Návštěvník Tada Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Tak jsem neodolal a ač jsem měnit nechtěl, tak jsem měnil až jsem vyměnil... Děkuji členu mmako za super jednání, obchod a kafe! A teď už chlubící fotky, za které mu taky děkuji, protože zatím žádné nemám... Jsou to fakt parádní hodinky, ještě na ně musím nechat dát pevné dýnko a budou dokonalé!
Josef01 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Pěkné hodinky, koukám skoro nesehnatelné!
Chosef76 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Osobně mám raději zlatou variantu, ale gratuluji....pokud jim přijdeš na chuť, budou Ti dělat radost .
Návštěvník Tada Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Jsou velice žádané... I proto jsem přistoupil na výměnu - dají se dobře prodat. Navíc tahle verze cifru, černá datumka na šikmo - to je přesně to, co mám rád
Chosef76 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Jo a jen si ještě jednou ujasni jejich název....to "enko" se tam vtěsnává mnohým váženým členům ;-)
Gorgiano Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Moc pěkné hodinky! Jaktože jsou tak žádané ?? Jaký má příběh ta edice??
organic Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 (upraveno) fifty five fathoms = 55 sáhů. S fantomama to nemá nic společnýhoEdit: A musím si rýpnout. Žádané jsou proto, protože se snaží napodobit Blancpain Fifty Fathoms. To je u mě sráží na úroveň Steinhartu. Měl sis nechat Nomos. Tohle je mého skromného názoru krok stranou. Upraveno 24. února 2012 uživatelem organic
Návštěvník Tada Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Nojo, koho by to napadlo, že tam to "n" není Blbě čtu... Jestli to čte nějaký admin, prosím změňte název vlákna na Fifty Five Fathoms. Ne že by na fantomech bylo něco špatného... Gorgiano: když vyšly tyhle seiko 5, tak si lidi řekli, že jsou podobné Blancpainům FF, tak se nechaly udělat číselníky a dýnka a lup, byly na světě krásné hodinky Organic: Mě splní účel hezkých hodinek na léto k vodě a když ne, tak je prodám... NOMOS už mi neplnily nic. Upraveno 24. února 2012 uživatelem Tada
financ Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Dobrá volba, jedna z prvních variant ciferníku. Dýnko bude gravírované, nebo embosované? To Josef01: ještě by se sehnat daly
Návštěvník Tada Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Je to z WUS limitky, je tam taková jakoby pískovaná ulita čico...
financ Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Jsou dvě varianty limitky dýnka - gravírované, to už je vyrobené a embosované (vyražené), které se teprve bude vyrábět. Na dýnku je zobrazená ulita Loděnky, latinsky Nautilus.
Josef01 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 financ: věřím, že se sehnat dají, já bych dal přece jen přednost trošičku jiným
financ Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 V 24. 2. 2012 v 21:59, 'Josef01' napsal: financ: věřím, že se sehnat dají, já bych dal přece jen přednost trošičku jiným Pěkný, ale není to taková masovka :-). Pro mě jsou tyhle FFF mody pořád Seiko, jiná kategorie hodinek.
Návštěvník Tada Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Tak já je neberu jako Blancpain pro chudé, spíš jako takovou moderní variantu Prim Sport I na steroidech
brett Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 V 24. 2. 2012 v 21:22, 'Tada' napsal: Jsou velice žádané... I proto jsem přistoupil na výměnu - dají se dobře prodat. Navíc tahle verze cifru, černá datumka na šikmo - to je přesně to, co mám rád Tak tahle perla by se měla někam zapsat. Opravdu statement hodný milovníka hodinek ... Nebo kšeftaře?
Návštěvník Tada Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 No a co? Chtěl jsem NOMOS prodat, ale naskytla se mi zajímavá výměna, která mi v případě toho, že se mi hodinky nebudou líbit zaručí, že nebudu tratit...
jankoxxx Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 V 24. 2. 2012 v 22:24, 'brett' napsal: Tak tahle perla by se měla někam zapsat. Opravdu statement hodný milovníka hodinek ... Nebo kšeftaře? podla mna dost biedne niekomu podobnou poznamkou zasierat chlubici vlakno... ty ked si kupis hodinky tak nerozmyslas nad resale value?? ostatne uz tu dlhsie nebol ziaden flame, tak preco nejaky nerozduchat...
habadej Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 No já si rozhodně nemnu ruce spokojeností, jak jsem při prodeji na hodinkách tratil parádních 50%. Takže jeden z důležitých faktorů pro mě při koupi hodinek, je jejich schopnost zachovat si při případném prodeji důstojnou cenu. Omlouvám se za OT v chlubícím vláknu.
efreeti Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Je to jeden z nemnoha modu, ktery mi dava smysl. Gratuluji!
Dantechno Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 (upraveno) A me to na nich nakonec vadilo - ta snaha vypadat jak neco, co nejsou. A naprd korunka s lacine vypadajicim pouzdrem. A to ze se daji dobre prodat ? Dobre prodat se daji urcite, to jo, ale dost na tom ztratis - pokud si je uz jako kompletni mod nekoupil z druhe ruky. Byl to jeden z mojich kroku vedle... Upraveno 27. února 2012 uživatelem Dantechno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se