tombed Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 počasí na houno, ale zahradě to prospívá, všechno pučí a kvete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 18. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Seiko MM300 na modřínu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 (upraveno) nebyl čas MM věšet, proto na ruce... zahrádka kvete Upraveno 18. dubna 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 tu uz je davno vsetko odkvitnute.. :/ ale nashi hrusiek bude tento rok asi dost. rozmyslam ci by sa z toho nedal vypalit nejaky dobry gumidžús.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 my na severu jsme retardovaní cca o 14 dní, co už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 skor som to myslel tak, ze som z toho skoro nic nevidel, bo som tu nebol. dva tyzdne tu nie si a jar je v pixi.. welcome to global warming Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 chceš li se kochat, musíš na sever, cestu znáš, ta nemění směr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 ja sa k vam pridem niekedy nadrbat radsej.. kto je na kvetinky zvedavy teraz mi napadlo, ze mam prezyvku "kvietok", ale tu malokto pouziva.. ludia dnes maju malo odvahy na dobru srandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 rozmyslam ci by sa z toho nedal vypalit nejaky dobry gumidžús.. Jestli se ti toho urodí hodně, tak si zamlouvám pár deci k odkupu čí výměně ja sa k vam pridem niekedy nadrbat radsej..Spíš by to zase chtělo nějaký Seiko sraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 ja sa k vam pridem niekedy nadrbat radsej..Spíš by to zase chtělo nějaký Seiko sraz... si velmajster spolocensky korektnej metafory, kolego.. seiko zraz, jaja, plus tie trika, som na ne zabudol. hned idem poriesit grafika. mozme to dat v tombedove alebo v instantove. mne je to jedno, bo mna si pamataju vsade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Já bych navrhnul Prahu, ale nechci být zase označen za líného spratka S Polsk... Ostravou problém nemám, tam jsem výraznější alkoholovu stopu ještě nezanechal Jenom bych to viděl až tak na září. Přes léto by to bylo moc komplikovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Jako každý rok naše ulice na jaře rozkvete do plné krásy ,tak jsem vzal svoje dvoje potápky, Tissotky a Doxíky a cvaknul jsem je na balkoně.Když svítí sluníčko ,tak jako dneska,tak je opravdu na co se dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Moc pěkný, tvůj výhled z balkónu bych bral i bez těch hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 28. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Včera jsem postoval do vlákna Potápky na sněhu a dnes přidám foto ze stejného dne, které patří už sem. Stejně jako Tombed jsem zvládnul obě vlákna v jednom dnu. V Alpách je jaro teprve v rozpuku, ale nějaké kvítky jsem našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 seiko zraz, jaja, plus tie trika, som na ne zabudol. hned idem poriesit grafika. mozme to dat v tombedove alebo v instantove. mne je to jedno, bo mna si pamataju vsade Já bych navrhnul Prahu, ale nechci být zase označen za líného spratka S Polsk... Ostravou problém nemám, tam jsem výraznější alkoholovu stopu ještě nezanechal Jenom bych to viděl až tak na září. Přes léto by to bylo moc komplikovaný. Kdekoli a kdykoli v Asii (u nás, kolem Blavy), Chumpus aspoň vytáhne paty za Průhonice, myslím, že Lukin se určitě přidá, poznávací znamení triko a minimálně na obou rukou Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Kdekoli a kdykoli v Asii (u nás, kolem Blavy), Chumpus aspoň vytáhne paty za Průhonice, myslím, že Lukin se určitě přidá, poznávací znamení triko a minimálně na obou rukou Seika ..to s tou Aziou, to povazujem za mladicku nerozvaznost a s nadhladom samozvaneho poloboha sa nad to povznasam kazdopadne ste (ako kazda delegacia zo Svedska) vitani, hošici. Mna spoznate lahko, na ruke mam MM300 detskej velkosti, a navyse som - pri vsetkej skromnosti mne vlastnej - pomerne nezabudnutelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 ...čekal bych všechno jen tohle ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Tak to je přesný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se