revue gt Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Jaká je nejlepší okamžitá neutralizace pajslu ?
revue gt Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Jogurt, smetana ......Takže k případnému pokusu si nachystat jogurt, nejlepší je slazený ?
gandalf Odesláno 5. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2016 (upraveno) Obyč, čím tučnější, tím lepší. Rozpouští to taky alkohol /ne pivo/, ale asi je lepší vypít 1/2 litr plnotučného mléka, než 1/2 litr hanácké :-)Stejně to hned nepřejde, jen zmírní následky. Upraveno 5. září 2016 uživatelem gandalf
Tikal Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Včera jsem lehce pokoštoval koření a jsem spokojen.7Pot čokoška je exceletní, krásně mi spálila hubu
RedAce666 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Tak teď už si ten sraz fakt nemůžu nechat ujít... :-)
gandalf Odesláno 6. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Kdyby to Kamil nedovezl, tak takhle vypadaj ty omáčky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 (upraveno) Je to vostrý? Jestli mám objednat víc mlika Upraveno 6. září 2016 uživatelem tommas4
gandalf Odesláno 6. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Je to vostrý? Jestli mám objednat víc mlika Nevim, při první ochutnávce jsem si spálil pusu /horký a ostrý/. Ale o život nepůjde, i když chilli je tam dost :-) Ledaže bych jednu malou načal a ochutnal. Myslím, že ta jedna velká flaška bude pro všechny horaly v širém okolí. Mělo by to být sladko-kyselé, potom .....
Návštěvník Kamil Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Stavil bych se pro ně 19. nebo 20. září. Asi to bude slabota. A jestli bude někdo něco chtít vzít jiného a domluví se s gandalfem, vezmu to najednou.
gandalf Odesláno 6. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Stavil bych se pro ně 19. nebo 20. září. Asi to bude slabota. A jestli bude někdo něco chtít vzít jiného a domluví se s gandalfem, vezmu to najednou.Kdybys pro někoho chtěl ještě jedny velký Sibiře, tak je připravim. Chilli je přiměřené množství, tak zájemcům pošlu po Kamilovi sušené, nemleté. Slabota, jak pro koho :-) /flašky to ještě neleptá/
Návštěvník Kamil Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Sibiře bych chtěl. Sušené beru jakékoliv a v jakémkoliv množství. Já jim udělám omáčku, to se budou divit. A přivezu prázdné květináče.
Návštěvník Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Pro ty, kteří nesoutěží v pálivosti, mám tip na velice chutnou papriku - fish chilli. Kříženec Jalape?o a Serrano. ochutnal jsem na chillibraní a okamžitě se zamiloval
Tikal Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Gandalfe, tak mi něco po tom special messengerovi pošli na košt. Díky Radek
RedAce666 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Já bych také o nějaké přebytky ze zahrádky poprosil. Nejradši mám habanera, ale rád vyzkouším cokoliv, co se urodilo :-)
gandalf Odesláno 7. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Nakonec to budu muset dát na kompost :-)
gandalf Odesláno 7. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Nakonec jsem "šel do sebe" a jednu tu omajdu jsem ochutnal. K masu bude dobrá /výborná?/, spíše do sladka, voňavá, středně pálivá - tedy i pro dámy a zlobící děti. Pal po nějakou dobu drží na patře a pomalu odeznívá, v krku nepálí, žaludek o ní neví. Pro Kamila by to byla tak přesnídávková pochutina, ale extrém jsem nechtěl vařit.
tommas4 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Ideální, dáme k šunce od kosti v pátek večer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se