Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno

Absolutní spokojenost z mé strany jakožto kupujícho. Skvělý přístup, maximální vstřícnost. Moc díky.

• po měsících...
Odesláno

Velké doporučení, zaplatil za hodinky a pak se 3 týdny potápěl na Bariérovém útesu a já mu je hlídal v šuplíku, odesláno až po návratu, rychlá komunikace, platba v pořádku

Díky Luďku

• po měsících...
Odesláno

Výborná domluva, skvělý pokec a super hodinky :clap:   . Luďka mohu jen doporučit, toto mám na Chronomagu rád  :notworthy:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tentokrát, když jsem landmonstra od Luďka kupoval nazpátek tak už jsme se málem potkali, bohužel to zase nevyšlo, ale každopádně to zase nemá chybu, vrátily se mi v lepším stavu než jsem je odeslal a vše proběhlo k největší spokojenost, akorát mohl být v balíku vzoreček Kopi Luwak

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Chlapi, ani jsem nevěděl, že tady jsem! Díky moc za pozitivní hodnocení! Jinak mám takovej pocit, že mnou stanovenej cíl vyrobit (teda, ne, že bych ho vyráběl přímo já sám) jedno kilo kopi luwak ročně asi nebude stačit.  :guiltysmiley:

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Moc bych chtěl poděkovat za Luďkův přístup. Chtěl jsem koupit sponu. Luděk mi jí poslal ZDARMA k vyzkoušení a teprve potom, že se domluvíme. Spona sedí, kačky jsem poslal. Luďkův přístup byl naprosto unikátní a mě posadil na zadek. Děkuju pane, bylo mi skutečným potěšením.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak já se taky řadím ke spokojeným obchodním partnerům Luďka. Vše naprosto v pohodě, stejně jako Luděk, který ani nečekal až dorazí peníze a hned posílal. Doporučuju. :cheers:

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Radost spolupracovat. Vzájemná důvěra, rychlost, vstřícnost, komunikace - co může být víc? Díky Luďo!!

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • Po roku...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...