vor Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 Já si právě myslím, že když si potom každý přečte ty nesmysly, co tam napsal, tak se příště polepší.
old black Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 Kamil napsal: ... vážně uvažuji o zařazení některých členů na black list ... Změnit nick?
xmenm05 Odesláno 22. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 vor napsal: Já si právě myslím, že když si potom každý přečte ty nesmysly, co tam napsal, tak se příště polepší. Obávám se, že sázka na poučitelnost je příliš riskantní a výhra nejistá ... Black list podporuju, první varování týden, druhé měsíc, třetí utrum ...
babaq Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 Rozhodně si nemyslím, že více cenzury (jak navrhoval někdo výše) by pomohlo. Tedy ono by to pomohlo - pomalému a asi i bolestnému konci fóra. Ono totiž když se o něčem diskutuje, tak často dochází ke sporům. A občas se přestřelí, ale to k tomu holt patří. Takže až se začnou mohutně promazávat příspěvky, skončí to špatně. Prostě už nebude proč sem chodit.
vor Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 old black napsal: Kamil napsal: ... vážně uvažuji o zařazení některých členů na black list ... Změnit nick? Myslím, že je poznat tvoje IP adresa - odkud se přihlašuješ , tak změna nick v ničem nepomůže. A stejně jako young white by tě každej odhalil : D .
xmenm05 Odesláno 22. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 2 vor: No, já se třeba připojuju přes UMTS a tam mám IP pokaždé jinou ... ale souhlas, někteří členové mají dost nezaměnitelný projev, takže nick by jim nepomohl. 2 babaq: Cenzura a řádný výkon moderátora mi nepřijde jako to samé. Rozumím obavám před promazáváním, ale od toho by moderátoři měli být na výši, aby dokázali promazávat a přitom necenzurovat ... viz příspěvek blekoty, který připomíná spíš vulgární učebnici anatomie - typický kandidát na výmaz. To že někdo sepsuje hodinky jiskří to, to beru, ale proč bychom tu chtěli číst (od kohokoli) něco takového? : Blekota napsal: WTF je toto cele tu ???? vy fakt nemate co robit??? len o totalnych <>covinach tocit?? ... ale co sa tyka etiky - for je plna <> o comkolvek.. ale zial tu to zavana vasim ceskym nacioanalizmom a to je len a len na skodu a ked sa k tomu pridaju starsi senilny ujovia ktorym vadi slovo typu hovno a vsetko chcu mazat tak to tu bude len a len smerovat do jednej velkej <>
dehyd Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 vor napsal: Myslím, že je poznat tvoje IP adresa - odkud se přihlašuješ , tak změna nick v ničem nepomůže. A stejně jako young white by tě každej odhalil : D . Tohle už se tu dříve řešilo - závěr byl, že to příliš nepomůže. Jednak se málokdo přihlašuje z jediné adresy (z domova, z práce, internetové kavárny...) Navíc, pokud jsi schovanej v práci za proxi server, může za ním být klidně více různých členů, takže nikdo neni 100% unikátní. Takže takové složité dohledávání by pro časovou náročnost asi moc neúčinkovalo. Chronomag na to nemá čas a moderátora to po nějaké době otraví - viz pčípad Odklízeč - radši půjde někam jinam (kdo to má zapotřebí...)
safi Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 Blekota napsal: ja navrhujem moderatorovi zmazat tvoje prispevky popripade si ich upravit k obrazu svojmu.. WTF je toto cele tu ???? vy fakt nemate co robit??? len o totalnych <>covinach tocit?? no asi sa vidime az po novom roku.. Vážený pane Blekoto, z vašich příspěvků je zcela jednoznačně patrné, že vám schází základní vychování a slušnost. Upřímně Vás lituji a lituji všechny, kteří musí být ve vašem okolí. Je pravda že se sice nepodaří, aby se na diskusním fóru neobjevovaly nepatřičné příspěvky, každopádně buďte si zcela jistý, že pro většinu návštěvníků fóra jste případem pro pobavení, případně pro projevení patřičné lítosti. S úctou Safi
maxs Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 Ja som síce zástancom Frantikovho prístupu - sloboda slova a možnosť vyjadriť svoj názor(nech je aj trochu "politicky nekorektný") Ale keď tu chcete mať naozaj len klub "gentlemanov" zavedte si jasné pravidlá.Do klubu gentlemanov tiež neprijmú každého .Prečistiť členstvo fóra,žiadnych 1000 členov tu nie je,tak 250 je max.Zvyšok sú s jednou,dvoma otázkami.Nový člen len na pozvanie niekoho z fóra.Limit by som dal 150 príspevkov :) Ďalšia možnosť je karma užívateľa,ak mu klesne na nulu,treba mu poďakovať a zamávať. Navrhujem aj zakúpiť klubové kreslá a cigáry.
