sect Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Sect: už jseš s tim trapnej. To ať si udělá každý názor sám.......
Josef01 Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Používám nově Protector 750cz bez antilaseru, český výrobek s vysoce citlivou detekční hlavou Beltronics. Detekuje veškeré mista s radary, úsekovým či jiným měřením, kamery na červenou apod. databaze je i pro okolní země a dá se ručně jakkoli modifikovat.
Locque Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Sect: už jseš s tim trapnej. Tohle úsloví ve Tvém podání zní dosti komicky...
gougy Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Nejsem svatej, ale diskuze na téma "jak zákony co nejlépe ojebat a co si k tomu koupit" mi pánové připadá poněkud šílená.
Josef01 Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Argument ze detektory měření používají lidi co chtějí porušovat předpisy je zcela zcestné. Naopak takový detektor nutí řidiče aby předpisy dodržoval uz jen tím, ze ho upozorňuje , ze překračuje rychlost. Ostatní řidiči naopak klidně rychlost poruší, protože si ani neuvědomují, ze mají jet pomaleji. Já preferuji prevenci před policejní represí a s detektorem řidiči prostě rychlost v měřených místech dodržují, na rozdíl od ostatních.
Donuts Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 1: Sem na Chronomag to určitě nepatří. 2: Pokud ti dělá problém dodržovat předpisy, vrať řidičák. 3. Pokud porušuješ předpisy záměrně a používáš k tomu sofistikovanou techniku, napařil bych ti to z fleku jako obecné ohrožení a doživotně tobě i podbným vejlupkům zabavil papíry. Předpisy jsou od toh aby se dodržovaly. Závodí se na uzavřeném okruhu. A tímto prosím admina o koamžité smazání všech vláken Antiradar /jsou tu hned dvě těsně nad sebou. Děkuji. Uz jsem se lek, ze tu v nedeli bude nuda.
gougy Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Argument ze detektory měření používají lidi co chtějí porušovat předpisy je zcela zcestné. Naopak takový detektor nutí řidiče aby předpisy dodržoval uz jen tím, ze ho upozorňuje , ze překračuje rychlost. Ostatní řidiči naopak klidně rychlost poruší, protože si ani neuvědomují, ze mají jet pomaleji. Já preferuji prevenci před policejní represí a s detektorem řidiči prostě rychlost v měřených místech dodržují, na rozdíl od ostatních. Kampaň za bezpečnou jízdu stylem "Antiradar do každé rodiny" Překvapivě funguje na totéž i navigace a ještě překvapivěji funguje všímat si dopravního značení a tomu přizpůsobit styl jízdy. Nebo je to všechno jinak a já tomu jen nerozumím?
Locque Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Argument ze detektory měření používají lidi co chtějí porušovat předpisy je zcela zcestné. Naopak takový detektor nutí řidiče aby předpisy dodržoval uz jen tím, ze ho upozorňuje , ze překračuje rychlost. Ostatní řidiči naopak klidně rychlost poruší, protože si ani neuvědomují, ze mají jet pomaleji. Já preferuji prevenci před policejní represí a s detektorem řidiči prostě rychlost v měřených místech dodržují, na rozdíl od ostatních. Pokud člověk nestíhá sledovat během jízdy tachometr, který ho o aktuální rychlosti informuje dostatečně, nemá co dělat za volantem... A nic. Jay má pravdu, koho to nezajímá, ať to nečte...
Josef01 Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Milion řidičů ročně v Praze překročí rychlost, mezi mimo bude minimum, kteří dbají dopravního značení
FrantisekH Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 pokud jakýkoli takovýhle zařízení bude sloužit řidiči pro to aby se choval an silnici bezpečněji a dodržoval předpisy bylo by to chválihodné, spíše to ale funguje tak že ho upozorní kde nemůže jezdit jak dobytek a jakmile se z měřené zony dostane tak jupijé můžu dál jezdit jako prase.. to jsem je pěkně vojebal...
