Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Velká gratulace!!! Krásný hodinky! Líbí se mi víc než bondovky!

Hele, mně už taky :D A aspoň je člověk nepotkává na každém rohu. Ale i tak doufám, že bondovky jednou zkusím :)
Odesláno

Vzor pre univerzálne, definitívne hodinky so zaujímavým pomerom cena/výkon. Menej vyzdobené ako bondovky, nenápadnejšie a aj cenove výhodnejšie. Pred časom som mal na ne zálusk, práve pre ich jednoduchý a praktický dizajn. Porovnanie odolnosti voči opotrebovaniu a následnej vonkajšej údržby oproti bondovkám by nebolo od veci.

Odesláno

Ahoj, na přechodné období určitě skvělá volba. Přeskočíš "bondovky", které mě osobně, narozdíl od těchto hodinek, nikdy nezaujaly...a časem koupíš Suby . Většina nás tam jednou skončí. Posted Image Velká gratulace !

Odesláno (upraveno)

I ja gratuluju k neotrelym a malo vidanym hodinkam!Jakej je cenovej rozdil oproti bondovkam?

Díky. Nové Aquaracery stojí 37k, pokud jde o jeté, já je kupoval za 17k, staré bondovky ve slušném stavu bych tady sehnal tak za 30k.

Vzor pre univerzálne, definitívne hodinky so zaujímavým pomerom cena/výkon. Menej vyzdobené ako bondovky, nenápadnejšie a aj cenove výhodnejšie. Pred časom som mal na ne zálusk, práve pre ich jednoduchý a praktický dizajn. Porovnanie odolnosti voči opotrebovaniu a následnej vonkajšej údržby oproti bondovkám by nebolo od veci.

Jo, jo, designově je to super, nic nového, ale o to trvalejší. Pokud jde o odolnost a údržbu - za pár měsíců budu vědět víc :)

Ahoj, na přechodné období určitě skvělá volba. Přeskočíš "bondovky", které mě osobně, narozdíl od těchto hodinek, nikdy nezaujaly...a časem koupíš Suby . Většina nás tam jednou skončí. Posted Image Velká gratulace !

Také díky a tebou navrhovaný scénář by byl vskutku ideální :D Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Také řádnej pacient koukám:-) Hezké Tagy gratuluji :-)

Díky. A myslím, že v porovnání s ostatními tady, jsem ještě průměrný pacient :D
Odesláno

Díky. A myslím, že v porovnání s ostatními tady, jsem ještě průměrný pacient :D

Něco mi říká, že kdybys měl miliony na účtě byl bys ještě větší pacient než ostatní :gora:

Odesláno

Něco mi říká, že kdybys měl miliony na účtě byl bys ještě větší pacient než ostatní :gora:

Bych si koupil Rolex a byl bych v pohodě :lol2:

Samozřejmě ve zlatě a s dajmondama :D

Musím holt víc makat.

Odesláno (upraveno)

Bych si koupil Rolex a byl bych v pohodě :lol2:

Samozřejmě ve zlatě a s dajmondama :D

Musím holt víc makat.

A neskončilo by u jedněch co :smile_anim:

Upraveno uživatelem semi001
Odesláno

Moc hezký hodinky!!! Skoro jako by ani nebyly TH :cheers:

Mám TH rád, i když mám oblíbenější značky, ale co je jejich obrovské plus - jsou to naprosté univerzály.
Odesláno

Tyhle jsou fakt moc hezké, ale kdykoliv vidím někde v obchodě za výlohou nabídku TH, mám pocit, že se jedná o výprodej výpravy k filmu Přijela k nám pouť :)

(i některé jiné značky jsou na tom podobně)

Odesláno

No já byl člověče nedávno na pouti a samej Breitling a Rolex. TH ani jedny.

Chorche - veliká gratulace. V jednoduchosti je síla, která se neokouká. Jak je to s vodotěsností? V Koscomu tvrděj, že TH značí skutečnou vodotěsnost stejně jako Suunto.

Odesláno

Pěkný Jiříku, jsem zvědavej jak dlouho Ti ten klid vydrží, mě už marinemastry začínají maličko pouštět a už hledám asi jiný:crying_anim02:

A jak píšeš, že se jim říká poorbondovky tak mě to napadlo než jsem si to přečetl,

velká gratulac, vypadaj pěkně a slušej Ti:smile_anim:

Odesláno

Tyhle jsou fakt moc hezké, ale kdykoliv vidím někde v obchodě za výlohou nabídku TH, mám pocit, že se jedná o výprodej výpravy k filmu Přijela k nám pouť :)

(i některé jiné značky jsou na tom podobně)

Myslím, že jsou i horší "pouťovky" :)

No já byl člověče nedávno na pouti a samej Breitling a Rolex. TH ani jedny.

Chorche - veliká gratulace. V jednoduchosti je síla, která se neokouká. Jak je to s vodotěsností? V Koscomu tvrděj, že TH značí skutečnou vodotěsnost stejně jako Suunto.

Vodotěsnost je značená naprosto standardně, takže se s tím člověk může i potopit.

Pěkný Jiříku, jsem zvědavej jak dlouho Ti ten klid vydrží, mě už marinemastry začínají maličko pouštět a už hledám asi jiný:crying_anim02:

A jak píšeš, že se jim říká poorbondovky tak mě to napadlo než jsem si to přečetl,

velká gratulac, vypadaj pěkně a slušej Ti:smile_anim:

Díky moc, Honzo. Zatím pořád drží :D Ty už máš jasný chronobundus, ale nedivím se ti, člověk má prostě chuť zkoušet.

Moc hezké hodinky! ...a btw...vzhledem k Tvému avataru sis ani lepší značku jako je TAG vybrat nemohl :) nebo je to náhoda?

Není to úmysl, ani náhoda ... to je osud! :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...