Duke650 Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 Svobodu slova resp. vyjádření politicky nekorektního názoru tady má každý z nás. Nikdo nemá patent na rozum. Co mi tady vadí - u některých - je ta hulvátská forma, kydání špíny, povrchní tlachání, osočování a co já vím co ještě. Prostě že se nedodržují elementární pravidla obyčejné lidské slušnosti. Sám pro sebe a pro svůj klid si dávám čestné pionýrské, že na hovadiny nebudu reagovat. Ani v běžném životě se s hulvátem nebavím, tak proč bych tady dělal výjimku...
RomanP Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 Kamil napsal: PŘESUNUTO! Nic dalšího dělat zatím nebudu, ať si každý počte. Ale do budoucna a samozřejmě po poradě s Chronomagem a Odklizecem vážně uvažuji o zařazení některých členů na black list. Bez ohledu na to, jestli se jedná o Čecha, Slováka nebo Tatara... Co vy na to? Kamile zakroč. Vím, že je těžké rozpoznat někdy hranici toho, co promazat a co ne. Nějaké haštěření v diskusi bývá, ale rozpoznat hranici sprostoty a napadání myslím lze. V poslední době se zde našlo více takových ukázkových vzorků. Pokud se vlákno dlouhodobě stočí k tématu jako je senát, tak udělat odkaz na vlákno SENÁT v sekci "totálně mimo" a tam ať se kdo chce vybouří, já tam nepolezu. Kdo to v dalším příspěvku nebude respektovat, na týden pohov. Rozumně myslícího člověka ani nenapadne nějaké sortování na Čecha a Slováka, je mi jedno, kdo sem pošle fotku nových hodinek, názor, nebo radu a ostatním taky, takže tím bych se nezabýval. Současný stav nelze zvládat se současnou benevolencí, něco se změnilo a je třeba na změnu reagovat. Je to lepší východisko, než o tuhle možnost přijít. Přišel jsem sem před rokem a půl, kdy mě ani nenapadla jiná volba než quartz za mrzský peníz, teď už bych se k němu nevrátil, to radši nic. Chci si tady dál číst o hodinkách.
odklizec Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 Na teto diskuzi je jasne videt, ze s nekteryma lidma se proste nedohodnes. Mazani prispevku dlouhodebe nic neresi, pokud zde neni moznost zakazat problemovym lidem pristup, blokovani kont a jinych prvku aktivni "obrany" proti mene vyspelym jedincum. Bohuzel, toto forum zadne z techto ochran nema a to je i jeden z duvodu, proc rezignuju ze sveho postu moderatora a aktivniho clena. Neda se moderovat neco, co nema moderatorske nastroje. Absolutne nemam problem s mazanim prispevku a zavedenim jeste tvrdsich pravidel. Rozumni lide s pravidly problem nemaji, neb je neporusuji a omezenci po nejake dobe odpadnou, protoze je prestane bavit kazdou chvili si zakladat nove konto
Skyraider Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 Neexistenci nástrojů pro moderování fóra v současné situaci považuji za výrazný nedostatek, nelze s tím něco udělat (třeba i přechod na jiné fórum)??? (Sorry, jsem v této oblasti dost lama). Myslím, že zamknutí tématu moderátorem, pokud diskuze příliš odbočila od původního tématu nebo zhrubla umožní udržovat fórum v přijatelných mezích i bez nutnosti mazat příspěvky. Banům bych se také nebránil (mít tak tu moc, dost členů by za poslední týden dostalo dost do těla:)).
xmenm05 Odesláno 22. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 odklizec napsal: Na teto diskuzi je jasne videt, ze s nekteryma lidma se proste nedohodnes. Mazani prispevku dlouhodebe nic neresi, pokud zde neni moznost zakazat problemovym lidem pristup, blokovani kont a jinych prvku aktivni "obrany" proti mene vyspelym jedincum. Bohuzel, toto forum zadne z techto ochran nema a to je i jeden z duvodu, proc rezignuju ze sveho postu moderatora a aktivniho clena. Neda se moderovat neco, co nema moderatorske nastroje. Absolutne nemam problem s mazanim prispevku a zavedenim jeste tvrdsich pravidel. Rozumni lide s pravidly problem nemaji, neb je neporusuji a omezenci po nejake dobe odpadnou, protoze je prestane bavit kazdou chvili si zakladat nove konto Jsem taky lama, nicméně dá se pořídít jiný modul pro konferenci? pokud ano, za jakých podmínek? Popř. nemáte někdo takový modul?
