j.e.n.i.k.82 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Naprosto souhlasím - ta domácí směs nemá chybu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Dostal jsem jednu papriku Carolina reaper. Nevěděl jsem, co s ni, tak jsem ji prohnal tycovym mixérem do nedozraneho zbytku chu nan pasty. Ta jedna plodnice udělala neco strasnyho. Ochutnal jsem trochu na lzicce a držka me pali jako čert. Myslim, ze to budu do gulášku dávat hodne dlouho. Jíte nekdo tuhle odrudu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Jíte nekdo tuhle odrudu? Taky jsem jich pár dostal, mám z nich pastu podobnou jako z Naga viper. Obě pálí jak sviňa, rozdíl nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Taky jsem jich pár dostal, mám z nich pastu podobnou jako z Naga viper. Obě pálí jak sviňa, rozdíl nevidím. Jenom z nich? To se nedá pozřít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Dá. Zrovna dnes jsem s ní měl nudle. Dávám si tak půlku zarovnaný lžčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Dostal jsem jednu papriku Carolina reaper. Nevěděl jsem, co s ni, tak jsem ji prohnal tycovym mixérem do nedozraneho zbytku chu nan pasty. Ta jedna plodnice udělala neco strasnyho. Ochutnal jsem trochu na lzicce a držka me pali jako čert. Myslim, ze to budu do gulášku dávat hodne dlouho. Jíte nekdo tuhle odrudu?Jednu celú papričku som na skúšku zjedol. Bolo to 13 minút pekla na zemi a ďaľšia polhodina očistec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Víte o tom, že ta Carolina je pravděpodobně podvod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Víte o tom, že ta Carolina je pravděpodobně podvod?Ako to myslíš že podvod ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Jdou řeči, že není schopen doložit původ /rodokmen/ - zřejmě ukradl cizí práci a výsledek publikoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Jj cetl jsem to, ale to tu bestii neomlouva. Chystam se set a svrbi me ruka koupit ten maly pařnik s ohrivanim a termoregulaci. Chci letos mit sampiony a dat jim peci od seminka. Ale vono to stoji ctyrku. Myslim, ze by mne musel prasknout lakomej sroub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Panove mohl bych nekoho na jare (nebo proste v dobe kdy bude nejlepsi venku zasadit) poprosit o par sazenicek a informaci? Chystam se na vlastni zahonek. Na radu kamila jsem na zacatku zari tuto prosbou psal v sz gandalfovi ale doted si to neprecetl. Jsem z pragy 6, ale pojizdnej. A nechci slevu zadarmo predem diky, kdyztak sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Panove mohl bych nekoho na jare (nebo proste v dobe kdy bude nejlepsi venku zasadit) poprosit o par sazenicek a informaci? Chystam se na vlastni zahonek. Na radu kamila jsem na zacatku zari tuto prosbou psal v sz gandalfovi ale doted si to neprecetl. Jsem z pragy 6, ale pojizdnej. A nechci slevu zadarmo predem diky, kdyztak sz.Já tě v poště nevidim. To chceš pěstovat venku ve volné půdě, nebo skleník? Stejně půjdou ven nejdříve ve druhé půlce května - pokud budu mít přebytky /jako vždy/, tak není problém ti něco poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Pár jsem jich letos vysadila - od semínka po rostlinku, ale jelikož mám omezený prostor - parapet a polička na lodžii, vzala jsem ty zakrslé odrůdy. Dařily se mi až překvapivě skvěle. Pálivost byla od 50 do 250 000 SHU, takže žádná smrt a do buřtguláše dobrý. :-) A s odrůdou Black Pearl (to je ta velká vpravo nahoře) člověk udělá hodně parády i vizuálně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Jj cetl jsem to, ale to tu bestii neomlouva. Chystam se set a svrbi me ruka koupit ten maly pařnik s ohrivanim a termoregulaci. Chci letos mit sampiony a dat jim peci od seminka. Ale vono to stoji ctyrku. Myslim, ze by mne musel prasknout lakomej sroub.A z toho pařníku potom kam? Já jen, jestli to nejsou vyhozený peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Za okno, v dubnu okno balkon podle pocasi, po zmrzlych ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Chilli nejlépe do skleníku, v každém případě co nejvíce oslunění,v nejhorším alespoň igelitovou ohrádku okolo záhonů. Sazenice si vypěstuješ v klidu sám, je to easy:na konci února výsev do rašelinových tablet, do tepla, ideál tak 24 až 26 stupňů, toho docílíš u radiátorů a přetažením přes ně igelitem s pár dírkami, pomůže ti to udržovat vlhkéza 10 až 25 dní dle odrůdy vyklíčí,jak se objeví první pár pravých lístků tak je dáš i s tou tabletou do kelimku se zeminou, z toho pak už půjdou rovnou na záhonna záhon v půlce května slušné semínka a v dubnu i předpěstované sazenice a spoustu radmohu doporučit najdeš na seminka-cilli.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Za okno, v dubnu okno balkon podle pocasi, po zmrzlych venTo vraž radši ty peníze do vybudování nějaké jednoduché venkovní buňky /několik starých vodovodních trubek, kolem toho fólie a nahoru taky a je hotovo/. A vyjde to na zlomek. Ty domácí pařníky jsou dobrý tak na nějaký domácí pěstování travky. Ono to v tom taky není sranda udržet. Já bych je doma nerozmazloval /taky to nedělám/, naopak je třeba kytky otužovat. Jinak to hned po přesunu ven zahynou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Pokud je vysejete tak v půlce ledna tak sazenice budou luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Chlapi, jestli to nevyklici, sec mazec, bude zle. Ale ty plastovy parnicky bez topeni, s ventilaci, vypada to jak krabice na morcata, ty mi snad dovoite? Stoji to okolo par stovek. Jo a jiffy nebo rockwool? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se