Návštěvník Ondra Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Absolutní spokojenost z mé strany jakožto kupujícho. Skvělý přístup, maximální vstřícnost. Moc díky.
Murphy97 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Souhlas! Luděk naprosto pohodovej týpek, zboží (nožík) mi nabídnul poslat ještě před zaplacením. Vše rychle a korektně.
Moty Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Velké doporučení, zaplatil za hodinky a pak se 3 týdny potápěl na Bariérovém útesu a já mu je hlídal v šuplíku, odesláno až po návratu, rychlá komunikace, platba v pořádkuDíky Luďku
Ondrej71 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Výborná domluva, skvělý pokec a super hodinky . Luďka mohu jen doporučit, toto mám na Chronomagu rád
Moty Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Tentokrát, když jsem landmonstra od Luďka kupoval nazpátek tak už jsme se málem potkali, bohužel to zase nevyšlo, ale každopádně to zase nemá chybu, vrátily se mi v lepším stavu než jsem je odeslal a vše proběhlo k největší spokojenost, akorát mohl být v balíku vzoreček Kopi Luwak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Chlapi, ani jsem nevěděl, že tady jsem! Díky moc za pozitivní hodnocení! Jinak mám takovej pocit, že mnou stanovenej cíl vyrobit (teda, ne, že bych ho vyráběl přímo já sám) jedno kilo kopi luwak ročně asi nebude stačit.
habadej Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 S Luďkem je pohoda obchodovat. Dvě, tři SZ, dohoda a už to frčí.
st1g Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Rychlá domluva, rychlá platba, perfektní jednání... prostě super. Mohu jen doporučit.
Filip.J Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Výborný obchod, ještě mi cpal víc, než jsem sám chtěl Určitě doporučuju a děkuju!
mrazik Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Moc bych chtěl poděkovat za Luďkův přístup. Chtěl jsem koupit sponu. Luděk mi jí poslal ZDARMA k vyzkoušení a teprve potom, že se domluvíme. Spona sedí, kačky jsem poslal. Luďkův přístup byl naprosto unikátní a mě posadil na zadek. Děkuju pane, bylo mi skutečným potěšením.
PNS Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Tak já se taky řadím ke spokojeným obchodním partnerům Luďka. Vše naprosto v pohodě, stejně jako Luděk, který ani nečekal až dorazí peníze a hned posílal. Doporučuju.
villain83 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Sice nejakej mesic zpet,nicmene dohoda rychla,Ludek mi balik poslal driv,nez mel na ucte prachy,klobouk dolu.
kdojinej Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Za mě všechno v perfektním pořádku. Díky
huhu4d Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Za mna na jednicku. Profesionalne zabalene, odoslane podla dohody.
Street Glide Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Obchod s hladkým průběhem,....prima.
malda Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 Radost spolupracovat. Vzájemná důvěra, rychlost, vstřícnost, komunikace - co může být víc? Díky Luďo!!
IzTaPa Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 perfektni domluva a rychlost. chronomagor jak ma byt!!! diky Ludkovi za to, ze muzu vyzkouset, zda-li u sousedu neni trava o neco zelenejsi
sibirnaya Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 proste parada - pokecali sme, kafe popili, krasny hodinky mi prodal, co mi ostatni zavidi.. skoda, ze toho nema vic
prazskej Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Jednání a rychlost na výbornou. Díky za fajn obchod!
Aneta Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Bleskový obchod, naprostá spokojenost. Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se