jovani Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 anatomicky "polstar" aky doporucite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 před 1 hodinou, jovani napsal: anatomicky "polstar" aky doporucite? Po asi 15 vymenenych vankusoch s cistym svedomim odporucim Materasso London, uplny zazrak. Zatial uzivam asi rok a na nicom lepsom som nespal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 klasicky alebo Polargel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 před 24 minutami, jovani napsal: klasicky alebo Polargel? zena ma klasicky, ja polargel. Nevidim tam nejaky rozdiel. Oba su super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 kupil som klasicky, som zvedavy dik za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 před 3 hodinami, jovani napsal: kupil som klasicky, som zvedavy dik za radu rado sa stalo. Dufam ze budes spokojny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Narazil jsem na tohle starší téma. Potřeboval bych nízkou hodně tvrdou matraci s vysokou nosností. Naposledy jsem koupil něco na netu, kdybych věděl, že se to vyrábí v Polsku, tak bych to asi nekupoval. Spalo se na tom dobře, ale po dvou letech mám veprostřed dolík. Určitě nesnesu víc jak 10 cm, leda by to bylo tvrdý jak kámen. Nejhorší jsou pro mě ty německý hotelový přes 20 cm, co do nich člověk zapadne. To jsem spal radši na zemi na koberci. Nemám problém spát na ponku a z toho mě záda nebolí. Docela mi vyhovovalo spát jen na té 4cm přistýlce od Dormeo a pod ní jenom deska. Ví někdo o nějakém shopu, kde by prodávali opravdu nízké a tvrdé matrace které i něco vydrží? Mám 110 až 115 kilo, podle ročního období. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal: Narazil jsem na tohle starší téma. Potřeboval bych nízkou hodně tvrdou matraci s vysokou nosností. Naposledy jsem koupil něco na netu, kdybych věděl, že se to vyrábí v Polsku, tak bych to asi nekupoval. Spalo se na tom dobře, ale po dvou letech mám veprostřed dolík. Určitě nesnesu víc jak 10 cm, leda by to bylo tvrdý jak kámen. Nejhorší jsou pro mě ty německý hotelový přes 20 cm, co do nich člověk zapadne. To jsem spal radši na zemi na koberci. Nemám problém spát na ponku a z toho mě záda nebolí. Docela mi vyhovovalo spát jen na té 4cm přistýlce od Dormeo a pod ní jenom deska. Ví někdo o nějakém shopu, kde by prodávali opravdu nízké a tvrdé matrace které i něco vydrží? Mám 110 až 115 kilo, podle ročního období. Mám naprosto stejný spací i váhový problém (104kg) a léty experimentování jsem zjistil, že výška matrace opravdu nehraje žádnou roli. Roli hraje co je uvnitř matrace. Takže jsem v létě v rámci dalšího experimentu koupil tohle a i po čtyřech měsících je to tvrdé a příjemné - žádné náznaky proležení. Jaké to bude za dva roky nevím, ale beru to jako spotřební zboží, které je potřeba obměňovat, tak zkusím třeba zase něco jiného. Určitě bych to nekupoval úplně naslepo i když těch pár minut na poležení v obchodě není vypovídajících. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu (upraveno) A sakra 26cm, fakt se ti na tom spí dobře? Na vždycky do vysoký matrace zapadnu a dobrý mi to nepřijde. Po první noci na vysoký matraci jsem byl skoro vyřazenej z pracovního procesu. Naopak spaní bez matrace na dřevě mi nedělá problém. Jen to nehřeje. Mě napadlo si vyrobit matraci z metráže sám, nakoupit to nejtvrdší co dělají a to nacpat do potahu od té 8cm co mám teď. Nedávno jsem kupoval metráž profilovaného na vylepšení akustiky pokoje a mají tam hodně druhů pěny, právě i do matrací, dokonce je z toho i vyrábí. Upraveno 3. listopadu uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu (upraveno) před 8 minutami, Jiří Sedlák napsal: A sakra 26cm, fakt se ti na tom spí dobře? Na vždycky do vysoký matrace zapadnu a dobrý mi to nepřijde. Po první noci na vysoký matraci jsem byl skoro vyřazenej z pracovního procesu. Naopak spaní bez matrace na dřevě mi nedělá problém. Jen to