xmenm05 Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 Ani ja uz nemam cas ani naladu "studovat" nove prispevky napr. o PRIMkach po dedeckovi, otazkach na renovaciu hodiniek, diskusiu o remienkoch, strojcekoch do hodiniek v hodnote maleho piva a podobnych trapnych zalezitostiach. Každá společnost je rozdělena na segmenty a není lepší nebo horší či snad trapný segment. Ne každého dědeček si uložil do šuplíku Schaffy, abychom je tad teď mohli začít tahat . Od člověka, který mi prodal dvoje tyhle "trapné" hodinky (a věřím, že k plné spokojenosti obou stran, minimálně já spokojený byl a dost) bych čekal trochu víc profesionálního nadhledu, sběratelů/obchodníků s hodinkami v Tvé úrovni bude velmi pomálu, takže pokud chcete diskutovat v pěti lidech, držím palce ... A rýpnu si - nejdřív velký odchod, start kariéry na aukru a poté velký (mnohými včetně mě vítaný) návrat a opět prodej půlpivových záležitostí. Je 14:49 28.3. 2007 a na aukru Ti neběží žádná aukce. Na chronomagu těch půlpivových v poslední době pár prošlo ... Takže bych prosil víc ohleduplnosti vůči nám malým, ať nás ta těžká garda nerozšlápne ... Ne každé vlákno mě chytí, tak ho prostě nečtu ...
NIGHTinGALE Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Odesláno 29. března 2007 To Popshop: Pokud se dívám pozorně na tvé nedávné aukce, tak z těch dražších modelů jsi zde (či na Aukru) neprodal téměř nic. Naopak hodinkami za stokoruny či tisíce jsi to tu zásoboval docela slušně (např. sbírka ruských hodinek part I, II, III a podobně). Já sám od tebe troje ruské hodinky do sbírky koupil (hodinky v ceně malého piva s legračním stroječkem). Myslím, že právě Ty bys měl být rád, že se zde z nových členů rekrutují noví potencionální zákazníci a fanoušci (ti hlavně). Myslím, že pokud zde někoho prodej hodinek živí (minimální z části ano), pak jsi to ty a proto bys měl mít více pochopení a osvětu dělat velmi VELMI VEEELMIII ochotně. Lidé najdou Primky po dědovi, pár dalších dokoupí, pak třeba našetří na nějaký dražší model no a nakonec od Tebe koupí třeba i ty IWC, které jsi tu nedávno neprodal
michali Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 no, já jsem teda jeden z těch nových. Jsen jen fanda do hodinek a nemám žádné extra odborné znalosti. Můžete klidně stanovit nějaký limit na 10/50/100 příspěvků, ale ve finále to stejně někdo bude muset číst a mazat, pokud na to nenasadíte nějaký sofistikovaný search and destroy vyhledávač. Jaký to tedy bude mít význam ? Můžete udělat něco bankovní blacklist, ale pokud je někdo prudič od přírody, tak si cestu stejně najde. Podobný problém řeší i další další fóra a některá raději ukončila činnost. To by byla fakt škoda, protože chronomag fórum je fakt bezva, minimálně pro tu možnost získat nějaké zajímavé hodinky Nemyslím si, že to přesun jinam vyřeší. to bych byl raděli pro nějakou "advanced" část, kam by se nováček mohl časem kvalifikovat na základě doporučení "člena staré gardy".
31682 Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 michali: snad nebude tak zle Faktem však je, že lenost, ignorantství nebo arogance některých nováčků je grandiozní. Když pominu, že jsou tak zdechlí a ani si nepřečtou část příspěvků z tématu, který je zajímá, tak mi nejvíc vadí, že si klidně založí nové vlákno, které se tu však už několikrát probíralo. Je to hnus a fórum se tak stává nepřehledným. Časem člověk zapomene kde informace byla a musí prohledat několik vláken, jejichž názvy se třeba liší jen použitím velkých písmen nebo přeházeným slovosledem. Hnus!
sibirnaya Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 omlouvam se, jestli uz to bylo, jeste jsem nestacil procist cely chronomag, ale neslo by rozdelit prodejni sekci na prodej prim a prodej zbytek sveta?
Návštěvník Kamil Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 omlouvam se, jestli uz to bylo, jeste jsem nestacil procist cely chronomag, ale neslo by rozdelit prodejni sekci na prodej prim a prodej zbytek sveta? Už to tu bylo. Čekáme na nové fórum s novým softwarem. Pracuje na tom Chronomag (už dlouho ).
Cyber Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 Taky čekám. Až přibouchnu trollovi vrátka :-), třeba se vrátí staří členové, co už dávno rezignovali.
RomanP Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 To by se mi taky zamlouvalo, kdyby zmíněného plniče diskového prostoru nahradil třeba Kamojedov a další. Co slovo, to informace...
sibirnaya Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 kamile, pls, jak mam vkladat obrazky, tak jak to delas ty, tzn nezasirat forum a primo linkovat? nemuzu na to porad prijit
grga_pitic Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 To by se mi taky zamlouvalo, kdyby zmíněného plniče diskového prostoru nahradil třeba Kamojedov a další. Co slovo, to informace... jeho prispevky to byly perly....vtipne a pritom plne informaci...kde je tomu konec....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se