gougy Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 ISO je to jediné co se dá na tom Canonu nastavit (Ixus 750), tak jsem dělal fotky postupně při ISO 100,200,300 a 400. Při ISO 100 to sice skoro nešumělo, ale zase nebylo nic vidět... Co ponechat ISO 100 a upravit expozici (což by mělo u I750 jít) třeba na plus 2EV? Jinak perlivá minerálka je prima hračka, taky používám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 Máš pravdu, expozice jde taky nastavit, to mně nenapadlo. Díky za tip, vyzkouším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 Na pláži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 jsou paradní....rab bych je nekdy taky měl. Tvoje fotky mne v tom jen utvrzují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 Děkuju. Jsem rád, že jsem si je pořídil, můj chronobundus je více méně vyléčen. Doporučuju! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 Změna je život. 19mm Shell Cordovan NATO na míru od Janka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Tohle k nim opravdu nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 No....nepotěšil jsi mně chlapče......a ani já tě nepotěším -> další foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 No....nepotěšil jsi mně chlapče......a ani já tě nepotěším -> další foto: Nic si z toho nedelej. Je to jenom muj nazor. Hlavne, at se to libi tobe Hodinky mas skvely, sednou ti perfektne a fotky delas primo nadherny. Jenom ten remen mi k nim proste nesedi, ale to neva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 k tomu remenu by byly lepci exp.. nicmene ja obecne remeny na roladach nemusim, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 aj ked rolexky moc nemusim, tento cifernik podla mna patri k najkrajsim ! a moc pekne fotky samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 ....já zase úchylárny na Roládách podporuji i když i u mne je to jen takový chvilkový únik od Oysteru,.....ale jinak bych se z toho po tolika letech nošení jednoho pořád stejného tahu zbláznil :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Nic si z toho nedelej. Je to jenom muj nazor. Hlavne, at se to libi tobe Hodinky mas skvely, sednou ti perfektne a fotky delas primo nadherny. Jenom ten remen mi k nim proste nesedi, ale to neva Dekuju za pochvalu, asi ten NATO půjde na moje mokka Igeny. k tomu remenu by byly lepci exp.. nicmene ja obecne remeny na roladach nemusim, no Právě, že se mi to líbilo na těch EXplorerech tak jsem to chtěl taky vyzkoušet. aj ked rolexky moc nemusim, tento cifernik podla mna patri k najkrajsim ! a moc pekne fotky samozrejme Díky! ....já zase úchylárny na Roládách podporuji i když i u mne je to jen takový chvilkový únik od Oysteru,.....ale jinak bych se z toho po tolika letech nošení jednoho pořád stejného tahu zbláznil :-))) Oyster tah je jednička. Kdo si hraje, nezlobí, budu zkoušet (hrát si) dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 . Kdo si hraje, nezlobí, budu zkoušet (hrát si) dál... tak mozes vyskusat jednoduchy stredne sedy remen, bez zalakovania bokov a s co najmenej vyraznou texturou nieco ako shell len inej farby v podstate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 ....mít ty Perpetual Date já,....tak na ně vrazim toto,......na tom světlém provedení by podle mne ten číselník perfektně vynikl :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 nieco taketo alebo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2012 Ja bych na ne napral jesetera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 Nightmare in the bathroom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Nejake to blejskani. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Nightmare in the bathroom to jsou fakt desive fotky ,,,, jen si zahravej ... jinak gratulace podarene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se