Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem to porovnal a fakt to celé vyrostlo. Děda si vystačil s 33 mm, táta už musel mít 38 mm a já nemůžu pod 44 mm. Ale nevadí to, velký hodinky jsou prostě chlapský a výrazný.

Tak schválně - kdo z vás nosí menší než jeho otec/děd? Posted Image

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já taky. Tatík Steinhart Nav-B (původně moje) a já mám v hodinkovnici max průměr 46,5 :).

To se nepocita - pocitaj se hodinky jen pred tvym narozenim Posted Image
Odesláno (upraveno)

Tata nosil od kdy pamatuju Seika petky. Pred triceti lety mi prisly ve srovnani s beznym trhem velky, tezky a machrovsky. Maji 36mm a jsou na plechovym tahu :smile_anim:

Co nosil deda nevim, ale urcite normal primky tehdejsi doby, pamatuju si, ze v ty jejich skupince vesnickych dedku mely takovy ty plisky na remen coby vecny kalendar. Bylo to desne machrovsky.

Byt oboje hodinky jsou davno prekonany, nic tak machrovskyho nejsem dnes schopen najit. Holt detska optika...

Musel bych se zeptat deti, jak to vidi ony, ale ty si ted hraji s harosi magmaky a ty nejsou s hodinkama kompatibilni.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

Táta nosil na tu dobu obrovské Orienty, takové ty s věčným kalendářem (nebo co je to tam na tom cifru za bordel), dědek měl kapesní IWC a nebo docela velké a hranaté Omega, takže já se zase s B-Uhren neliším :)

Upraveno uživatelem Onisau
Návštěvník Ondra
Odesláno

Tak schválně - kdo z vás nosí menší než jeho otec/děd? Posted Image

Ikdyž započtu své igeny, tak stále nosím větší hodinky. Prostě doba se změnila :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...