Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nejsem držgrešle, ale přirážka 50% oproti běžným cenám mi příjde trochu zvrácená a tak si chci koupit hodinky Raymond Weil na netu. Znáte někdo nějaký solidní e-shop? Díky za tip.

Odesláno

na www.ebay.de jsem před časem kupoval omegy seamaster a ušetřil jsem přes 40% z ceny.

Sice jsem čekal 5 týdnů na doručení :-( , ale vyplatilo se to. Vše o.k. vč. certifikátů balení atd.

Je třeba vybrat si prodejce, který má jen kladné reference a který uskutečnil už více prodejů

- pak bych se toho nebál.

• Po roku...
Odesláno

Tak tady rozhodně nebrat, chtějí po mě poslat doklady, jako kdybych si kupoval auto na leasing. Bohužel jsem už zboží zaplatil přes Paypal.

Nebo je zásílání kopie pasu a atd. bežná praxe při nákupu z US ?

We are delighted to inform you that your order is in process at the moment. However, as this order is shipping to Czech Republic, I am afraid we will need additional identification from you.

Can you please email us a copy of your ID (i.e. passport or driver license - front and back) and a copy of a second identification with your shipping address(i.e. utility bill, credit card statement). Please email to sales@redfingerprint.com

Again I apologize for the inconvenience caused as this measure is taken for our customer's protection. We hope to receive your reply soon.

Your business is important to us. Once you have made the necessary arrangement we will process your order again.

Thank you for your understanding and patience.

Regards,

Alex Teoh

Senior Sales Representative

Sales Department

Finest Watches Online

www.redfingerprint.com

Odesláno
  here napsal:
Tak tady rozhodně nebrat, chtějí po mě poslat doklady, jako kdybych si kupoval auto na leasing. Bohužel jsem už zboží zaplatil přes Paypal...

Hm, to je docela narez, to jsi kupoval JLC v platine, ne?

Nelibi se mi to, ja osobne bych se hodne cukal, pokud by nepovolili, tak bych chtel penize zpet...

Odesláno
  here napsal:
Tak tady rozhodně nebrat, chtějí po mě poslat doklady, jako kdybych si kupoval auto na leasing. Bohužel jsem už zboží zaplatil přes Paypal.

Nebo je zásílání kopie pasu a atd. bežná praxe při nákupu z US ?

We are delighted to inform you that your order is in process at the moment. However, as this order is shipping to Czech Republic, I am afraid we will need additional identification from you.

Can you please email us a copy of your ID (i.e. passport or driver license - front and back) and a copy of a second identification with your shipping address(i.e. utility bill, credit card statement). Please email to sales@redfingerprint.com

Again I apologize for the inconvenience caused as this measure is taken for our customer's protection. We hope to receive your reply soon.

Your business is important to us. Once you have made the necessary arrangement we will process your order again.

Thank you for your understanding and patience.

Regards,

Alex Teoh

Senior Sales Representative

Sales Department

Finest Watches Online

www.redfingerprint.com

A nemáš třeba jinou adresu na paypal a jinou doručovací? To bych třeba pochopil.

Odesláno
  here napsal:
Mám stejnou, taky to moc nechápu.

Já bych jim ten řidičák okopíroval. Mají od tebe vlastně jenom paypal email adresu a budou mít kopii ŘP.

Odesláno
  vor napsal:
Já bych jim ten řidičák okopíroval. Mají od tebe vlastně jenom paypal email adresu a budou mít kopii ŘP.

Na ŘP není adresa, tak jsem jim poslal OP, ted mi snad ty platinový JLC pošlou :-)

Odesláno
  here napsal:
Já mám problém s divným požadavkem toho e-shopu a ten nemá s ebay nic společného.
Ano, blbě jsem četl, nějak jsem se v tom ztratil ... :whistle:
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Některé obchody v ČR mají na cedulce napsáno "Při platbě kartou můžete být požádáni o ověření totožnosti". Dokážu si poměrně dobře představit, že mají povinnost zajistit dostatečnou identifikaci kupujícího při posílání do "rizikových" zemí. Na slovensku v Blavě jsem si měnil asi 1000CZK na SKK a musel jsem se prokázat občankou v bance, kde si k dané transakci zapsali její číslo....a to už nemluvě o Mifidu :-)

Pracovníci některých bank měli (a možná stále ještě mají) ve svých interních předpisech povinnost identifikovat klienta při otevření účtu a to pomocí dvou dokladů.

O čem to celé je: je to ochrana před zneužitím karty..z tohoto důvodu existuje Paypal verified and confirmed adress

Upraveno uživatelem ¨safi
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  TomasHakl napsal:
ebaye bych se nebál.v případě že tě někdo okrade , tak ti ebay peníze vrátí a částku pak dále vymáhá po prodejci..

To all: to je prosím vás pravda? Jsem totální ebay lama, nejsem ani zaregistrovaný (vše potřebné za mě vždy vyřešil naprosto dokonale kubson) a toto jsem nevěděl. Myslel jsem si, že je jen jakási záruka v rámci platky Paypalem (i když asi taky není dokonalá). Díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...