igor261069 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 harlequin: ty žluté GMT mají taky natištěný ciferník? A jak jsi spokojený s páskem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 jedině 5000T ocelové leštěné indexy, žádný tisk, supr tah s extenzí, vše ostatní je o ničem, ovšem i 5000T mají chybu, barva indexů na lunetě loupe se, loepe se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) Sibiranovi taky? Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Sibiranovi taky? na té fotce s mladou paní má odloupnuté jenom ty jak koupil ode mně, ale nevím jak je fotka stará Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) Po půlročním putování po luzích československých ke mě opět a snad nadobro doputovaly moje vintážní DOXA quartz 600m Professional (prdukce Aubry) Popravdě radost z nich mám ještě větší,než když jsem je kupoval v obchodě. Přiládám fotečku a odkaz na Galerii. Jakmile je přitáhnu někam k vodě,tak udělám nějaký lepčéší fotky. Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Tohle ale nejsou SUBy, coz je tema tohohle vlakna. Jinak samozrejme enjoy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Tohle ale nejsou SUBy, coz je tema tohohle vlakna. Jinak samozrejme enjoy! Hmm,tohle jsem si neuvědomil,SUB jsem pochopil jako "submariner" čily potápěčské. Tak se omlouvám za znečištění tématu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harlequin Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 A jak jsi spokojený s páskem? Aby nedošlo k mýlce. Ty fotky jsem sprostě ukrad, nejsou moje, kdepak, já měl SUB5000T Sharkhuntery, ale to jsem už tady psal. Na otázku náramku nedokážu odpovědět, měl jsem jiný, takový jako na ilustračním snímku. převzato z watchuseek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) Hele Zmiziku, naramek jeden z najlepsich, ake som mal. Ziadny tfujtajxl. To tie nove na petlitroch su viac mimo Doxa styl. Cifernik bol ok. A no jo, ale já sem myslel, že by měl bejt taky hezkej, kromě teda funkčnosti. Ty slepence tam jsou IMHO votřesný. Do dálky to řve: Já sem takovej trochu vojebanej!!!! Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Hele Zmiziku, naramek jeden z najlepsich, ake som mal. Ziadny tfujtajxl. To tie nove na petlitroch su viac mimo Doxa styl. Cifernik bol ok. Shagu pseudorýže ne, na 5000T je mimo Doxa styl, ale nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Kdyby udelali skutecnou ryzi se sponou z petilitru, tak by to bylo super. Dokud ale delaji slepence tvarici se jako ryze, tak jedina cesta vede pres 5000T, nebo 800Ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Hosi, spona je vazne fajn. Ale watchadoo na doxach by som nezniesol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Neni to watchadoo. Ma nektere rady lestene, nektere brousene, clanky maji jiny tvar, stredni rada ma uplne jiny tvar, spojovaci sroubky jsou jine,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harlequin Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Doxa SUB 300T-GRAPH Sharkhunter, obrovský hodinky, průměr pouzdra 48mm, safírová nebo ocelová luneta. Podle toho se odvíjí cena, 3490$ safír, 3290$ ocel, strojek ETA 2894, sklíčko tlustý 3.8mm. , OceanicTime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Tyhle jsou moje dream watch... S největší pravděpodobností jediný hodinky, které u mě zůstanou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Modrá je nejlpší:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Modrá je nejlpší:-)Romane, nadhera, vidim to na brzkej chronosraz v Trutnove ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Oranzova ma taky sve kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 1200T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se