African Odesláno 19. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 V 17. 12. 2024 v 14:40, African napsal: Mě taky ne ani boha, tohle je upřímně úlet pro týpky z cizích planet Jelikož už nějáké ty pidi zkušenosti z výškami mám, můžu v klidu říct že tohle roztomilý pozemšťan nemůže nikdy bez kyslíku vylézt, prostě nevěřím My jedeme naproti zkusit Yala Peak 5.500m, který je ideální pro starší fótřiky s děckama, alé.... je z něho přenádherný výčum právě na Lirung co dělál Mára s Ondrášem To by jste měli mít teda luxusní výhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 (upraveno) před 9 hodinami, Zdenek1307 napsal: To by jste měli mít teda luxusní výhled. Výčumi budou fajnový, Lirung jak na dlani, v dáli i Šíša Pangma a halda jiných krásných kopců viz. odkaz Celý ten Langtang trek bude pecka co jsem slyšel a jeden z mála, který jde udělat na pohodu během dvou týdnů, turistů minimum Stejně úlet, co ty kluci dali https://www.himalaya-info.org/yala_peak.htm Upraveno 20. prosince 2024 uživatelem African 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Všem dobrodruhům přeji do roku 2025 hodně silných zážitků v kopcích, a pokud možno bez průserů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Hale, o půlnoci jsem byl na Sněžce, že udělám pěknou fotku a soupnu to sem. Vítr jak krava, bál jsem se i vytáhnout foťák nebo mobil. Půlnoc jsem strávil při sestupu směrem na pomezky, visel jsem na kulu asi 30m pod vrcholem a modlil se ať se nevyvrati. Ještě že mám teď po vánocích určitě přes metrák . Nesmek mě ulitl, ještě že jsem měl sebou i macky. Teď koukám na data z poštovny, maximum bylo asi v půl druhý 46m/s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 9 minutami, Prochy68 napsal: Hale, o půlnoci jsem byl na Sněžce, že udělám pěknou fotku a soupnu to sem. Vítr jak krava, bál jsem se i vytáhnout foťák nebo mobil. Půlnoc jsem strávil při sestupu směrem na pomezky, visel jsem na kulu asi 30m pod vrcholem a modlil se ať se nevyvrati. Ještě že mám teď po vánocích určitě přes metrák . Nesmek mě ulitl, ještě že jsem měl sebou i macky. Teď koukám na data z poštovny, maximum bylo asi v půl druhý 46m/s To ti věřím Já byl včera s rodinou o dost v menších výškách a taky žádná hitparáda. Vycházeli jsme v pěti stupňích za slunného počasí, tak jsme sakra podcenili hadry a na kopci během chvilky vichřice a teplota o deset nižší...to jsem si vyslechl peprných slov Domů jsme přišli jak zmrzlý houna, takže si živě dokážu představit co se dělo na Sněžce... hlavně že jsi to dal ve zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna @Prochy68 - zážitek nemusí být krásný, podstatné je, že je intenzivní tak hlavně, že jsi v pohodě. Je to fakt zrádný. Já šel 30 okolo, ale nahoru se neodvážil. Byl jsem bez maček, jen s haršajznama na lyžích a na to jsem si netroufl. Ale při mém výletu naprosté bezvětří a čistá obloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Jasno bylo taky, ale hukot chvílema jak když startuje letadlo. Ještě že nosím všechno 2x a oblečení jsem předimenzoval že ve finále bylo tak akorát . Nedovedu si to představit někde třeba v 6000, mne na stříknutí do textilu stačí těch našich 1600 a trochu větricek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Jednu fotku jsem vlastně udělal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Jednu fotku jsem vlastně udělal Koukám že vcelku dost lidí tam Já tedy také jeden pozdní výšvih tady u nás na nový rok a je to bezva, fujara, zima jak sviňa a jsem tu úplně sám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Já když jsem viděl, co se 14 dní před Vánoci a 2 dny po nich dělo v obchodech a na ulicích, tak jsem MUSEL zmizet do ticha Alp. Naštěstí jsem nelyžař a našel jsem si krásný zapadákov. Stačilo pár dní a restart. Na Sněžce bych to asi psychicky nedal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Novy dokument https://www.csfd.sk/film/1584823-za-oponou-velehor/prehlad/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Zemětřesení v Tibetu bylo asi i pěkně cítit v Nepálských kopcích Na Ama Dablam laviny čtvrtá minuta a Lukla taky docela mazec..... https://www.youtube.com/watch?v=hZPSRkBQF1E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Tak se do B.C. Everestu vrtulníčkem asi nepodívám co tak čtu, není mi to souzeno Ale na druhou stranu s tím souhlasím, protože už tam toho všude létá opravdu hodně.... https://www.idnes.cz/cestovani/kolem-sveta/mount-everest-komercni-lety-vrtulnikem-turiste-omezene-zakaz-letu.A250107_125153_kolem-sveta_hig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 3 hodinami, African napsal: Tak se do B.C. Everestu vrtulníčkem asi nepodívám co tak čtu, není mi to souzeno Ale na druhou stranu s tím souhlasím, protože už tam toho všude létá opravdu hodně.... https://www.idnes.cz/cestovani/kolem-sveta/mount-everest-komercni-lety-vrtulnikem-turiste-omezene-zakaz-letu.A250107_125153_kolem-sveta_hig S tím bych taky souhlasil... všude se strašně bojuje proti globálnímu oteplování a tání ledovců a pak se jezdí autama k Pasterze a vrtulníkama lítá k Everestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Dalsi smutny pribeh v Tatrach https://www.aktuality.sk/clanok/LU3PwML/pri-pade-vo-velkej-studenej-doline-zahynul-57-rocny-horolezec/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna https://www.youtube.com/watch?v=wlG1xLwu2nk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna podrobněji jsem nestudoval, ale třeba by to pro někoho mohlo být zajímavé, třeba @African? Do podhůří Himaláje: aneb z Vídně do Káthmándú s Air Arabia. Letenky od 10 925 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 9 minutami, Maro napsal: podrobněji jsem nestudoval, ale třeba by to pro někoho mohlo být zajímavé, třeba @African? Do podhůří Himaláje: aneb z Vídně do Káthmándú s Air Arabia. Letenky od 10 925 Kč Mě už to nezajímá, protože letenku už mám za 28 Každopádně mi to při přesném datumu co letím já ukazuje 24.600,- s docela dlouhým čekáním bez bagáže. Většinou tyhle reklamy OD jsou boudy.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Mě to teď ukázalo 37 tis pro 2 osoby s odbaveným zavazadlem, sendvičem a pitím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se