Georgeisin Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 To sou hodně atraktivní hodinky, a co teprve naživo... Jako krásná holka z fotek, nevíc ji doceníš u sebe v posteli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Tak přezuto na řemen od Ondry- podle mého povedená kombinace. Ano, origo řemen k nim sedne jak pr..l na hrnec, ale jako další alternativa se mi tento racing ála Monaco velice líbí. A když nám začalo playoff NFL, tak i pár tématických rychlocvaků. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 perfektní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 pecka, ten se fakt povedl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Bomba fotky, o Hamiltonech samotných ani nemluvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishi Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 pěkný hodinky. hraješ am. fotbal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 V 11. 1. 2013 v 12:35, Fishi napsal: pěkný hodinky. hraješ am. fotbal? Nehraju, ale jsem poměrně velký fanda NFL, tak proto ta malá stylizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishi Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Tak to jsme dva, jakej tým? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Ten co včera vypadl- Packers. Napadlo mě v sekci Ostatní založit vlákno o NFL ale nevím, jestli by o to byl vůbec nějakej zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishi Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 No možná by se našlo dalších pár lidí, za pokus by to možná stálo, na to se nekoukalo moc pěkně, jak je drtil "koperník" já byl v klidu od weeku 16 - Giants Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 S tímhle řemenem by mohly vyjíždět přímo z výroby, perfektní. Za mě miss chronomag, minimálně pro dnešek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Docela jsem se divil, že jsem tyhle krasavice už více než rok necvakl, tak jsem to dnes musel alespoň trochu napravit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Krásný, designem v pravdě nadčasový model. Už jsem si je prohlížel mnohokrát. Pro mne od Hamiltonu takový malý "Meisterstück". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Vypadají fakt dobře,pěkný kousek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Když byly kdysi v prodejním vlákně, svrběla mě ruka... nakonec sem odolal a dodnes mě to mrzí:.-) Krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 (upraveno) Nejhezčí hamiltony! Dělat je i v 40 - 42 mm, tak jdu tu banku fakt vyloupit, parádní retro! Nejde nepochválit i toho klasickýho harddiskovýho iPoda s pěknou fólií vepředu. Já mám iPod Video U2 Special edition z roku 2006, nesmrtelná hračička Upraveno 26. ledna 2014 uživatelem RobertPlant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Kdyby se ti náhodou znelíbily, nebo chronobundus postoupil do další fáze, stavím se do řady......pěkný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 V 26. 1. 2014 v 14:31, RobertPlant napsal: Nejde nepochválit i toho klasickýho harddiskovýho iPoda s pěknou fólií vepředu. Já mám iPod Video U2 Special edition z roku 2006, nesmrtelná hračička Jojo, na iPoda nedám dopustit...mám momentálně dva- jako ty iPod Video z května 2006 který pořád šlape (s druhou baterkou a nějakýma mrtvýma pixlama na displeji) a před nedávnem jsem k němu pořídil ješte Classic, jak na apple nejsem nějak ulítlej tak iPod byl (podle mého) jejich nejlepší výtvor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Skoro minutka ze života týhle krásný limitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se