Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lukáši gratulace k "definitivě". Taky bych někdy v budoucnu přešel do týmu "korunek", ale není střelivo Jinak na mou tlapu by bylo 35 málo - takže gratulace i k "normální" ruce ;)

Posted

Lukáši gratulace k "definitivě". Taky bych někdy v budoucnu přešel do týmu "korunek", ale není střelivo Jinak na mou tlapu by bylo 35 málo - takže gratulace i k "normální" ruce ;)

Rolex strašně klame, podívej se, jak vypadají na ruce s obvodem zápěstí 17,5cm :

Posted Image

Doufám, že to Sorbusovi nevadí.

Posted

Díky Richarde!

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Upvote 1
Posted

nádhera, ako su na tom s presnosťou? ináč dizajn je úplne super, u mńa síce viac bodujú Air-kingy a Explorery 1, ale krása.

jak si na tom so škrabancami na púzdre a ťahu ?

Posted

Děkuju, já jsem chtěl datum s kyklopen, tak nějak mi to k Rolexu patří. Dělají asi 2 sekundy do plusu za den. Škrábance - klasika, mikroškrábance hlavně na sponě a určitě budou přbývat, nosím je každý den.

Posted

Někdo říká nudné, já říkám věčné, tedy nadčasové. Už delší dobu vyhlížím cestu kudy se vydat , vzhledem k úzkému zápěstí ( také 17,5cm) a drobné ruce by mi, mnou tolik obdivované Panerai nejspíše neslušely a filosofii čím větší hodinky, tím více chlap také neprosazuji. Tohle bude jedna z mých potencionálních možností. Dokonalost v té nejčistší podobě. Moc gratuluji k hodinkám. Posted Image

Posted

Děkuji pánové!

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Upvote 1
Posted

Myslim si, ze o moc lepsi uz to asi byt nemuze :) budou vypadat porad skvele, zkusil bych vic fotek nekde v terenu, precejnom jsou to odolne hodiny :)