Ondoni Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 A že teda nesedí fest...no s těma 300m vyrobili jen prototyp, aby lidi vystrašili a pozitivně tak stimulovali poptávku po verzi "bez" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsimx Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 No ... jednak jim zase nesedí luneta (vidím, že je pootočená, ale nebude 100% sedět s indexama) a podle mě se nikdy cifr s "300 m" nevyrobil. Vyrobil, jedny mám doma Teď nevím, jestli je nemám brát jako limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Vyrobil, jedny mám doma Teď nevím, jestli je nemám brát jako limitku ... tak ty dobře schovej, protože i krok vedle může bejt jednou ceněnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 14. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 No, jsem rád, že se vrátili zpět k původní verzi. Byl to tenkrát docela úlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsimx Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 ... tak ty dobře schovej, protože i krok vedle může bejt jednou ceněnej S tím počítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Dnes som ich mal na ruke a z predu parada. Otocil som ich a hrany mi prisli ostre, az prilis. Nereze to niekoho do ruky? Su to krasne casomerace a je skoda, ze nozicky na mojich, o polovicu lacnejsich hodinkach, su lepsi spracovane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Ahoj, mne neřežou, naopak mi přijdou velmi pohodlné. Vysvětluju si to tím výrazným pupíkem zespodu hodinek. (Navíc ty dlouhé nožky nejsou stočeny pod úroveň spodního víčka.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsimx Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 ... tak ty dobře schovej, protože i krok vedle může bejt jednou ceněnej Zkousel jsem u vyrobce zjistovat, kolik kusu s cifrem 300m vypustili do sveta. Dostalo se mi odpovedi, ze dekuji za moji duveru a takove ty veci ... ale ze tuto informaci z urcitych duvodu zverejnit nemohou. Zajimalo by me, proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsimx Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Ahoj, mne neřežou, naopak mi přijdou velmi pohodlné. Vysvětluju si to tím výrazným pupíkem zespodu hodinek. (Navíc ty dlouhé nožky nejsou stočeny pod úroveň spodního víčka.)Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalba Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Taky jsem jedny s nápisem 300m pořídil na začátku mé chrono kariéry, ale zatím je držím a mám je rád. škoda, že se zatím nepodařilo zjistit kolik se jich prodalo... Jinak ohledně hran - taky mi hodinky přijdou hodně pohodlný a ostřejší hrany mi absolutně při ničem nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2013 Bohužel s tou pohodlností nemůžu úplně souhlasit. Velký průměr pouzdra 42mm v kombinaci s dlouhými rovnými nožkami a relativně vysokým dýnkem byl důvod, proč jsem LLD pustil do světa. Zkrátka na užším zápěstí jsou nepohodlné, což jsem pochopil i zpětně, když jsem si pořídil mnohem pohodlnější kousky. Nic to nemění na tom, že LLD budou pro mě stále krásné hodinky a nejhezčí Longines. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Bohužel s tou pohodlností nemůžu úplně souhlasit. Velký průměr pouzdra 42mm v kombinaci s dlouhými rovnými nožkami a relativně vysokým dýnkem byl důvod, proč jsem LLD pustil do světa. Zkrátka na užším zápěstí jsou nepohodlné, což jsem pochopil i zpětně, když jsem si pořídil mnohem pohodlnější kousky. Nic to nemění na tom, že LLD budou pro mě stále krásné hodinky a nejhezčí Longines.fešný jsou,ale zkoušel jsi na ruce třeba řadu Masterpiece? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 smarja,to jsem si popletl s ML...myslel jsem Master Collection,pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Tak pánové,bývalí i současní majitelé,jaký teda jsou?Stojej za to?Maj v sobě Etu,na fórech jsem četl,že v top grade,jakou jste měli-máte přesnost? Co hrana sklíčka,ok?Kolik maj u stěžejek?Sakra jsem se rozjel,díky za odpovědi,jinak velikosti se nebojim,to jsem musel už vyzkoušet,mám ruku 18,5 a nožky seděj s rezervou.Vřelé díky za ukojení mé zvědavosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Přesnost jsem měl okolo 1 sekundy za den a vždycky přes noc jsem je odložil a srovnal to na 0. Hrana sklíčka byla to hlavní, proč jsem je pořizoval. Mám rád, když sklo nebo plast trčí nad hodinky. No a u stěžejek 22, takže nepřeberná možnost řemenů a strapů. Jestli zvažuješ, není co - jdi do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Krásná odpověď,děkuju,konečně jsem se vyhrabal z toho svýho splínu a narozky jsou v červenci.Vypadá to víc a víc,že jsem rozhodlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Takze konecne padlo definitivne rozhodnutie? Gratulujem, skvela volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Takze konecne padlo definitivne rozhodnutie? Gratulujem, skvela volba! Padlo,na narozky je chci mít doma,tak dlouhu jsem se motal v kruhu echtovějších potápek až zakotvuji u LLD,který jsou přesným opakem toho,co jsem hledal.A právě proto je tomu tak.Konečně,prodat můžu vždycky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Veru, tiez ma to trochu napadlo ze si hladal v trochu inych vodach... Su trochu elegantnejsie ako tvoji adepti, no ako sa vravi, kde sa dvaja biju... A vobec, taketo 'necakane' riesenia byvaju castokrat tie spravne! Budu date, alebo nodate? Kde kupujes? (v jednom kamennom shope ich maju s krivym datumom, ani zlava ich nevykupila zatial... tak ich poriadne cekni.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 (upraveno) Toho s tou datumkou jsem si všiml,zřejmě nepůjde o ojedinělý jev,chci koupit nový,nejpravděpodobněji někde v dojčlandu,eventuelně v Rakousku.Tady jsou strašně napálený.Ale třeba se mi na vejlet nebude chtít a pak nastane to známé kolik :-)K akci dojde začátkem července.Tak ještě času habakuk.Jo,a budou s datumkou,jsem eště takovej chronopulec i když ty bez jsou vždycky hezčí :-) Upraveno 30. května 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se