Hardslimer Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Pokud znas nejakeho instalatera, tak at ti da zbytky plastovych trubek.Z nich si narez cca 2,5 cm hrube kolecka ruznych prumeru a osmirkuj.A je hotovo. :-)Jo a chtel jsem se zeptat :Minuly mesic jsem koupil cervene Igeny.Protoze jsme si nepadli do oci, tak jsem zakoupil cerny cifr a prehodil.Jenom jsem nenasel zadne tesneni pod vickem. :-(Korunka je taky prazdna.Nemate nahodou nekdo toto tesneni na prodej?Ne ze bych to nechtel dat hodinari na doplneni, ale nechci aby se mi v nich nekdo hrabal.Delaji mi totiz za den - 4 sec pri neustalym noseni.A to si myslim ze je hodne dobre!Diky kuci za jakoukoliv odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Dík , zbytky plastových trubek mám , zítra si udělám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 :-)Vim, ze je to stupido, ale takhle to mam a jsem spokojeny.Neni nad samodomomajstrstyk. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 :-)Vim, ze je to stupido, ale takhle to mam a jsem spokojeny.Neni nad samodomomajstrstyk. ;-)Vůbec to není špatný, v jednoduchosti je síla .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 To Miroslávek:Předem děkuji za tvou pomoc s těsněním, kterou jsi mi poslal přes sz.Rád ti budu někdy do budoucna tuhle pomoc opětovat.Mockrát děkuji a klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Ahoj, nasel jsem svoje prvni hodinky. Stale jdou, bohuzel maji diru v krycim sklicku. Myslite, ze se to da opravit? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Pokud to nejde zalepit a následně rozleštit , tak bych doporučil návštěvu hodináře. Pokud to nebude jen měnič baterií, tak určitě nebude problém. Cena tak do stovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Je tu vlákno na opravu a servis u primek, dá se to snadno dohledat, jen chtít a tam najdeš víceméně všechno. Takže se tu nebudou zakládat stále dokola zbytečná vlákna na stejné téma. Skličko ti vymění každý pořádný hodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 jo sorry, upravim profil! :-) jsem z Prahy; říkal jsme si, že možná bude problém sehnat sklíčko na takový model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Je to bežný model , sklíčko nebude problém zohnať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannnn Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Drobný dotaz na zkušenější - koupil jsem si Sporty 2, které jdou velice pěkně....až na to, že v okamžiku, kdy se začíná překlápět datumovka (tj cca půl 12) se zasekne minutová+hodinová ručka, vteřinovka dál běží. Zatím čekám, než se mi vrátí otvírač dýnek...tak bych využil čas - na co se zaměřit po otevření? Aby to nebyla metoda pokus-omyl :-) Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Pro jannnnnn: Taky se mi to už asi u tří Primek stalo - vteřinovka běží, ostatní ručičky neé, datum se nepřeklápí a nařizování času jde velmi zlehka. Hodinář říkal, že je to prokluzující třecí spojka na minutovém hřídeli a že se v tom nemám rejpat, páč takovouhle opravu nedám amatérsky dohromady. Poslechl jsem ho. Ty zvaž své znalosti a dovednosti a pak se rozhodni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannnn Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Díky moc, to zní jako výzva Několik strojků 68.4 tu mam, tak to asi jen prohodim a s tímto si budu hrát...a třeba se podaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 (upraveno) Jestli máš odvahu, jdi do toho.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/7619-utu%C5%BEen%C3%AD-t%C5%99ec%C3%AD-spojky-ru%C4%8Dkov%C3%A9ho-pastorku/ Upraveno 22. února 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Rád bych zkulturnil ručky u některých svých PS2 , a to těch s chromovýma ručkama. Některé ručky jsou již viditelně orezlé, máte nějakej doporučenej postup, lumi mám .Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 (upraveno) Jak jsou jednou orezlé,tak nikdy pěkné nebudou,maximálně z nich udělat bílé /nalakovat/.Po očištění samozřejmě. Upraveno 10. března 2016 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Jak jsou jednou orezlé,tak nikdy pěkné nebudou,maximálně z nich udělat bílé /nalakovat/.Po očištění samozřejmě.Nějakej jemňoučkej šmirgl by myslíš nepomoh ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Je to jen povrchovka,jak to odřeš dolů,tak to bude rezivět dvakrát rychleji.A navíc tou rzí bude ta ručka stejně nenávratně vyžrána /důlková koroze /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Je to jen povrchovka,jak to odřeš dolů,tak to bude rezivět dvakrát rychleji.A navíc tou rzí bude ta ručka stejně nenávratně vyžrána /důlková koroze /.Nevíš ceny origo Elton ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 No,lidovka to nebude,David neví ? /financ/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se