Miroslávek Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 No,lidovka to nebude,David neví ? /financ/Zeptám se .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 900,- Kc niklovany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 900,- Kc niklovany.Jj, je to tak, levný nejsou , ale zase jsou PRIM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Pani, jak, cim nahradit tie tri "oné" co sa podvihuju aby strojcek drzal pevne v puzdre? Dve su uplne utrhnute, a jedna drzi len tak tak. Mate nejaky figel na to, alebo bude treba novy cely ten diel? Sory, ale fakt neovladam tie nazvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Nejjednodušší bude nová vložka strojku /tak se hen ten menuje :-) /.U každého dobrého hodináře.Do jakého modelu je ? /ne opravdu nejsou stejné do Prim sport 1,2 a jiných/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 (upraveno) Dik za doplneni Je to pre PS1.Dobry hodinar je u nas jeden 30 kilakov od nas, ale ci bude mat tento diel. budem mu musiet zavolat. Upraveno 20. března 2016 uživatelem radorado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ano do PS1 nepasuje každý ,myslím,že je největší,menší je do PS2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Mám vyzkoušeno, že funguje bužírka že zvonkového drátu. Dát ji tam po obvodu foto rámečku.Použil jsem to kdysi dávno a posléze zjistil, že na podobném principu jsou odpružené Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Super. Skusim. Pre upresnenie. Myslis buzirku pozdlzne prerezat z jednej strany a nasunut ju z hrchu po obvode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ne. Nechat celý kulatý průměr bez drátu a otočit okolo rámečku a zaříznout tak, aby se dotýkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ne. Nechat celý kulatý průměr bez drátu a otočit okolo rámečku a zaříznout tak, aby se dotýkal.Taky se dá použít žvejkačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Taky se dá použít žvejkačka Nejlépe použitá, nalezená v MHD pod židlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 To sa vam smeje, ked mate doma plne sufliky nahradych dielov a na nas nic neostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvapen Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 (upraveno) Já jsem objednával vložku pro uchycení strojku do PS2, nevím, jestli tohle je na PS1, to je třeba odměřit http://www.ceske-kralovstvi.cz/2589,vlozka-pro-uchyceni-strojku-nd.100.html Upraveno 21. března 2016 uživatelem jvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Zdravím, dávám si dohromady Prim autotime a když mám vše hotovo a chci hodinky natáhnout nebo nařídit, tak se mě při manipulaci s korunkou otáčí takovej plastovej půlkalatej dílek na hřídelce a nadzvedává mě dole u korunky lunetu. Co s tím ? Mám nějak promáznout , aby se otáčel , a proč tam vlastně ten dílek je ? Poraďte , prosím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 A máš to takhe komplet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 (upraveno) Právě , že jo ... Upraveno 14. května 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Tak vyčistit, bude v tom nějaký marast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Podařilo se už někomu z vás nalisovat armovací sklíčko na PS 2 bez použití tzv. pavouka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 (upraveno) Sem si do dnes myslel, že pavouk je na demontáž (možná i montáž) obyčejných neWR sklíček. A že do PS2 se lisovaly pod hodinářským lisem. No mám se stále co učit. Upraveno 17. května 2016 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se