funf5 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 V 28. 3. 2012 v 8:16, 'filo-boxer' napsal: Foto session ''White and a mirror'' Zajímavý nápad a proč jsou všude kolem korunky, fotogalerie, co máte na ruce, prodejni vlákno, v letadle... Já chci naočkovat nebo se nakazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Proti téhle infekci neexistuje žádná účinná vakcína. Radím nakazit se co nejrychleji, uleví se ti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2012 Pro změnu něco tmavšího. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Na lavičce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Jen tak, v ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 ....i moje přítelkyně tiše závidí.....,velmi elegantní D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 A já nahlas závidím ty tvoje žluté!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Zubatá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 ....tak ty mé žluté,jsou v lokalitě Tvého bydliště celkem běžná záležitost,.............:-) V 21. 4. 2012 v 17:09, 'filo-boxer' napsal: A já nahlas závidím ty tvoje žluté!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Blbnul jsem trochu s pampeliškama: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 foto cilo 1 je genialne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 V 4. 5. 2012 v 12:35, 'filo-boxer' napsal: Blbnul jsem trochu s pampeliškama: parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Děkuju. Nakonec ten telefon nefotí tak špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 V 4. 5. 2012 v 20:24, 'filo-boxer' napsal: Děkuju. Nakonec ten telefon nefotí tak špatně. Cože??? Nekecej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 No, většina je focená telefonem. Starý Samsung Galaxy Ace. A zbytek stařičkým kompaktem Canon Ixus 750. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 A dneska jsem blbnul s UV baterkou, skleničkou a perlivou minerálkou. Udělal jsem asi 60 fotek, ale všechno to šumí a je to rozmazané a vůbec na pytel. Tak jsem to probral a zbyly tyhle 4 fotky. Asi by to chtělo nějaký lepší foťák... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 to je dobry napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 .....dobré nápady,...paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Add šumění: Máš na foťáku natvrdo nastavené ISO na nejnižší hodnotu (třeba 100ISO)? Pokud tam máš Auto režim, tak foťák automaticky dá velmi vysoké ISO a tím tu fotku zašumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 ISO je to jediné co se dá na tom Canonu nastavit (Ixus 750), tak jsem dělal fotky postupně při ISO 100,200,300 a 400. Při ISO 100 to sice skoro nešumělo, ale zase nebylo nic vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se