michalval Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Odesláno 10. června 2020 V 10. 6. 2020 v 14:14, Exiztence napsal: Jj, pouzdro bylo v minulosti spatne prebrousene a na mistech se prekryvaly brusy ruznych smeru, tak je lehce prebrousene aby zustaly hrany ostre, na lunetu se nesahalo jelikoz je v hezkem stavu s patinou. Rozšířit Čí je to práce, pokud to není tajné. To ve mně vzbuzuje naději, že i to moje přeleštěné pouzdro by mohlo být "upraveno" do původního stavu.
Exiztence Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Odesláno 10. června 2020 V 10. 6. 2020 v 15:07, michalval napsal: Čí je to práce, pokud to není tajné. To ve mně vzbuzuje naději, že i to moje přeleštěné pouzdro by mohlo být "upraveno" do původního stavu. Rozšířit V Onyxu, hele ono to pouzdro bylo v dobrem stavu predtim jenom proste spatne smery brusu.
michalval Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Odesláno 10. června 2020 V 10. 6. 2020 v 15:09, Exiztence napsal: V Onyxu, hele ono to pouzdro bylo v dobrem stavu predtim jenom proste spatne smery brusu. Rozšířit Díky. Jj to Tvoje pouzdro bylo super už před tím.
warann Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Odesláno 20. června 2020 Hmm, koukám, že je tam podstatně hezčej, než tady. Kdepak přesně to jseš?
AndyAaron Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Odesláno 20. června 2020 Kapku. Vedro jak blazen Murter, Chorvatsko. Ted jsme dojeli, dali napit konum a budem odpo vyplouvat.
michalval Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Odesláno 23. června 2020 Parada. Vzal jsi Suby k jejich zivlu? Tak uzivej. Taky se chystam za 5 tydnu.
brownwld Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 Taky pridam jedno 3 tydny stare foto.
michalval Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 V 30. 9. 2020 v 8:37, Exiztence napsal: Tydle jsou prej docela vzácné Rozšířit To teda jsou! Krásný kousek, a pouzdro v richtiku.
Juraj11 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Včerejší nová akvizice. Po letech návrat k srdcové značce Už jen musím sehnat 5ti litry Sent from my iPhone using Tapatalk
brownwld Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Dostal jsem z Kuby Doxa 300T Divingstary. Dosly sice uz v pondeli, bohuzel jsem ale nebyl doma, takze se mi dostaly do ruky az dnes... Je to Synchron druhe generace - takze korunka neni sroubovaci a hodinky maji vysoke pouzdro. Super je, ze korunka, i kdyz neni sroubovaci, je origo. Dosly mi na tropicu: Doxa Sub 1200T Searambler vs. Doxa Sub 300T Divingstar Origo tah k nim bohuzel neni, tak jsem vyzkousel ten z 1200T Searambleru a jsou na nem fakt bombovy! Nahodil jsem je na tah, chtel jsem jeste pozmenit delku tahu na spone o dirku a stezejka se mi takhle rozpadla na molekuly. No asi dobre, ze se tak nestalo kdyz byly na ruce... Ale holt musely z tahu na neco jinyho Takze prvne na zeleny nato: Pak na bezovy... Ale nato mi moc nevyhovuje, hodinky jsou uz tak dost vysoky a to Nato to zveda jeste vic. Takze skoncily na zelenym canvas remenu: Mate nekdo tip na zlutou gumu, ktera by jim sedla? Plus jeste planuju nakup tohohle MN: Jako bonus par 5 let starejch fotek Sub 300T professional, ktery ma ted @michalval:
Exiztence Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Jsem rád že skončily v dobrých rukou, na té kůži i tahu jsou super.
Juraj11 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Co je takhle zkusit hodit na sharkmesh. Jinak někde jsem tyto staré viděl na nějakém tahu od seik a sedělo to pěkně Sent from my iPhone using Tapatalk
brownwld Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 V 21. 10. 2020 v 16:50, Juraj11 napsal: Co je takhle zkusit hodit na sharkmesh. Jinak někde jsem tyto staré viděl na nějakém tahu od seik a sedělo to pěkně Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit Nejakej noname mesh se mi doma povaluje, zitra to zkusim a hodim foto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se