Kamil Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Už je to uděláno.... Letos jsem značně zjednodušil popisy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Krásná práce, Kamile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 V 23. 10. 2018 v 20:17, marosh napsal: Krásná práce, Kamile. Už sháníš kurýra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 V 23. 10. 2018 v 20:19, Kamil napsal: Už sháníš kurýra? Hele, jak je to dlouho, co mně Slunečník předal tu tvoji nadílku - měsíc a něco? A jednu skleničku mám už sežranou, vesměs si to poctivě mažu na chleba. Místo škrtátka mám teda v trenkách díru ale máš to strašně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Taky neboj, mám pro tebe kompletní sestavu z obrázku výše. A pro Slunečníka taky. A dokonce i pro Viktora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Se těším na to zelený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 V 23. 10. 2018 v 19:17, Kamil napsal: Už je to uděláno.... Letos jsem značně zjednodušil popisy. Ty popisy jsou mazec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Dostal jsem také vzorky, jenom mě trochu znepokojuje to, že Kamil použil slovo hot.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 V 24. 10. 2018 v 6:07, Tikal napsal: Dostal jsem také vzorky, jenom mě trochu znepokojuje to, že Kamil použil slovo hot....Píše to presne tak ako to je. Keď je na kúpnej omáčke napísané HOT tak spravidla Nutella štípe viac :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Sklidil jsem poslední plody - 1/2 igelitky /škoda, že to nemám kde zimovat, ušetřilo by mi to spoustu práce - kytky po ochlazení nádherně obrazily/. Teď přemýšlím, co s tím. Sušit už nehodlám, chu-nan mám "litry".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 V 25. 10. 2018 v 15:31, gandalf napsal: Teď přemýšlím, co s tím. Já bych věděl. Kdybys mi to dal do mrazáku (pojedu na jih až 12. 11.), tak jak jsou - na omáčku je to jedno, ještě bych něco uvařil. I když jsem se zařekl, že letos už toho bylo dost. Nemyslím omáčky, ty záhadným způsobem mizí, z více jak sta lahviček už mi zbývá lehce přes půlku. Jenže vařit se mi už nechtělo. Ale když ti přebývají, přece to nevyhodíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Nebo ještě udělám chu-nan a nějakou flašku ti dám. Ty si s ní poradíš. V tom mrazáku je to blbý, jak to povolí, tak to nestojí za nic. A zmrzlý to nedovezeš, abys to mohl hned zpracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 V 23. 10. 2018 v 20:19, Kamil napsal: Už sháníš kurýra? Kurýra sem na Dálný východ bohužel nemám, díky za Tvou ochotu, Kamile.Vzorek z loňska byl super, takže i letos to musí být dobrota...Pořád je to tady moje nejoblíbenější nehodinkové vlákno na fóru. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Chtěl jsem poděkovat, jako zakladatel, ale je to kolektivní práce :-) Bez Vás by to nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 V 25. 10. 2018 v 19:51, marosh napsal: Kurýra sem na Dálný východ bohužel nemám... Napadá mě Skarohlíd, až si zase udělá výlet do Prahy. Nebo že bych konečně použil ten kredit u Leo expresu, co už tam mám asi dva roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Kamile, díky, ale není nutné něco lámat přes koleno. Možná pojedu před Vánocemi do Prahy.To bych se připomněl. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Maroshu kdyztak se ozvi...ja tam sem furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 V 24. 10. 2018 v 4:58, long napsal: Ty popisy jsou mazec :-) Letošní a loňské: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Neser, vole. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se