rooosta Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Ja taktiež prvý rok, piplačka od semienka....only outdoor no nevybral som najvhodnejšie miesto na záhrade, ale snáď niečo z toho bude :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 3. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 (upraveno) Moc rád a co to vůbec je zač ? Jako ta Sibiř, ne Kamil, to už vím Sibiřské domácí je taková jedovatě ostrá mrcha vyšlechtěná v Rusku. To bych nedal. Upraveno 3. srpna 2016 uživatelem gandalf
gandalf Odesláno 3. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Také začínám prvním rokem, a chci se zeptat, nyní je mám v truhlíku venku, co až sklidím, budou plodit i přes zimu? Když je dám domů?Záleží, co pěstuješ /truhlík je vhiodný tak pro okrasky, ale ty jsou jedlý taky/.
Tikal Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Ještě jedna jedovatě ostrá mrcha by se mi asi doma hodila, tedy pokud se s tou druhou snese
gandalf Odesláno 3. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Ještě jedna jedovatě ostrá mrcha by se mi asi doma hodila, tedy pokud se s tou druhou snese Jen aby se nedomluvily
rooosta Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Dobrýýý :-)no semiačka od Teba...takže Tebe vďaka
zerfoss Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Posielam sľúbenú foto bude asi 20 plodov.
gandalf Odesláno 3. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Jo, to je moc pěkný. S tím zabiješ půl vsi :-)
zerfoss Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Hehe dik ešte jedna foto, pre porovnanie veľkosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 To já jedu pomaleji, jelikož jsem zaspal start a pěstuji pouze venku, ale už se to rýsuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 7. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2016 Tak hryzec se u mně vyřádil - zničený 4 kusy Jamajského žlutého, poškozený 2 Habanero White, 1 Naga PC1 a no name z Bornea. Děs a nic se tím nenadělá.
Tikal Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Morugy už chytají barvu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kral083 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Tak hryzec se u mně vyřádil - zničený 4 kusy Jamajského žlutého, poškozený 2 Habanero White, 1 Naga PC1 a no name z Bornea. Děs a nic se tím nenadělá.Pořídit si kočku? ?Zas nemusíš každý den zalivat(ve vedrech i dvakrát) jako já při pěstování na terase.
gandalf Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Kočka by na něho neměla - na povrch to zvíře neleze. Divokýho kocoura, který si nás ochočil, jsme tam měli přes dva roky. Do folijáku ani nepáchl. Myši ale chytal.
Frostie Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Pořídit si kočku? ?Zas nemusíš každý den zalivat(ve vedrech i dvakrát) jako já při pěstování na terase.Kočku? Náš siamák, který je doma a myši ani nechytá, stačí na okousání všech listů feferonek sám...
Frostie Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Kočka by na něho neměla - na povrch to zvíře neleze. Divokýho kocoura, který si nás ochočil, jsme tam měli přes dva roky. Do folijáku ani nepáchl. Myši ale chytal.naivní představa. Kočka to dá jak nic...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se