Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nepovolit prodavat nikomu, kdo nema vice jak 50 jinych prispevku. Samozrejme, pri prechodu na nove forum, by bylo dobre starym clenum s 50 a vice prispevky prodej povolit.

Se vší úctou odklízeči, myslím, že i človek, který s hodinkama začíná by měl mít možnost prodat svůj nález po babičce, pořád je lepší když hodinky skončí mezi členy tohoto fóra, než nekde v bazaru, kde za ně bude "zastavárník" chtít 3x tolik. Pokud se mýlím, oprav mě.

Eventuálně tady napíše 50 nějakých bludů, jen aby prodal co potřebuje.

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Nepovolit prodavat nikomu, kdo nema vice jak 50 jinych prispevku. Samozrejme, pri prechodu na nove forum, by bylo dobre starym clenum s 50 a vice prispevky prodej povolit.

Se vší úctou odklízeči, myslím, že i človek, který s hodinkama začíná by měl mít možnost prodat svůj nález po babičce, pořád je lepší když hodinky skončí mezi členy tohoto fóra, než nekde v bazaru, kde za ně bude "zastavárník" chtít 3x tolik. Pokud se mýlím oprav mě.

Eventuálně tady napíše 50 nějakých bludů, jen aby prodal co potřebuje.

Ver mi, je to zkusenost okoukana z jinych for a je to velmi pozitivni vec. Rltwatches to zavedlo po dlouhe dobe, kdy mel Roy v pravidlech zakaz prodejnich prispevku, pokud clovek nediskutuje v jinych castech fora. Pokazde se nasel nejaky novacek, ktery nemel ani jeden prispevek a hned prodaval. Velmi neslusne! Navic se timto pravidle snizuje riziko podrazu od neznamych lidi (sorry, ale je to tak).

Kdyby byl limit prispevku dejme tomu 10, je mi jasne, ze by se kazdy "chytrak" snazil nacpat sem rychle 10 priblblych prispevku s jednim-dvema slovy. 50 prispevku uz ale vyzaduje urcity zajem. Pokud chce nekdo jen prodavat, bud ho tohle pravidlo otravi a pujde nekam jinam, nebo se prozradi prave nesmyslnymi prispevky, ktere postne jen za ucelem snahy ziskat dostatecny pocet prispevku aby mohl prodavat.

Odesláno
Jaká je definice Starého Člena Fóra, prosím?

Nemá to žádnou definici. Staří vědí. Nejde o to, že názory nových členů nejsou důležité, ale v případě rozporu přihlédnu k názoru těch starých, které znám...

Odesláno
Ver mi, je to zkusenost okoukana z jinych for a je to velmi pozitivni vec. Rltwatches to zavedlo po dlouhe dobe, kdy mel Roy v pravidlech zakaz prodejnich prispevku, pokud clovek nediskutuje v jinych castech fora. Pokazde se nasel nejaky novacek, ktery nemel ani jeden prispevek a hned prodaval. Velmi neslusne! Navic se timto pravidle snizuje riziko podrazu od neznamych lidi (sorry, ale je to tak).

Kdyby byl limit prispevku dejme tomu 10, je mi jasne, ze by se kazdy "chytrak" snazil nacpat sem rychle 10 priblblych prispevku s jednim-dvema slovy. 50 prispevku uz ale vyzaduje urcity zajem. Pokud chce nekdo jen prodavat, bud ho tohle pravidlo otravi a pujde nekam jinam, nebo se prozradi prave nesmyslnymi prispevky, ktere postne jen za ucelem snahy ziskat dostatecny pocet prispevku aby mohl prodavat.

OK, to beru, hlavne s temi podrazy od neznamych, to jsem neuvedomil, moje zkusenosti jsou zatim jen pozitivni.

Odesláno

Byt novy clen fora, souhlasim s navrhem Chronomaga i Odklizece - 50 postu pro umozneni prodeje. Halvne at forum at uz v jakekoliv podobe nezanikne! Osobne si myslim, ze nevhodne prispevky a napadani jinych asi nezmizi. Neni to klub s moznosti osobniho provereni. Mozna nekde zminovane doporuceni starsich clenu fora by se aplikovat dalo. A rovnez jasna pravidla o tom co je a co uz neni mozne. Hlavne to kluci nezabalte!!!

Odesláno

V podstatě přivítám jakoukoliv změnu - poslední dobou mě už nebavilo se "prodírat roštím". Bohužel jakékoliv přitvrzení sice bude vždy vůči někomu více či méně nespravedlivé, ale kdo má rád hodinky a má to trochu v hlavě srovnáno, přežije to.