nehřeje. Matrace Stefania kombinuje vrstvu taškových pružin (416 ks/matrace 200 x 90), minitaškových pružin (320 ks/matrace 200 x 90) Spí se na tom výborně, ale jak píši výše, co bude za dva roky nevím. Třeba se z toho také stane vana a opřu to u popelnice na dožití u bezdomovců. Tady je každá rada drahá Jedině koupit nějakou dřevinu co hřeje, hodit přes to deku kvůli třískám a je to. Upraveno 3. listopadu uživatelem Šťovík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Narazil jsem na tohle starší téma. Potřeboval bych nízkou hodně tvrdou matraci s vysokou nosností. Naposledy jsem koupil něco na netu, kdybych věděl, že se to vyrábí v Polsku, tak bych to asi nekupoval. Spalo se na tom dobře, ale po dvou letech mám veprostřed dolík. Určitě nesnesu víc jak 10 cm, leda by to bylo tvrdý jak kámen. Nejhorší jsou pro mě ty německý hotelový přes 20 cm, co do nich člověk zapadne. To jsem spal radši na zemi na koberci. Nemám problém spát na ponku a z toho mě záda nebolí. Docela mi vyhovovalo spát jen na té 4cm přistýlce od Dormeo a pod ní jenom deska. Ví někdo o nějakém shopu, kde by prodávali opravdu nízké a tvrdé matrace které i něco vydrží? Mám 110 až 115 kilo, podle ročního období. Podívej se na tohle. Lze vrstvit. https://www.calounickymaterial.cz/produkt/gumozine/?srsltid=AfmBOoq7muX7JoBWVo8-I94nakF3RI4hekehfeLEUdr-W9NuiokwUM1s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Jojo, já teď nakupoval nějakej molitan tady a zaujala mě ta Re pěna. Zvyšuje tuhost a nosnost. Kombinace těchto dvou věcí by mohla fungovat. https://www.molitan-metraz.cz/re-pena/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Jenomže já potřebuju 140cm šířku. Všude mají jen 90. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Tak slepit na tupo dva 70cm pruhy. A určitě by věděl mnohem víc čalouník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu To by šlo, lepidlo mi zbylo z lepení těch profilovaných na zeď. Přímo čalounické nezávadné. Ještě vymyslet přesné složení sendviče... Prostuduju, jak to skládají oni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu jestli chceš "Made in Czech" MPO matrace (Prodej postelí a matrací ) • Mapy.cz https://www.mpo-matrace.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 30 minutami, Jiří Sedlák napsal: To by šlo, lepidlo mi zbylo z lepení těch profilovaných na zeď. Přímo čalounické nezávadné. Ještě vymyslet přesné složení sendviče... Prostuduju, jak to skládají oni. Pak se pochlub. Střední vrstvu možná křížem, ale čalouník nejsem. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Právě jsem povlíkal, ty jo ten polskej shit se uprostřed slehl tak na 3 cm z 8. No budu to muset vyřešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Přesně jak tu zaznělo.. je celkem jedno jak je matrace vysoká, ale z čeho je vyrobena/složena. Koupili jsme před 10ti lety matrace od Českého výrobce Dřevočal. Vyrábí se tuším v Přerově.. ale maji prodejny i eshopy různě. Tenkrát jsem měl známého z rodiny který pracoval ve značkové prodejně s matracemi, postele atd, něco jako spánkové studio atd.. no prostě nejdražší značky. Nejdřív jsem mu jen popsal co sem si tak vyhlídl a kolik to stojí.. (8-10k za dvě 90cm široký a výška snad 16? Už přesně nevím) nejdřív to hned tipl na Čínu, která údajně fakt za dva roky slehne. Po té co jsem mu řekl, že to vyrábí v ČR nějakej Dřevočál... tak uplně obrátil s tím, že pana Dřevočála zná a že to jsou kvalitní produkty. U nich v krámu od značkového výrobce za 8-10k jednu místo dvou. Vybral jsem verzi z jedné strany medium a z druhé hard. Žena si dala medium a já z prva hard, ale to bylo jako na betonu tak jsem dal medium, ale potom jsem to stejně otočil na hard. Ale to bylo asi tím že už se asi lehce proležela. No 10 let jsme je měly než se proležely.. Je potřeba říct že mám 75kg a manželka 60kg. Ale třeba maj ještě tvrdší varianty... mrkni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se