gandalf Odesláno 14. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Jo, tak jsem to myslel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2018 Chillenství pokračuje - včera jsem spáchal další ovocnou chilli omáčku /musím se pochválit :-)/. Pokud se domluvíte s Kamilem, tak bych po něm v pondělí nějaké poslal na ochutnání /2 druhy/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Pomalu, ale jistě. Bez skleníku, záhon. Trochu toho bude, ale napřesrok už jsem si vymručel skleník. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Paráda, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 V 23. 7. 2018 v 19:14, gandalf napsal: Paráda, gratuluju Děkuji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Skoro bych tvé manželce pošeptal, že skleník nepotřebuješ - umíš i bez něho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 (upraveno) Tímto děkuji Kamilovi za jím vyrobené chilli pasty - jsou výborný!! Mám o čem přemýšlet :-). Ale v tom kvaltu jsem zapomněl na sušené chilli v autě - holt stane se. Tak příště.edit.: Longovi děkuju za flašku a příště pošlu i pastu chu-nan. Upraveno 23. července 2018 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Pár obrázků, převážně přebytků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Málem bych zapomněl - udělal jsem 20 flašek ovocné omáčky s černým rybízem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 gandalfe,proč dáváš černý rybíz? Máš přebytky rybízu?** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 31. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Měl jsem ho náhodou po ruce a bylo ho dost /taky trochu kvůli barvě/ :-) Ale je fakt perfektní. Ještě zkusím s červeným..... Jo a dnes jsem dostal tašku broskví, tak tam půjdou taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 31. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Včera jsem uvolňoval prostor ve folijáku a tak jsem musel "vyhodit" přebytky v květináčích ven /dneska jsem jim zase pro změnu dělal přístřešek ze starý záclony, abych jim trochu přistínil, než si zvyknou na přímé slunce/.Udělal jsem pár fotek. Zdálo by se, že ty v květináčích maj více plodů. Skoro je mi to líto na podzim vyhodit, protože by rostly a plodily celou zimu a na jaře zase znovu. Já je do bytu všechny nenarvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 ok, díky za info, já jen že plody jako černý rybíz, josta, černý jeřabiny, ostružiny a borůvky, dokonce i bezinky, stojí na hodnotovém žebříčku využití pro zdraví úplně jinde než chilli. Ale když jsou toho koše, tak je to jedno, tak ať slouží. Hurá do broskví - ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 31. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 No bezinky bych tam asi nedal - každý je nesnese :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Sice nevím, co to je, páč jsem to dostal od rodičů, ale už se to červená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Řekl bych, že se jedná o chilli Jamaican Rosso /Red/. Pálivost by měla být do 200.000 SHU. Ty boční výhony /vlky/ na kmínku bych vylámal, jsou k ničemu a kytka do toho cpe zbytečně výživu. Soudě podle barvy listů je kytka buď přelitá /nedáváte vodu do podmisky - to se nesmí!/, nebo jí něco chybí. V jak velké je nádobě? Jestli menší než 5 litrů, tak přesadit do kvalitního substrátu, případně opatrně přihnojit na list tekutým hnojiven na vitalitu /třeba Vitality kompex/ - to by mělo vrátit listům barvu. Pokud je přelitá, tak taky opatrně přesadit, nepřelévat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Tak jsem letos poprve sklizel. Jalape?o půjdou do zavařovaček, ale co budu dělat s tím koncentrovaným zlem carolina reaper, fakt netuším ??????. Žluté jsou Bhut jolokia peach, ty budou do nejake majdy. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Usušit, pomlít na vločky (opatrně!) a promíchat s hrubozrnnou solí, třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Já, ze zkušenosti, doporučuji jen usušit a semlít podle spotřeby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Pánové, kdyby měl někdo nějaké přebytky "poživatelné"* omáčky, tak rád odkoupím. Případně poprosím do SZ. *Poživatelné= né zase nějak extrémně pálivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se