Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jenom že Romiku pořád od něj slyším, že je starý člověk, pije staré víno, jí staré sýry, jezdí starými auty, má starou starou... tohle na mla%docha moc nevypadá, tam ty vintážky pásnou jako hrnec na p...l

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 26. 2. 2012 v 20:22, 'gas' napsal:

hele tati, Ty nemas jen blbe napady ;) neco tom fakt je, tezka volba

Já myslím, že ti to dost zjednodušil, teď jsou galapágy jasná volba ;)
Odesláno
  V 26. 2. 2012 v 20:27, 'tombed' napsal:

jenom že Romiku pořád od něj slyším, že je starý člověk, pije staré víno, jí staré sýry, jezdí starými auty, má starou starou... tohle na mla%docha moc nevypadá, tam ty vintážky pásnou jako hrnec na p...l

tlamo :D

Odesláno

Ty 2000 jsou tak pěkně sportlich, že budou dobře kombinovat s ostatníma IWC. Vintage jsou taky super, kdysi jsem je hodne řešil, ale nějak mi připadají pořád takový bez jiskry, nevim jak to popsat.

Odesláno

Hele, Roman nepise uplne kraviny. :-) Neco na to, co rika, je. Ty vintazky jsou moc univerzalni a moznost pouziti se hodne prekryva s tema ostatnima. Jako jedine hodinky jsou bezkonkurencne nejlepsi, ale jako vykryti sportu, prazdnin a dovolene v ramci vetsi sbirky mozna ty dvoulitry budou lepsi. Je to Eta, ale hodne prekopana. Me se mimochodem daleko vice libi na gume.Na tech Sibirovych zeru ten integrovany tah, to je bomba. Na foru jsou I v titanu, se zlutou ctvrthodinkou a na gume a ty jsou taky spica. Matne pouzdro, matna integrovana guma, vnitrni luneta, dve korunky a ta zluta do toho. Lahudka.

Návštěvník eleven
Odesláno

Jsem si to pročítal, a furt jsem nevěděl, o kterých že to modelech je řeč. Jen jsem tak nějak tušil, že ty komenty se vyhýbají té třetí fotce v pořadí. Tak jsem pak chtěl napsat, že se mi nejvíc líbí ty signované. A v závěru na ně přišla řeč, takže doplňuju, limitka mě bere :-) Za prvý má lunetu - pro mě nutnost, za druhý se mi líbí ta barevná kombinace - zejména černá se šedou, a za třetí nemá useklou hodinovku. A za čtvrtý je to takovej pro mě klasickej model, přehlednej, ne nepodobnej jedněm mým starším quartzkám, který mi věrně a poctivě pár let sloužily a jejichž značku tu snad ani psát nebudu.. A jasně, chrono je jen kvůli designu, luneta stačí bohatě.

Odesláno (upraveno)
  V 26. 2. 2012 v 20:41, 'sibirnaya' napsal:

ale svoje mam taky docela rad :)

V 26. 2. 2012 v 20:46, 'gas' napsal:

sibir: mne se libi, zatim je setri :)

V 1. 3. 2012 v 10:58, 'sibirnaya' napsal:

Posted Image

V 1. 3. 2012 v 18:07, 'gas' napsal:

diky vsem, uz jsem to vymyslel :)

Ja se poseru

Upraveno uživatelem bandicoot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...