bedja Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 ..měl jsem je a připojuju se ke gratulaci..
Ivan Lelák Odesláno 28. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Cyrile, tomu nerozumím...Názorů je hodně, některé chápu, mohou i nemusí být pravdivé, jiným nerozumím. Důvody k prodeji by mohli napsat jen majitelé. Jeden psal o strachu z PVD, jiný potřebuje peníze na něco jiného, další nevím. Já si je koupil pro jejich design, oblíbenou značku a příběh, že jde o limitky je bonus navíc. Je fakt že u takových hodinek je těžko říct jak dlouho budou člověka těšit a fascinovat jako první dny. Mimochodem já na žádné vyšší levely napostupuju a kromě TH Monaco nemám nic co bych považoval za chronometu, navíc jak pozoruji, u mnoha lidí je získání "definitivních" hodinek dočasné, vždy se usmívám, když čtu ódy na právě získané definitivní hodinky a o pár týdů později jsou na prodej. Ale chápu to. Mně obvykle trvá než se rozhoupu, nikdy nekoupím něco co nemám na ruce, ale pak jsem - zatím a až na vyjímky - dost věrný. Uvidíme jak "krásky z Marsu".Dnes jsem s nimi jel na služebku a koukal víc na ně než na silnici. Pokud potkal někdo kličkující Mondeo mezi Č.Lípou a Hradcem Králové, omlouvám se:-):-)
Ivan Lelák Odesláno 28. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Cyrile, tomu nerozumím...Názorů je hodně, některé chápu, mohou i nemusí být pravdivé, jiným nerozumím. Důvody k prodeji by mohli napsat jen majitelé. Jeden psal o strachu z PVD, jiný potřebuje peníze na něco jiného, další nevím. Já si je koupil pro jejich design, oblíbenou značku a příběh, že jde o limitky je bonus navíc. Je fakt že u takových hodinek je těžko říct jak dlouho budou člověka těšit a fascinovat jako první dny. Mimochodem já na žádné vyšší levely napostupuju a kromě TH Monaco nemám nic co bych považoval za chronometu, navíc jak pozoruji, u mnoha lidí je získání "definitivních" hodinek dočasné, vždy se usmívám, když čtu ódy na právě získané definitivní hodinky a o pár týdů později jsou na prodej. Ale chápu to. Mně obvykle trvá než se rozhoupu, nikdy nekoupím něco co nemám na ruce, ale pak jsem - zatím a až na vyjímky - dost věrný. Uvidíme jak "krásky z Marsu".Dnes jsem s nimi jel na služebku a koukal víc na ně než na silnici. Pokud potkal někdo kličkující Mondeo mezi Č.Lípou a Hradcem Králové, omlouvám se:-):-)
Cyril Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Ivane...Mě se líbí....nebój. I když já bych pro ně asi nenašel využití. Nechystám se totiž na Mars. Jen jsem tě s tím, že ti nevydží popíchl....kdo přeci prodává, může zase utrácet. Ne?
Ivan Lelák Odesláno 29. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Mně už nebaví utrácet. Život není o utrácení ale o zážitkách (pochopitelně s pěknými hodinkami na ruce)... Na Mars se nechystám a to mám i kosmické Šturmanskie. Pár pilotek co mám do letadla beru, ale o tom to není, hodinky jsou šperk a módní doplněk, pro někoho životní styl, hobby, vášeň, profese... Už ses se svými hodinkami potápěl nebo lezl na miniponorku:-):-)??Protože jsou Marsy trochu atypické tím, jak se všem líbí, nicméně jsou častým předmětem prodeje a navíc jich tady je málo, co udělat extra vlákénko, kde by se v úvodním příspěvku průběžně aktualizoval jejich dostupný seznam, resp. pořadová čísla a jejich historie, resp. majitelé? Dál by se mohly rozepisovat důvody prodeje, koupě, názory a tak... Upraveno 29. března 2012 uživatelem Ivan Lelák
hejdik Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Moc hezké gratulace(pozn.ta luneta mi trčošku připomíná prim sport od mpm )
Ivan Lelák Odesláno 29. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Ještě foto mých, pořízené bývalým majitelem a 2 fota převzatá. Tyhle fotky, pár dalších a hlavně v jiném vlákně zveřejněné fotky na pomerančích (vlastně mandarinkách) a s podvečerní oblohou vzbudily můj zájem a u některých mi běhá mráz po zádech...
Ondoni Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Třeba se jednou vyplní proroctví Dalibora Jandy, lidi pohrdnou Taxisem a hodinky splní svůj účel Každopádně jsou super, ta barevná kombinace je hodně fotogenická a dlouho bude...takže určitě gratulace!
Peegee Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Blahopřeji ke krásnému úlovku.. přemýšlel jsem o koupi, nakonec vyhráli Longines Hydro Conquest .. Možná na na ně ještě přijde řada
Ivan Lelák Odesláno 10. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Díky, já už myslel že se někdo pozastaví nad některými dalšími hodinkami...
financ Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Díky, já už myslel že se někdo pozastaví nad některými dalšími hodinkami... Vývoj k lepšímu tam vidět je, takže pochvala :-))) Někteří máme v šuplíku horší věci
agentzgor Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 Připojuji se s gratulací, fakt moc hezký.
Ivan Lelák Odesláno 11. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Financ - to není postupný vývoj, začal jsem ruskými, bylo jich i víc, Šturmy a Aviatory mi zůstanou, ty mám rád, Vostoky si zatím nechávám jako společenské ale extra vztah k nim nemám. Trasery - ty mám rád a neumím si předstvit že bych je prodával, Super Sporty už nejsou, Black Storm Pro se mnou na motorce zažily spoustu věcí a titany jsou moje jediné hodinky na tahu. Mám ještě Archimede Pilot, líbí se mi a jiné v tomhle stylu nesháním. Ty diskutabilní kousky jsem pořídil v mezičase spíš na zkoumání jak jsou udělané a když jsem zjistil že dobře, zůstaly mi i když dvoje, ke kterým takový vztah nemám, prodám, samozřejmě ne zde:-). Fortis je citová záležitost, byť se nemohu srovnávat s jinými místními členy. Měl jsem B-42 Flieger Chrono, ve slabé chvilce a z finančních důvodů je prodal, čehož lituju. Ke značce se vracím přes Marsy a věřím že nezůstane u jedněch. Mým cílem jsou ještě TH Monaco a jedny Breitlingy, tak uvidíme...
Cyril Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Já si myslím Ivane, že Marina Militare jsou v pohodě! Já je nadšeně nosil taky a pomohly mi k objevu Panerai. Několikery Maríny střídá teď můj 72 letý tatík, kterej s nima úspěšně machruje před dědkama, co celej život montovali Primky v Eltonu. Pro lidi na Rychtě v Novým Městě nad řekou Metuje alespoň trochu změna.
Ivan Lelák Odesláno 12. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Děkuji, každý den se s nimi mazlím...:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se