mechano Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 vor napsal: 4 Kamil Když to tady poslední dobou pročítám, co tak vytvořit sekci The best of all a dát tam přispěvky pro zasmání (viz. Blekota atd.) Taky bych byl pro (jen abych tam sám brzy nebyl).
dehyd Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 mechano napsal: vor napsal: 4 Kamil Když to tady poslední dobou pročítám, co tak vytvořit sekci The best of all a dát tam přispěvky pro zasmání (viz. Blekota atd.) Taky bych byl pro (jen abych tam sám brzy nebyl). Nemyslím, že je to pro danou situaci praktický nápad. Sice bych se taky určitě zasmál naprosté většině svých vlastních staršich příspěvků, ale na druhou stranu tím znovu vytáhneš na světlo už zapomenuté konflikty a jen přiliješ olej do ohně...
HonzaX Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 To Blekota když se Ti zdá , že je zde "český nacionalismus" tak na český server nelez.
cigi Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 Souhlasím s frantíkem a ciferníkem - čím míň mazání, tím líp. Už jenom proto, aby si lidi dávali sami pozor, co napíšou. Mám za to, že pravidla (žádná sprostá slova, držet se tématu, prodávat, jen když přispíváte....) se pevně dodržují. Nečetl jsem zde zatím skoro nic urážlivého, samoúčelně vulgárního, a podobně. To, že někdo místo argumentační polemiky volí slova jako chorej chudák, českej neonacionalista, lepší člověk, je přeci spíše úsměvné a naopak musím ocenit, jak se tihle lidé z fora brzy stáhli. Black list by se hodil spíše na lidi, co nějak neveřejně nedodrželi zde dané slovo - např. prodej/koupě a tak.
Blekota Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 ¨safi napsal: Blekota napsal: ja navrhujem moderatorovi zmazat tvoje prispevky popripade si ich upravit k obrazu svojmu.. WTF je toto cele tu ???? vy fakt nemate co robit??? len o totalnych <>covinach tocit?? no asi sa vidime az po novom roku.. Vážený pane Blekoto, z vašich příspěvků je zcela jednoznačně patrné, že vám schází základní vychování a slušnost. Upřímně Vás lituji a lituji všechny, kteří musí být ve vašem okolí. Je pravda že se sice nepodaří, aby se na diskusním fóru neobjevovaly nepatřičné příspěvky, každopádně buďte si zcela jistý, že pro většinu návštěvníků fóra jste případem pro pobavení, případně pro projevení patřičné lítosti. S úctou Safi safi - uprimne zavidim tvoj lajfstajl v ktorom ti "zbyde" čas na venovanie sa mojmu "problemu"
31682 Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 Co se stalo a o co tu vlastně jde? Pár lidí neunese když se do nich někdo naveze nebo má jiný názor a hned se volá po cenzuře, znemožnění přístupu do fóra atd. Podle čeho byste chtěli přidělovat ban, vypracovali jste na to nějakou přísně spravedlivou metodu nebo o tom bude rozhodovat partička kamarádů? Opravdu by mě zajímalo, kdo bude ten objektivní nadřazenec, který rozhodne co je správné. Zatím jsem třeba zjistil, že pozeptat se na zdravotní stav pana knížete je velice špatné, odsouzení hodné a příspěvek je třeba vymazat, ale zesměšňovat paní Paroubkovou je fajn a velká legrace. Už teď trnu hrůzou a bojím se, abych nebyl vymazán. Snad můj troufalý příspěvek nikoho nepopudí? Jestli ano, žádám o prominutí a přicházím s návrhem řešení. Co kdyby si takhle místo citátu pod příspěvek každý napsal, zda je s ním možno i nesouhlasit nebo psát pouze souhlasné reakce? Hned budeme mít jasno a dojde k celkovému uklidnění. No tak jsem si zavtipkoval a nyní vážně. Neblázněte, pokud nedojde na osobní urážky a vulgaritu, tak se snad nic neděje. Moc hezky to napsal Hasňa http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=4700&p=1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se