Pirx Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Jakpak asi tohle vlakno dopadne??? Co myslite, bude tu taky 13534573 prispevku plnejch nadavek, pseudovychovy, kazani, mereni pindouru atd. bez jakyhokoliv vysledku, jako na uplne vsech diskuznich forech o autech na netu, nebo se podari zachovat alespon trosku nejakou uroven fora o hodinkach a nejakej mod to smaze a odkaze diskutujici na servery mamnejhustsikaru.com, jsemnejlepsiridicaprotoserunapredpisy.cz, pravdumamjedineja.net..........?:-(
Peta-Biker Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 laskajefajn: Fitko Ti nesvědčí...
laskajefajn Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Pirx: napsal jsi to velmi pěkně,naprostý souhlas.
ggrand Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Prej fórum džentlmenů... polovina držkuje naprosto mimo dotaz a moralizují(a tím zabíjí celé vlákno) ikdyž je jim houby po tom, proč se kdo ptá a další polovina útočí osobníma urážkama a narážkama(naprosto nesouvisející s tématem), za které by měly být na každém moderovaném fóru banány.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 1: Sem na Chronomag to určitě nepatří. 2: Pokud ti dělá problém dodržovat předpisy, vrať řidičák. 3. Pokud porušuješ předpisy záměrně a používáš k tomu sofistikovanou techniku, napařil bych ti to z fleku jako obecné ohrožení a doživotně tobě i podbným vejlupkům zabavil papíry. Předpisy jsou od toh aby se dodržovaly. Závodí se na uzavřeném okruhu. A tímto prosím admina o koamžité smazání všech vláken Antiradar /jsou tu hned dvě těsně nad sebou. Děkuji. predpokladam Tvuj rocni najezd je 10-15k km...
nAscA Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Prej fórum džentlmenů... polovina držkuje naprosto mimo dotaz a moralizují(a tím zabíjí celé vlákno) ikdyž je jim houby po tom, proč se kdo ptá a další polovina útočí osobníma urážkama a narážkama(naprosto nesouvisející s tématem), za které by měly být na každém moderovaném fóru banány. A ja myslel, ze gentlemani dodrzuji pravidla, zakony apod. a tudiz toto vlakno patri mimo veskere gntlemanstvi... a tak nepatri na toto forum..
ggrand Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 nAscA : víš houby odkud je tazatel, jaké tam platí zákony.
nAscA Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 ggrand - za to, ty jses chytrej jak radio. BTW odkud je tazatel vim.... dokonce i mesto.
jacob Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Nechápu, proč se tady hádáte . Já třeba několik dní nejdu na Chronomag a první co vidím, když sem vlezu (protože se chci inspirovat pro nákup antiradaru ) je to, jak se hádáte o morálních hodnotách a zásadách zdejších členů a řidičů celkově. Všichni víme, že vozit v autě antiradar není ani přestupkem.
PepaSFI Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 dovolím si upozornit na jeden obecně oblíbený omyl a ten zní "předpisy jsou od toho aby se dodržovaly". Tak to jaksi není ikdyž se to tak často vykládá. To je záměna příčiny a následku. Předpisy jsou od toho aby sloužily, aby zlepšovaly bezpečnost a plynulost provozu. Bohužel tady to funguje tak že se dělají předpisy pro předpisy, buzerační nařízení, nesmyslné rychlostní pasti. Pak klesá důvěra v zákony a vzrůstá snaha "nějak si to zařídit". Kdybych se měl řízením živit tak neváhám ani chvilku a antiradar si pořídím taky. Protože přijít o obživu proto že někdo vymyslel dojení peněz do městské kasy instalováním rychlostního nesmyslu, mi nepřijde zrovna to pravý. Moje auto je velice pomalý ale berou mě všichni čerti když někde na obchvatu sjíždím z kopce kde by měla být minimálně 70 kmh a musím hypnotizovat tachometr abych náhodou nejel 52. Že mě v tu chvíli šedesátkou předjíždí horda pedálistů, to vůbec nehodlám řešit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se