gandalf Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Já bych počkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Letos u toho můžu být každý den a kdyby náhodou tak ho přes noc udržím nad nulou svíčkou.Tolik teda teorie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Ja musím už o vikendu presadit do kvetinacu,první várka už nasazuje na květy. Navíc ve středu odlitam do Skotska. Bohužel ven to dát nemůžu, tak to bude v decaku.Snad mi to roční dcera promine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Já to se svíčkama zkoušel taky, ale stejně to po okrajích pomrzlo. Ještě jsem přehazoval netkanou folii. Ono jak je tam pod 10°C, tak je to na hraně. Počkám po zmrzlých - sichr je sichr /jak říkala teta jeptiška/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Ja musím už o vikendu presadit do kvetinacu,první várka už nasazuje na květy. Navíc ve středu odlitam do Skotska. Bohužel ven to dát nemůžu, tak to bude v decaku.Snad mi to roční dcera promine.Květy odstraň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Tak jsem prelouskal cele vlakno asi behem dvou dnu, a musim rict, ze me to uplne navnadilo si na pristi rok taky neco pripravit a zasadit Mate tu krasny fotky za tech par let, uplne radost na to koukat, drzim palce at to roste a chlubte se a sypte sem fotecky Jinak chilli miluju a posledni dobou ho davam castejc, vic a skoro do vseho... pochlubim se se svou zasobou (pulka doma a pulka v Praze) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Tak sem postnu aktuální fotku z pěstování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) Pánové, když by měl někdo v brně navíc nějaké sazeničky, které se mu nikam nevlezou, tak bych se jich ujal, mně ty mrchy nevyrostly... :-( Mockrát předem děkuju (Edit: kupovat profi sazenice se mi moc nechce, bo zatím se necítím být ta dobrým zahradníkem ) Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Rychlý dotaz: když dám chilli (habanero, apod.) do skleníku společně s "normálníma" paprikama (kapie, aj.), budou z toho "normální" papriky pálit?(jako během opylení nebo tak...)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 NE nebudou :-) Pokud by došlo ke křížení, tak až ze semen příští rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Kdy ven? Uz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Já tedy počkám ještě minimálně týden. Až se to počasí usadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 normálně je mám už skoro 3 týdny venku na terase v kelímkách v bednách, poslední dvě noci šly dovnitř, ale už je nechám venku a o víkendu je nasypu do skleníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Njn, tady je v noci kolem 0 a to by byl s nimi konec a chodit to večer zakrývat a dopoledne zase odkrývat se mi nechce. Už mně pomalu vytlačujou z bytu, ale musim to ještě přetrpět a vyposlechnout připomínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 NE nebudou :-) Pokud by došlo ke křížení, tak až ze semen příští rok.Díky no já jsem si to myslel, ale žena má strach že bude pálit všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Genetika - nejprve se musejí přenést geny do semen a až potom vyroste kříženec. Ale ani tak není jisté, že se papriky zkříží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Také poslouchám doma "dobře míněné rady" mé mažleky, kam že mám s těma paprikama jít, ale nasadil jsem pasivní rezistenci a dám tomu ještě týden... Jinak se pilně snaží i doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Pěkný, já zatím květy vyštipuju /ale nestíhám/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Já jsem demokrat, nechal jsem je, ať si dělají co chtějí, jenom jsem je raději nehnojil, aby nás nevystěhovali z baráku /myslím nás lidi, ne mě a kytky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Co mělo být vysázeno je vysázeno /i ven/, ostatní přesázeno do větších nádob. Přebytky z větší části rozdám, Sibiře, haba, Naga PC1 + další ponechám pro zájemce z fóra. Fotit budu až se to rozroste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se