Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si toho hryzce vygooglil a koukám, že je to pěknej prevít.Jedna z babskych rad zní, pořídit si lasičku, ta že ho prej v noci sloví

Odesláno

Nebo prej fretku ..... Taky by šla angažovat místní dechovka - Netolička, aby ho tam rušila :-) Jinak nevim. Kytek je škoda, ani mně tam nebaví chodit a koukat na tu spoušť.

Odesláno

Pěkná, zdravá kytka. Co z toho vyleze, to uvidíš. Vždy je to tak trochu dobrodružství. Já jsem sel a sázel Morugu Brown a je žlutá /semínka jsem dostal/. Ale i tak jsem za ni rád.

Odesláno

Gandalfe  díky, Kamil /také znovu moc děkuji/ mi včera přadal kytku a už o ní s láskou pečuji, jsem zvědavý, co z toho poleze, je k tomu někde nějaké čtení ? Hledal jsem na netu a asi blbě, jenom povrchní info...

Odesláno

Moc se o ní opravdu nedočteš - holt tajemná Sibiř :-) Ale až ochutnáš, tak pochopíš, že písmenek netřeba. Něco málo o ní píší na německých fórech. Jinak nenáročná kytka, vděčná za i sebemenší péči. Občas ji přihnoj, nepřelévej a příjemně /nebo nepříjemně/ tě překvapí. Děti a přátele, na jejichž životě ti záleží, k tomu nepouštěj!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...