Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

f81ad5b17519b8529bc3e53a4ecb10be.dng
c03ba21d9b1ad0cd70ed61e430f7bb20.jpg
Po letech jsme se vrátili na pár týdnů do Indonésie a davame si java-bali-flores...

Posledně když jsem byl na ijenu (už je to 15let) tak síru ještě aktivně těžili, tehdy jsme byli mezi dělníky až dole kde síra vyvěrá... Teď už je to spíš jen turistická atrakce (ne že by tehdy nebyla:) )
Zajímavé jak se profil kolem toho jezera za ty roky změnil

Ale Bali je teda fakt docela peklo, zasili jsme se do Amedu k moři, naštěstí tady je klid

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odesláno
před 1 hodinou, Vlcak1980 napsal:

Po letech jsme se vrátili na pár týdnů do Indonésie a davame si java-bali-flores...

Posledně když jsem byl na ijenu (už je to 15let) tak síru ještě aktivně těžili, tehdy jsme byli mezi dělníky až dole kde síra vyvěrá... Teď už je to spíš jen turistická atrakce (ne že by tehdy nebyla:) )
Zajímavé jak se profil kolem toho jezera za ty roky změnil

Ale Bali je teda fakt docela peklo, zasili jsme se do Amedu k moři, naštěstí tady je klid

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Hezký. A o té síře jsem to viděl v dokumentu, šílená práce. 

Odesláno
Odesláno

Dnesna Teryho chata, 2012 m.n.m. , Vysoke Tatry

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 10 minutami, pato31681 napsal:

Dnesna Teryho chata, 2012 m.n.m. , Vysoke Tatry

Krása 👍

• po 2 týdnech...
Odesláno

Spíš asi do sekce “co mě potěšilo”. 
První ročník se povedl na výbornou.
Jak se do Čech už dostanu jen sporadicky, tak jsme si dali s pár kamarády závazek, že se sejdeme jednou ročně na celodenní tůru. Výběr trasy bude každý rok na někom jiném. Měl jsem tu čest být první trasér 😎

Počasí se vydařilo na výbornou. Kromě profláknutých míst (pramen Labe, sestup do Disney-Špindlu) skoro žádný lidi.

Odesláno
před 46 minutami, Ajaj napsal:

Spíš asi do sekce “co mě potěšilo”. 
První ročník se povedl na výbornou.
Jak se do Čech už dostanu jen sporadicky, tak jsme si dali s pár kamarády závazek, že se sejdeme jednou ročně na celodenní tůru. Výběr trasy bude každý rok na někom jiném. Měl jsem tu čest být první trasér 😎

Počasí se vydařilo na výbornou. Kromě profláknutých míst (pramen Labe, sestup do Disney-Špindlu) skoro žádný lidi.

No zadny lidi protoze si vynechal Snezku 🙂 Jinak konecne cas, na kterej bych si snad taky troufnul 🙂

• po 2 týdnech...
Odesláno

Konečně jsem vyrazil otestovat nové botky, byť jen za humna🏞️ Všude klasicky nasmrkáno, ale běhají úplně samy, jediné co mě přes léto štve, jsou davy turistů, a když vidím jak lezou Bílou Opavu v nezavázaných Nike Dunk, nebo fotí děcka na skále, zády do údolí, je mi celkem ouzko 😁

Odesláno
V 2. 8. 2023 v 20:35, nizkotucnytvaroh napsal:

Konečně jsem vyrazil otestovat nové botky, byť jen za humna🏞️ Všude klasicky nasmrkáno, ale běhají úplně samy, jediné co mě přes léto štve, jsou davy turistů, a když vidím jak lezou Bílou Opavu v nezavázaných Nike Dunk, nebo fotí děcka na skále, zády do údolí, je mi celkem ouzko 😁

Jo, nedavno tam byl i vrtulnik.

Odesláno

Hoši, nejezděte na jih Rakouska ani sever Slovinska, ráno jsme opustili potápějící se kemp a teď jsme uvězneni hned za hranicemi. Jen nevíme na jak dlouho, naštěstí v bezpečí. Hezky tu bude snad až ve středu.

Odesláno

Po 27 hodinach jsme se dostali evakuačním konvojem ven... a teď už jsme konečně doma. Neuvěřitelná dovolená. 

Odesláno
Před hodinou, Zdenek1307 napsal:

Po 27 hodinach jsme se dostali evakuačním konvojem ven... a teď už jsme konečně doma. Neuvěřitelná dovolená. 

👍

Odesláno

Panove, meli byste nekdo tip, kam vyrazit na 4-5 dni na lehkou horskou turistiku? Nechci tedy jet moc dal nez 500-600 km z Prahy. 

Predstava jsou nejaky hrebenovky s "panoramatama", na ktere by se jeste idelane dalo vyjet lanovkou nebo autem 🙂

Vahame, jestli nejake rakouske Alpy (byli jsme predloni u Zell am See - Salbach / Hinterglem), coz bylo pekny, nebo nejake zapadni Slovensko (mimo M.Fatru, tam uz jsme byli), pripadne neco jineho. Česko uz tak nejak zname, navic treba Krkonose mi prijdou moc prelidneny a komercni.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...