decebal Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Já bych si, s dovolením, také vzala.....
marty Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Nahrál jsem si to,ale není to na koukání jde pouze zvuk jinak zrnění.Prosím o přístup díky.
Japezz Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Jetli jeste muzu tak prosim taky !!!
vor Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2006 Taky bych prosil o přístup, děkuji předem.
VS Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 VS, poslala jsem taktez mail :-) Az bude nahrano, muzes rozesilat jmeno&heslo. Pro stazeni je potreba libovolny FTP klient, kdo nema, muze si stahnout treba CuteFTP:http://www.slunecnice.cz/product/CuteFTP-Pro/ Bohužel mail s přístupovým heslem nepřišel. Nevylučuji, že chyba je na našem poštovním serveru, mele už z posledního a řešení v nedohlednu. Prosím Tě, zkus to poslat na VS325 na seznam nebo na ICQ. Děkuji.
watch Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Take si pripojuji s prosbou. Dik!!
grga_pitic Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 mam nahrano na dvd recorderu - chybi tak prvych 5 minut - pokud ma nekdo zajem.....
Luk Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 I já se připojuji do řady žadatelů o přístup. díky moc.
emka Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Sypu si (pomyslny) popel na hlavu, v noci sice mailserver tvrdil sice o tom, ze po 4 hodinach se jeste nepodarilo mail pro VS dorucit, ale ze si toho pry nemam vsimat, tak jsem si toho nevsimala. Ma chyba je jiz doufam napravena.
VS Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Sypu si (pomyslny) popel na hlavu, v noci sice mailserver tvrdil sice o tom, ze po 4 hodinach se jeste nepodarilo mail pro VS dorucit, ale ze si toho pry nemam vsimat, tak jsem si toho nevsimala. Ma chyba je jiz doufam napravena. Spamy mi ale chodí všechny Pro všechny dvě zprávy: Dobrá je, že se spojení podařilo a už se to louduje, špatná je, že po 36 minutách připojení už tam jsou 2%. Nezávisle na tom pracuju na náhradním řešení, až to bude na serveru, pošlu URL.
petrsvk Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Zdravím, take bych poprosil o "link". Předem děkuji
VS Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Tak sosejte ftp://ftp.eei.cz/Glashüte Je to tam dvakrát, menší a větší, jak se kdo cítí podle spojení.
frelichl Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Ach, co je to za server? Pomalej jak šnek, ale hlavně nepodporuje resume. Stánul jsem 40 MB z menší verze, pak mě to odpojilo a můžu tahat od začátku :'(.
Pachollini Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Neumíte z toho někdo udělat torrent? Pokud ne, budu se to muset zkusit naučit :-)
kubson Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 iaz to stahnu muze byt i torrent, ale pocitam ze lepsi to bude natlacit na rapidsher, ne?
Foundryman Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Tak už jsem to k sobě nasoukal a zhlédl. Je pravda, že server není z nejrychlejších, ale podařilo se a stálo to za to Ještě jednou dík Emce a VS.
kubson Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 taky se nakonec zadařilo, stáhl jsem tu větší verzi, překomprimoval do 150MB avi - přes noc to hodím na rapidshare
emka Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 Tak už jsem to k sobě nasoukal a zhlédl. Je pravda, že server není z nejrychlejších, ale podařilo se a stálo to za to Ještě jednou dík Emce a VS. Mne muzes dekovat leda tak za snahu; manzelovo FTP se ukazalo byt jako prilis pomale, takze to VS dal na jine :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se