Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Obyč, čím tučnější, tím lepší. Rozpouští to taky alkohol /ne pivo/, ale asi je lepší vypít 1/2 litr plnotučného mléka, než 1/2 litr hanácké :-)

Stejně to hned nepřejde, jen zmírní následky.

Upraveno uživatelem gandalf
Odesláno

Je to vostrý? Jestli mám objednat víc mlika ;)

Nevim, při první ochutnávce jsem si spálil pusu /horký a ostrý/. Ale o život nepůjde, i když chilli je tam dost :-) Ledaže bych jednu malou načal a ochutnal. Myslím, že ta jedna velká flaška bude pro všechny horaly v širém okolí. Mělo by to být sladko-kyselé, potom .....

Návštěvník Kamil
Odesláno

Stavil bych se pro ně 19. nebo 20. září. Asi to bude slabota. :)

A jestli bude někdo něco chtít vzít jiného a domluví se s gandalfem, vezmu to najednou.

Odesláno

Stavil bych se pro ně 19. nebo 20. září. Asi to bude slabota. :)

A jestli bude někdo něco chtít vzít jiného a domluví se s gandalfem, vezmu to najednou.

Kdybys pro někoho chtěl ještě jedny velký Sibiře, tak je připravim. Chilli je přiměřené množství, tak zájemcům pošlu po Kamilovi sušené, nemleté. Slabota, jak pro koho :-) /flašky to ještě neleptá/

Návštěvník Kamil
Odesláno

Sibiře bych chtěl. Sušené beru jakékoliv a v jakémkoliv množství. Já jim udělám omáčku, to se budou divit. :D

A přivezu prázdné květináče.

Odesláno

Pro ty, kteří nesoutěží v pálivosti, mám tip na velice chutnou papriku - fish chilli. Kříženec Jalape?o a Serrano. ochutnal jsem na chillibraní a okamžitě se zamiloval

Odesláno

Nakonec jsem "šel do sebe" a jednu tu omajdu jsem ochutnal. K masu bude dobrá /výborná?/, spíše do sladka, voňavá, středně pálivá - tedy i pro dámy a zlobící děti. Pal po nějakou dobu drží na patře a pomalu odeznívá, v krku nepálí, žaludek o ní neví. Pro Kamila by to byla tak přesnídávková pochutina, ale extrém jsem nechtěl vařit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...