Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja musím už o vikendu presadit do kvetinacu,první várka už nasazuje na květy. Navíc ve středu odlitam do Skotska. Bohužel ven to dát nemůžu, tak to bude v decaku.Snad mi to roční dcera promine.

Odesláno

Já to se svíčkama zkoušel taky, ale stejně to po okrajích pomrzlo. Ještě jsem přehazoval netkanou folii. Ono jak je tam pod 10°C, tak je to na hraně. Počkám po zmrzlých - sichr je sichr /jak říkala teta jeptiška/

Odesláno

Ja musím už o vikendu presadit do kvetinacu,první várka už nasazuje na květy. Navíc ve středu odlitam do Skotska. Bohužel ven to dát nemůžu, tak to bude v decaku.Snad mi to roční dcera promine.

Květy odstraň.

Odesláno

Tak jsem prelouskal cele vlakno asi behem dvou dnu, a musim rict, ze me to uplne navnadilo si na pristi rok taky neco pripravit a zasadit :)

Mate tu krasny fotky za tech par let, uplne radost na to koukat, drzim palce at to roste a chlubte se a sypte sem fotecky  :thumbsup_anim:

Jinak chilli miluju a posledni dobou ho davam castejc, vic a skoro do vseho... pochlubim se se svou zasobou (pulka doma a pulka v Praze)

post-54346-0-92515900-1493066247_thumb.jpg

post-54346-0-35816600-1493066252_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Pánové, když by měl někdo v brně navíc nějaké sazeničky, které se mu nikam nevlezou, tak bych se jich ujal, mně ty mrchy nevyrostly... :-(

Mockrát předem děkuju :)

(Edit: kupovat profi sazenice se mi moc nechce, bo zatím se necítím být ta dobrým zahradníkem :) )

Upraveno uživatelem vikinho
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Rychlý dotaz: když dám chilli (habanero, apod.) do skleníku společně s "normálníma" paprikama (kapie, aj.), budou z toho "normální" papriky pálit?

(jako během opylení nebo tak...)?

Odesláno

Njn, tady je v noci kolem 0 a to by byl s nimi konec a chodit to večer zakrývat a dopoledne zase odkrývat se mi nechce. Už mně pomalu vytlačujou z bytu, ale musim to ještě přetrpět a vyposlechnout připomínky.

Odesláno

Také poslouchám doma "dobře míněné rady" mé mažleky, kam že mám s těma paprikama jít, ale nasadil jsem pasivní rezistenci a dám tomu ještě týden...

Jinak se pilně snaží i doma

IMG_20170509_193958.jpg

Odesláno

Já jsem demokrat, nechal jsem je, ať si dělají co chtějí, jenom jsem je raději nehnojil, aby nás nevystěhovali z baráku /myslím nás lidi, ne mě a kytky/

• po 2 týdnech...
Odesláno

Co mělo být vysázeno je vysázeno /i ven/, ostatní přesázeno do větších nádob. Přebytky z větší části rozdám, Sibiře, haba, Naga PC1 + další ponechám pro zájemce z fóra. Fotit budu až se to rozroste.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...