vlastimil.talanda Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Děkuji všem, co mi s koupí zde na fóru radili. První dojmy z hodinek sou perfektní. Na ruce sou velice příjemné a ani velikost 46 není znát. Tímto děkuji i Kubsonovi za perfektní obchod. Specifikace: Strojek:Mechanický - automatický nátahTyp strojku:ETA Valjoux 7750Průměr bez korunky:46 mmVýška:15 mmRozteč nožiček:24 mmPouzdro:Nerezová ocelVodotěsnost:100 m Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vlastimil.talanda Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Gratulace Tobě patří velké díky. Těším se na další obchod
jankoxxx Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 velmi pekne, a na tvojich fotkach urcite reprezentativnejsie ako na strankach vyrobcu. cifernik je modrasty alebo to je odlesk AR?
Klabrdon Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Jsou fakt pěkný, až je budeš prodávat tak na mě pamatuj :-)
vlastimil.talanda Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2012 velmi pekne, a na tvojich fotkach urcite reprezentativnejsie ako na strankach vyrobcu. cifernik je modrasty alebo to je odlesk AR? Děkuju moc, lehký nádech tam je. Teda pokud mě moje barvoslepost nemýlí :-)
svijanskymaz Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Pekne,moc pekne,vitaj v klube....
T1000 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Gratulace! S těma naděláš hóóódně parády. Ať dobře šlapou.
Cyril Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Ta modrá na cifru je na vlastní oči úplně neskutečně fešácká! Moc se mi líbí. Měl jse je několikrát v ruce! Ať slouží!
Chorche Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Hezky pěkně Dobrý rozhodnutí! Gratulace!
Qvido Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 (upraveno) Naprostá paráda, ty hodinky mají všechno, naprosto dokonalá chrona, pořád sem na ně chodím slintat.Je pravda že až tvoje fotky mi otevřely oči, Glycine mám moc rád a ty s modrým cifrem budou v dohledné době asi jasná volba.Velká gratulace !! Upraveno 15. března 2012 uživatelem Qvido
bandicoot Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Ty jsou mazacky. U Glycinu bych si umel vybrat...
vlastimil.talanda Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2012 všem moc děkuju. Sou fakt parádní. Až bude chvíle volna, udělám nějaké lepší fotky.
martin.L Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Pekne...Stvorene na bežne nosenie a "ničenie" v praci,.. ...
Kaja Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Parádní, na tebe trochu nezvyk po těch oblekovkách vid Nezapomeň si je sundat, až půjdeš do klece
šíma Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Parádní chrona, o tom žádná, mám taky Glyciny bez vteřiovky a pořád se mi nejak nedaří sám sebe přesvědčit, že je to to pravé (myslím tu absenci vteřinovky). Nemá prosím někdo nějaký neprůstřelný argument, abych se tím už mohl přestat zabývat?!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se