pavel23 Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Mildo jábych zkusil ten nejsvětlejší.
Milda Odesláno 11. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Uz jsem objednal ten tmavej, takze se uvidi, ale jak tady Karlos udělal ty obrazky, tak ten hnědý bude fajn. KARLOS moc děkuju.
Radimk Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 ....chtel poprosit nekoho, kdo ma fotku samuraju treba i cernych s kozenym remenem, ale na RUCE, aby ji sem dal. http://xs411.xs.to/xs411/07022/Samurai230606.jpg Tak tohle si taky dovedu představit na ruce. Značka: Hledá se pomocná ruka pro nákup. Minule jsem využil Kubsona, pokud tu je, ozve se mi? Nebo i jinej dobrodinec by mohl?
Karlos Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Uz jsem objednal ten tmavej, takze se uvidi, ale jak tady Karlos udělal ty obrazky, tak ten hnědý bude fajn. KARLOS moc děkuju. Rádo se stalo Až řemen přijde, tak se nezapomeň pochlubit jak to vypadá doopravdy. Mohutný hodinky s mohutným řemenem...myslím, že to bude super.
kubson Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 ....chtel poprosit nekoho, kdo ma fotku samuraju treba i cernych s kozenym remenem, ale na RUCE, aby ji sem dal. http://xs411.xs.to/xs411/07022/Samurai230606.jpg Tak tohle si taky dovedu představit na ruce. Značka: Hledá se pomocná ruka pro nákup. Minule jsem využil Kubsona, pokud tu je, ozve se mi? Nebo i jinej dobrodinec by mohl? má ruka je vždy k nákupu připravena napiš mail
Návštěvník Kamil Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Ten hirsch mě nadchnul asi ho objednám v černý barvě. Kamile stěžejky vycvakneš z venku skrz pouzdro? Jo, jo, zvenku. Jako Orlíky.
Tomasek Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Mám jeden Hirsch Leonardo černý, mírně poškozený. Půjčím ho v pátek Kamilovi, ten ho ozkouši na Samurajích (zdá se, že má teď černé i oranžové ), nafotí a předvede na fóru k posouzení, pokud bude teda tak hodný. Tyhle řemínky vypadají moc dobře, ale dost blbě se mění, při jednom měnění jsem do něj drbnul a trochu poškodil . Mám Hirsch Leonardo Principal a na hodinkách je super. Kupoval jsem ho na www.chrono.cz, mají tam takovou "zkoušečku", jestli se konec vejde do nožek. Navíc ten vnitřek může mít 4 polohy (viz obr.)
Duke650 Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Leonardo Curved navíc nepasují na všechny hodinky - ptal jsem se Fortis B-42 a napsali že e-e, heč...
Tomasek Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Leonardo Curved navíc nepasují na všechny hodinky - ptal jsem se Fortis B-42 a napsali že e-e, heč... No a a proto je právě ta zkoušečka Má vyměnitelné konce různých šířek a mechanismus stejný jako je na těch obrázcích. A tak poznáš, jestli to na tvoje hodinky pasuje nebo ne.
Milda Odesláno 12. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 Objednal jsem na chrono.cz tenhle reminek hirsh http://www.chrono.cz/reminky-nature-collec...ture-collection a doufam, ze to bude pekne. Az prijde a nejak ho napasuju na hodinky tak se urcite pochlubim.
Radimk Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 http://xs411.xs.to/xs411/07022/Samurai230606.jpg Tak tohle si taky dovedu představit na ruce. Značka: Hledá se pomocná ruka pro nákup. Minule jsem využil Kubsona, pokud tu je, ozve se mi? Nebo i jinej dobrodinec by mohl? má ruka je vždy k nákupu připravena napiš mail No jo, tak tohle by bylo vyřešený. (Dík) Teď ještě barvu. Na 21.. jsem našel černé a bílé. Jen to vyřeším a dám vědět.
Milda Odesláno 12. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 Tak pk se pochlub az prijdou ja jsem s nima zatim max. spokojeny
Milda Odesláno 12. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 Tak jeste do tohohle vlakna bych rad uverejnil muj dnesni email co jsem dostal z chrono.cz tykajici se nakupu meho reminku Hirsh, protoze v tomhle vlaknu to vsechno zacalo, takze treba to nekdo z Vas pri nakupu na chrono.cz vyuzije. Dobry den pane ....... (Mildo), nastavil jsem vam slevu 15%, kterou udeluji clenum Chronomag fora na produkty Hirsch, zrejme jste prvni, jehoz objednavku jsem zachytil a konfrontoval s prispevkem na foru. Pri nakupech produktu HIRSCH na Chrono.cz staci, kdyz clen fora do poznamky k nakupu napise "CHRONOMAG". Problem vsak je, ze o tom nikdo z clenu fora nevi, ja to tam napsat nemohu. Tak ted to vite alespon vy. S pozdravem
Radimk Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 Tak vybírám barvu... Bílá SNM009 nebo černá SNM011 ?? Ps mám už černé i bílé hodinky... co vybrat?
Radimk Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 No jo ale kde ty barevné varianty najdu? A ten titan.. já nevím.. železo je železo..
Baker Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 No jo ale kde ty barevné varianty najdu? A ten titan.. já nevím.. železo je železo.. http://www.higuchi-inc.com/sbda001.html
Radimk Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 Jo, dík, to jsem koukal. Ale to je titan. navíc tady je číselník hladký. Mě se líbí plastický, jako je třeba na těch bílých..
Radimk Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 To Kubson: No asi jsem vybral. Na 21jewels typa SNM009 K1 Takže bílé s plastickým číselníkem. V nerezu. Zkus mi to prosím poptat. V černém provedení s plastickým číselníkem jsem je našel jen v limited edici za 2x takovou cenu. Kamil je tu ukazoval. A nakonec- bílé Seika ještě nemám.
pavel23 Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 Radimk: já mám titanové samuraie a jsou super, ty kovové jsou dost těžký. Přečti si tady vlákna o samuraich. Ty oranžový co má teď kamil jsou taky parádní. Jo samurai je hold samurai. Já bych jiný nekoupil už jsem zblbnul i bráchu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se