Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je lahoda pro oko :)

Já jsem letos měl taky 4 kytky ale nějak se mi přes léto nevedly a některé papriky vůbec nepálily...musím to vymyslet jinak.

Odesláno

Pánové, poraďte - příští sezónu bych si taky chtěl vypěstovat nějaké pálivé vitamíny - kde koupit semínka, jaká? Rád bych jak něco decentně štiplavého, tak klidně pak i něco o poznání ostřejšího - aby si každý našel svoje. Dá se pěstovat v květináči na balkóně? K dispozici by byl i skleník, ale pravidelná péče by byla o poznání komplikovanější.

Máte-li zkušenosti, poraďte, v tomhle jsem uplnej zelenáč :rolleyes:

Odesláno

Jo, ty jamajský jsou slabší. Já měl letos jen jednu kytku /někde se stala chyba/. Ale na druhou stranu se s tím dá kořenit všechno mohou to jíst i ti, co ostré moc nemusí. Ty jam. červený /vlevo/ jsou o poznání silnější, jsou takový masitější.

Odesláno (upraveno)

:crying_anim: nevím, co se stalo, ale přestala mně chutnat habanera.... jsem z toho votrávenej, nevadí mi ta palčivost, ale ta chuť přešla. Nemáte prosím nějaký tip na papriku podobně pálivou, ale třeba sladkou. Ty já nejradši.

edit: jo kdyby to bylo asijský, to bych teprve vejskal....

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Něco bych ti poslal ma ochutnání /nemám adresu/, až usuším.

šišmarjá, jseš hodnej, děkuju píšu SZ

Odesláno

Dnes byl u Krause chlapík, co vyhrál tu soutěž v Brně - celkem se ve studiu zapotil :)

Viděl jsem ho a říkal si: "Není to náhodou gandalf?" :crybaby:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...