Takže jsem všemi deseti pro.

Odesláno
V podstatě přivítám jakoukoliv změnu - poslední dobou mě už nebavilo se "prodírat roštím". Bohužel jakékoliv přitvrzení sice bude vždy vůči někomu více či méně nespravedlivé, ale kdo má rád hodinky a má to trochu v hlavě srovnáno, přežije to.

Taky se traduje, že "kdo nedělá nic špatného, tak mu přece nevadí, že je na každém kroku nahráván kamerami" a podobné pohádky. Bohužel, jestli si myslíte, že tím přitvrzením něčeho dosáhnete, jste vedle.

A lehce konstruktivně: co by možná pomohlo, je známkování příspěvků rozumnými členy fóra (otázka je KDO by to měl být) a možnost zobrazování jen těch lépe hodnocených. Ale cenzuru, pánové, cenzuru prosím ne.

Odesláno

Podle mne se jakekkoliv "pritvrzeni" ci zmena v pravidlech normalnich prispevatelu vubec nedotkne, protoze doted nemeli problem s dodrzovanim starych pravidel. Stara pravidla vznikla v dobe, kdy se forum zakladalo a nikdo netusil, kam to dospeje. Pocet clenu a prispevku predcil ocekavani jak chronomaga tak moje a to ja jsem byl velky optimista, kdyz jsem chronomaga na forum navedl ;)

Nove forum by mohlo vyrazne pomoct hlavne moderatorum udrzet to tu vice ci mene ciste a proste vsech nezadoucich elementu. To co nekdo povazuje za projev osobnosti muze vyrazna vetsinu lidi povazovat za velmi otravne chovani a bylo by fajn, dostat to tak nejak pod kontrolu. Doted se veskera moderatorksa cinnost omezovala na mazani a presunovani vadnych prispevku a to je pri soucasne velikosti fora bohuzel dost malo.

Odesláno

Taky se traduje, že "kdo nedělá nic špatného, tak mu přece nevadí, že je na každém kroku nahráván kamerami" a podobné pohádky. Bohužel, jestli si myslíte, že tím přitvrzením něčeho dosáhnete, jste vedle.

A lehce konstruktivně: co by možná pomohlo, je známkování příspěvků rozumnými členy fóra (otázka je KDO by to měl být) a možnost zobrazování jen těch lépe hodnocených. Ale cenzuru, pánové, cenzuru prosím ne.

Nevim co nazyvas cenzurou? Asi jsem omezeny, ale tim slovem tady porad nekdo operuje a ja fakt nevim co se tim mysli? Pokud za cenzuru nekdo povazuje promazani diskuze, ktera odbocila od tematu nekam totalne dopryc, nebo se napriklad zvrhla (nebo zacala) priblblym prehadovanim pubertaku (na veku akteru zda se vubec nezalezi) pak ano, jsem cenzor a vubec mi to nedela vrasky ;)

Toto je primarne diskuze o hodinkach a pokud zacne nejaka diskuze o hodinkach, fakt nevim, proc by mela pokracovat diskuzi o politicke situaci, vzhledu te ci one manzelky politika, nebo jestli je moje pero vetsi nez to tvoje :) Protoze tyhle diskuze sem fakt nepatri a jsem toho nazoru, ze obtezuji vetsinu normalnich clenu, ne jen mne. Maximalne si ten nekdo muze v pripade nutkave potreby ukojit sve ego (v mezich stanovene normy) v "ostatni diskuzi a zabave". A pokud se tenhle pristup nekomu zda cenzorsky, no tak potom ma asi smulu?

Odesláno

Nevim co nazyvas cenzurou? Asi jsem omezeny, ale tim slovem tady porad nekdo operuje a ja fakt nevim co se tim mysli? Pokud za cenzuru nekdo povazuje promazani diskuze, ktera odbocila od tematu nekam totalne dopryc, nebo se napriklad zvrhla (nebo zacala) priblblym prehadovanim pubertaku (na veku akteru zda se vubec nezalezi) pak ano, jsem cenzor a vubec mi to nedela vrasky ;)

Toto je primarne diskuze o hodinkach a pokud zacne nejaka diskuze o hodinkach, fakt nevim, proc by mela pokracovat diskuzi o politicke situaci, vzhledu te ci one manzelky politika, nebo jestli je moje pero vetsi nez to tvoje :) Protoze tyhle diskuze sem fakt nepatri a jsem toho nazoru, ze obtezuji vetsinu normalnich clenu, ne jen mne. Maximalne si ten nekdo muze v pripade nutkave potreby ukojit sve ego (v mezich stanovene normy) v "ostatni diskuzi a zabave". A pokud se tenhle pristup nekomu zda cenzorsky, no tak potom ma asi smulu?

