michalval Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 52 minutami, Exiztence napsal: Jj, pouzdro bylo v minulosti spatne prebrousene a na mistech se prekryvaly brusy ruznych smeru, tak je lehce prebrousene aby zustaly hrany ostre, na lunetu se nesahalo jelikoz je v hezkem stavu s patinou. Čí je to práce, pokud to není tajné. To ve mně vzbuzuje naději, že i to moje přeleštěné pouzdro by mohlo být "upraveno" do původního stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Právě teď, michalval napsal: Čí je to práce, pokud to není tajné. To ve mně vzbuzuje naději, že i to moje přeleštěné pouzdro by mohlo být "upraveno" do původního stavu. V Onyxu, hele ono to pouzdro bylo v dobrem stavu predtim jenom proste spatne smery brusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 1 minutou, Exiztence napsal: V Onyxu, hele ono to pouzdro bylo v dobrem stavu predtim jenom proste spatne smery brusu. Díky. Jj to Tvoje pouzdro bylo super už před tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Dnes to pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Hmm, koukám, že je tam podstatně hezčej, než tady. Kdepak přesně to jseš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Kapku. Vedro jak blazen Murter, Chorvatsko. Ted jsme dojeli, dali napit konum a budem odpo vyplouvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 dokonale prostredi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Ostrov a mestecko Vis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Parada. Vzal jsi Suby k jejich zivlu? Tak uzivej. Taky se chystam za 5 tydnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Jj, co jineho k mori nez Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Tydle jsou prej docela vzácné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Taky pridam jedno 3 tydny stare foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 V 30. 9. 2020 v 10:37, Exiztence napsal: Tydle jsou prej docela vzácné To teda jsou! Krásný kousek, a pouzdro v richtiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Včerejší nová akvizice. Po letech návrat k srdcové značce Už jen musím sehnat 5ti litry Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Dostal jsem z Kuby Doxa 300T Divingstary. Dosly sice uz v pondeli, bohuzel jsem ale nebyl doma, takze se mi dostaly do ruky az dnes... Je to Synchron druhe generace - takze korunka neni sroubovaci a hodinky maji vysoke pouzdro. Super je, ze korunka, i kdyz neni sroubovaci, je origo. Dosly mi na tropicu: Doxa Sub 1200T Searambler vs. Doxa Sub 300T Divingstar Origo tah k nim bohuzel neni, tak jsem vyzkousel ten z 1200T Searambleru a jsou na nem fakt bombovy! Nahodil jsem je na tah, chtel jsem jeste pozmenit delku tahu na spone o dirku a stezejka se mi takhle rozpadla na molekuly. No asi dobre, ze se tak nestalo kdyz byly na ruce... Ale holt musely z tahu na neco jinyho Takze prvne na zeleny nato: Pak na bezovy... Ale nato mi moc nevyhovuje, hodinky jsou uz tak dost vysoky a to Nato to zveda jeste vic. Takze skoncily na zelenym canvas remenu: Mate nekdo tip na zlutou gumu, ktera by jim sedla? Plus jeste planuju nakup tohohle MN: Jako bonus par 5 let starejch fotek Sub 300T professional, ktery ma ted @michalval: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Jsem rád že skončily v dobrých rukou, na té kůži i tahu jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Co je takhle zkusit hodit na sharkmesh. Jinak někde jsem tyto staré viděl na nějakém tahu od seik a sedělo to pěkně Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 5 minutami, Juraj11 napsal: Co je takhle zkusit hodit na sharkmesh. Jinak někde jsem tyto staré viděl na nějakém tahu od seik a sedělo to pěkně Sent from my iPhone using Tapatalk Nejakej noname mesh se mi doma povaluje, zitra to zkusim a hodim foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se