gandalf Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 V zemi ho nechytí - jednou jsem ho vyrýpl a to si s ním poradil /sadista/. Je to 15 až 20cm velký zvíře.
gandalf Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Leze pod povrchem, je mazanej. Překážce se vyhne, má výborný čich. Taky kvůli němu nemůžu překopat osázený záhony. Řešení to asi nemá.
kral083 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Tak jsem si toho hryzce vygooglil a koukám, že je to pěknej prevít.Jedna z babskych rad zní, pořídit si lasičku, ta že ho prej v noci sloví
gandalf Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Nebo prej fretku ..... Taky by šla angažovat místní dechovka - Netolička, aby ho tam rušila :-) Jinak nevim. Kytek je škoda, ani mně tam nebaví chodit a koukat na tu spoušť.
kral083 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 To ti věřím. Mě stačil otrávit pohled na rozrytou zahradu od krtka.
gandalf Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 A to si vezmi, že ty sazenice mám od ledna do půlky května doma a potom tohle.
kral083 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Tak to už chápu, že jich máš na zacatku přes dveste, když ti tam řádí takovej eliminator.
gandalf Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Tak to už chápu, že jich máš na zacatku přes dveste, když ti tam řádí takovej eliminator.To mám kvůli selekci, ta sv.iňa je tam první sezónu.
kral083 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Tchýní předpěstovaná Bhut Jolokia převezená z jihu, aby dozrála na pražském sluníčku. První vlaštovka se už zbarvuje, jen mě překvapuje, že do žluta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Pěkná, zdravá kytka. Co z toho vyleze, to uvidíš. Vždy je to tak trochu dobrodružství. Já jsem sel a sázel Morugu Brown a je žlutá /semínka jsem dostal/. Ale i tak jsem za ni rád.
Tikal Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Gandalfe díky, Kamil /také znovu moc děkuji/ mi včera přadal kytku a už o ní s láskou pečuji, jsem zvědavý, co z toho poleze, je k tomu někde nějaké čtení ? Hledal jsem na netu a asi blbě, jenom povrchní info...
gandalf Odesláno 11. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Moc se o ní opravdu nedočteš - holt tajemná Sibiř :-) Ale až ochutnáš, tak pochopíš, že písmenek netřeba. Něco málo o ní píší na německých fórech. Jinak nenáročná kytka, vděčná za i sebemenší péči. Občas ji přihnoj, nepřelévej a příjemně /nebo nepříjemně/ tě překvapí. Děti a přátele, na jejichž životě ti záleží, k tomu nepouštěj!
Tikal Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 7 DOT Burg Stojí na zapichovací cedulce
gandalf Odesláno 11. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Tak co ti Kamil dal? Je to ve velkém černém kontejneru? To by byla Sibiř. Pokud je tam 7 POT - tak je to v menším a budeš to mustet přesasdit.
Tikal Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 je to sabotér... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přesadím. A co to teda vlastně mám ?
gandalf Odesláno 12. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Mělo by to být 7POT Burgundy. Obrázky tady https://www.google.cz/search?q=chilli+7+pot+burgundy&biw=1093&bih=635&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwizma7GsLvOAhWJkSwKHayBAb8QsAQILw#imgrc=_Budeš tomu muset dát dost velkou nádobu, hodně vyhnojený substrát a poroste ti i přes zimu.
gandalf Odesláno 12. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Ještě dodám, je náročná na výživu. Ale má dobře nasazeno, tak bys měl mít zajímavé plody. Hlavně ne zálivku do podmisky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se