Mazani nevhodnych prispevku neni cenzura ale pokus o udrzeni urovne a slusnosti. Stejne jako mazani spamu neni cenzura! Urazlive prispevky tady nemaji co delat. Samozrejme kazdemu nekdy ujedou nervy a napise nejakou blbost, ale vymazani takoveho prispevku jiste neni na skodu pro obe strany.

Drzim palce a rad se podrobim teto forme cenzury. (Jinak ale politickou cenzuru nesnasim a odsuzuji) :)

Odesláno

Mazani nevhodnych prispevku neni cenzura ale pokus o udrzeni urovne a slusnosti. Stejne jako mazani spamu neni cenzura! Urazlive prispevky tady nemaji co delat....

Přesně tak to je, myslím, že valná většina členů s tím nebude mít problém. Už aby to bylo, abych mohl do sekce Prim s tím, že se tam něco dozvím a nebo si přečíst něco o Breitlingu, bez toho abych kvůli jednomu smysluplnému příspěvku nemusel překydat haldu čehosi.

Odesláno

Tuto iniciativu vítám a podporuji. Pouze několik postřehů:

1) bylo by vhodné definovat a zveřejnit pravidla, pod kterými budou mazány příspěvky a tedy co si uživatelé budou moci na fóru dovolit.

Příklad: Bude třeba smazán příspěvek, ve kterém kritizuji značku "BBB" za to že, to jsou snobské, celkově hnusné a předražené hodinky? Bude smazán příspěvek ve kterém si stěžuji na předraženost hodinek začky "PPP"?

Pravidla pro všechny členy musí být jednotná, jasná a srozumitelná. Každému členovi musí být jasné, že pokud jeho příspěvek nebude odpovídat definovaným pravidlům, tak může být smazán.

2) Je třeba se smířit s tím že žádný způsob moderace nebude 100% spravedlivý a také se musíme smířit s tím, že holt nám moderátor občas smaže i to co by smazat neměl. To je daň kterou za přísnější režim musíme platit. Pokud se mi něco takového stane, tak asi pošlu Kamilovi nebo Odklízečovi rozhořčený mail, ale to je asi tak vše co s tím udělám:-)

3) S případným prodejem "nalezených" kousků novými uživateli fóra bych problém neviděl - jednak mohou dát na fórum foto + popis nálezu a pokud bude mít někdo zájem tyto hodinky koupit, tak může majitele soukromě kontaktovat mimo fórum třeba pomocí mailu. Je rovněž nutné si uvědomit, že v 90% prodejů se napřed posílají peníze, a až poté hodinky (alespoň já to tak dělám).

Osobní poznámka: Vlivem posledních několika diskusí, už dva dny otevírám toto fórum s velikou nechutí, tak snad se podaří tuto situaci změnit.

Odesláno
Nepovolit prodavat nikomu, kdo nema vice jak 50 jinych prispevku. Samozrejme, pri prechodu na nove forum, by bylo dobre starym clenum s 50 a vice prispevky prodej povolit. To by se dalo zvladnout. Tech lidi kteri maji 50 a vice prispevku je jen kolem 170, to klidne nastavim rucne ;)

Je otázka, zda někdy byly s prodejem hodinek na tomto fóru problémy, pokud ne (což si myslím, pokud ne, opravte mě), tak je diskutabilní, jestli je takové omezení potřeba zavádět. A pokud zavádět, tak je otázka, zda přístup omezit počtem příspěvků, nebo nějakým sofistikovanějším systémem. Kdo zná vBulletin a jeho systém karmy, myslím, že mi dá za pravdu, že by to bylo určitě lepší...

Se změnami souhlasím, jen musím zamáčknout slzičku nad tím, že staré příspěvky nebudou v novém fóru, v novém by se určitě lépe vyhledávaly.

Návštěvník Snow
Odesláno

Ahoj,

chtěl bych se zeptat zdali budu mít šanci přežít, když jsem zaregistrovaný až 17.12.2006, kdybych musel z kola ven, tak by mě to mrzelo :(:(:(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...