pevo Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 úžasný! Fakt!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 @gandalfe to je chilli-porno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 A což teprve až to začnu zpracovávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Dnešní probírka - lámají se mi větve. Tak začnu sušit a vařit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Gratuluji - krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 (upraveno) No jo, dnes jsem zahájil sušení, během 1/2 hoďky to bylo skrz latexový rukavice a pálí a pálí. Zatím jsem zpracoval jen natrhanou červenou a žlutou Jolokii a část Habanera. Pochopitelně jsem zamořil byt. Tak jsem odškodnil manželku houbařskou vycházkou a do této doby pro změnu čistíme houby. Človek si holt nevybere.edit.: někdo mi ukradl písmenka Upraveno 19. září 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 No jo, dnes jsem zahájil sušení, během 1/2 hoďky to bylo skrz latexový rukavice a pálí a pálí. Zatím jsem zpracoval jen natrhanou červenou a žlutou Jolokii a část Habanera. Pochopitelně jsem zamořil byt. Tak jsem odškodnil manželku houbařskou vycházkou a do této doby pro změnu čistíme houby. Človek si holt nevybere.edit.: někdo mi ukradl písmenka Ne neukradl jen se Ti působením chilli rozpustily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Ukázka z dnešní částečné sklizně /Bhut Joloika Red, Yellow, Habanero, 7Pod Jonah, Trinidad Scorpion Butch T. a ty moje velké - uprostřed/. Teď nastane ta horší práce - "pitvání" a sušení /jen Haba je asi tak na 3-4 sušičky/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Četli jste? http://www.novinky.cz/koktejl/281032-ochutnali-jsme-vodku-50krat-palivejsi-nez-tabasco-takhle-to-dopadlo.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 (upraveno) Četli jste? http://www.novinky.c...to-dopadlo.html Plecháčová :lol2: že bych domácí produkty zkombnoval? půlitr slivovicea jedna paprička? dívám se na ní,jednu rostlinu jsem vzal ze skleníku v kyblíku do pokoje a pučí pořád... Upraveno 11. října 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 nestihl sem edit... na chlli forum je všecko... CHILLIOVICE, zkusím slivovici, vodku, možná rum.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 (upraveno) Četli jste? http://www.novinky.c...to-dopadlo.htmlOchutnával jsem, je to fakt zajímavý pití Doporučuji nepít na lačno a lepší je mít po ruce mléko. Nicméně většina lidí zvládla degustaci se ctí. Je to super do koktejlu, těším se až něco namícháme. edit: jo, a na konci si můžete všimnout dětských hodinek v bicoloru (datejust). Upraveno 11. října 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Já, za sebe, bych slivovici nedouoručoval. Pokud má vyniknout charakteristické aroma a chuť chilli musí to být v našich podmínkách jen vodka. Dovedu si přestavit i teqilu. Jinak ne. Mám to vyzkoušeno. Jestli někdo chce experimentovat, pošlu mu sušené vzorky chilli. Ale musí se s námi podělit o zážitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Já, za sebe, bych slivovici nedouoručoval. Pokud má vyniknout charakteristické aroma a chuť chilli musí to být v našich podmínkách jen vodka. Dovedu si přestavit i teqilu. Jinak ne. Mám to vyzkoušeno. Jestli někdo chce experimentovat, pošlu mu sušené vzorky chilli. Ale musí se s námi podělit o zážitky. já to testnu... slivovice mám 30 litrů, půllitr mě nezabije... vodku jakou?? ona je jiná v chuti božkov a absolutka o zážitky se rád podělím, kolik tam toho dát a jak dlouho louhovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Přečti ten link na chiliforum - tam je vše. Na vodce nezáleží - stejně ji neucítíš (jen neber tu oslepující )... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Přečti ten link na chiliforum - tam je vše. Na vodce nezáleží - stejně ji neucítíš (jen neber tu oslepující )... to jsem pročetl, ovšem Gandalf nedoporučuje slivovici i když tam psali že to chilli stejně přerazí tak se radši zeptám... pochopil sem to tak že na základním alkoholu dost zážeží... domácí mi chutná a ovocný prvek tam samozřejmě výrazný je... a vodka za stovku je chuťově úplně jinde než absolutka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Chilli to nepřerazí, vyzkoušel jsem to na pálence z jablek. Jen to obarvilo ten destilát trochu do růžova. To aroma chilli se v tom ovocným destilátu ztratí /a to ta pálenka není tak aromatická jako ze švestek/. O tom aroma bych mohl vyprávět - už 10 dní suším chilli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 a příště tohle :-)) http://www.novinky.cz/koktejl/259281-dabelska-chilli-papricka-ochromila-svet-pali-i-pres-latexove-rukavice-a-muze-zabit.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Ty už sklízím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Ty už sklízím :-) ty máš i morugu? je lepší tedy louhovat čerstvou papriku, nebo usušenou?? dal bych si Upraveno 12. října 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se