bandicoot Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Není to Swiss, ale Austria... Není co dodat, to chrono má prostě grády... Habring2 Doppelchrono Richard Habring si po vypršení svého patentu pod křídly IWC postavil svoje Doppelchrono. zdroj: hodinkee.com Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Není co dodat, to chrono má prostě grády... Tak tohle jó..Líbí se mi rozložení subdials a taky ten řemen vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 (upraveno) Pro hodináře přidám patent na ten rattrapante strojek A08MR edit: když to tak čtu, nejsem si úplně jistej... Upraveno 12. dubna 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Myslím si, že je to dokonalý adept na mé definitivní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harlequin Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 On ten Habring? má vůbec dobrý hodinky. Zde. http://www.youtube.com/watch?v=c_2LEEL__y4&lr=1&feature=mhum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Pane jo, až jsem se zasnil, krásnej kousek. Jak nějaký starý cibule se stopkama to vypadá, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 strojovna super, ciferníky super, 42mm super, datum super... nemám výhrad timezone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 z tej farebnej ponuky jednoznacne najlepsia varianta je modra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harlequin Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 datum super... Datum nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Datum nevidím. No právě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Prohlížím si toto vlákno tak už po šesté a napadá mě jediná věc: Proč když už se objeví něco, za co bych byl ochoten dá pořádný peníz ( v mém měřítku ), tak to stojí takový randál. Podle mě jsou v té modré skoro dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 tak to stojí takový randál. Me tech 6000,-? neprijde v kontextu s modely masovych vehlasnych znacek vubec moc. To stoji jak submariner... Vzdyt tohle jsou hodinky od autora dnes uz ikonickyho provedeni rattrapante, navic s pruhledem na tu silenost. Naopak jakekoliv IWC s touto nastavbou jsou drazsi. Ja bych asi dlouho vahal mezi sedou a modrou. A jako krupan bych vzal modrou, protoze je napadnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 (upraveno) Modrá je dobrá! Mě modré ciferníky fascinují. A souhlasím, že to není moc z objektivního hlediska, bohužel moc pro mě. EDIT: a mají zastoupení v Bernu! O víkendu se zajdu podívat. Upraveno 23. dubna 2012 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Kromě ratrapantu stál Habring i u zrodu IWC tourbilllonu a byl mimojiné i mistrem Thomase Preschera při jeho učení u IWC a pomáhal mu i s jeho prvními na světě víceosými tourbillony. Je to pan Hodinář. Cena je popravdě velice mírná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Me tech 6000,-? neprijde v kontextu s modely masovych vehlasnych znacek vubec moc.Když už jsme u té masovosti, tak Habring je naprostý opak. Údajně ročně dělají u každého modelu maximálně 12ks. Tomu říkám exkluzivita. report z návštěvy ve workshopu http://ahci.watchprosite.com/show-forumpost/fi-16/pi-5142148/ti-772298/s-0/ http://ahci.watchprosite.com/?show=forumpost&fi=16&pi=5161773&ti=774503&s=0 http://ahci.watchprosite.com/show-forumpost/fi-16/pi-5241708/ti-783803/s-0/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 (upraveno) Čistě formálně patří Habringovi řekl bych do sekce nezávislých, jistě také proto, že jsou Rakušané, že. Docela mě to zprvu naštvalo, protože, když nám ti Bergdeutschen dají nafrak i v naší rádoby doméně, jako je strojařina, jsme zas o něco dnu blíž. A mistr Habring to našim hodinářům, prosím o prominutí, pokud to tedy mohu posoudit nandává na celé čáře, jediné, co je omlouvá, že nejen jim . Teď jsme z toho ovšem naprosto nadšenej, vlastně unešenej, protože co si vlastně víc přát, než krásný originální maloseriový mistrovský kousek - v mém případě je jasná volba chronograf COS ZM ( centrální vteřinový i minutový sčítač, ovládání korunku !!! - p e c k a - nejdiskrétnější chronograf, co jde udělat, jediný, co může soupeřit s nějakým tím reversem duoface - od nezávislého německy mluvícího skoročecha za peníz, který se mi zdá zaplatitelný a na to, co nabízí, vlastně v pravdě laciný, přesně, jak píše dknespl. Takže mám novou a jasnou jedničku v žebříčku :D Upraveno 3. května 2012 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Když už jsme u té masovosti, tak Habring je naprostý opak. Tak jsem to myslel, proste maloserie za stejny prachy jako hodinky, ktery lidskou ruku skoro nevidi. Mozna jsem nemel psat v konextu, ale v protikladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Nějaký kousek a spousta dalších bude (už snad je) v hodinářství Hartding v Drážďanech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Poprosim mody o presunuti vlakna. Dal jsem to blbe, mel jsem v hlave IWC, ale cigi ma pravdu, mame tu na nezavisle hodinare sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Takže mám novou a jasnou jedničku v žebříčku :D Těžká volba, které se mi líbí víc, jestli ty rattrapante nebo ty co tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se