vrcan Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 V sekcii americkych hodiniek je vlakno, kde som dal na pravu mieru ako je to s patinou.... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44357-olivier-bronze-diver/page__gopid__749039&do=findComment&comment=749039 Kedze doteraz bolo vela hodiniek viacerych vyrobcov namiesto deklarovaneho bronzu vyrobene z niecoho ineho (!!!), pravdepodobne mosadz a kovy podobne bronzu, aj ta ich patina teda vyzerala inak, a vobec nie pekne. Nastastie vsetci vyrobcovia sa naraz teraz spamatali a po testoch v labaku zistili, ze hodinky ktore pustili do sveta nie su bronzove... a preto ich stahuju naspat a menia ich tela za pravy bronz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 ...ako keby nakupovali v cine po prvy krat.. plus aspon vieme, co robi velku firmu velkou firmou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Tak jsem si trochu zaexperimentoval Původní stav Po patinaci A prozatimní finále, zbytek asi nechám přírodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Barva hodinek mi pripomina moje ex Helbergy ch6. Takova nijaka nicmoc hneda. O to vic me stvaly Vitovy Lumtechy, ktere taky mely byt z CuSn8 a mely tu nejpeknejsi patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 (upraveno) Byla to jenom lehká zkouška, v domácím prostředí bez velké chemie, jenom pára z vinného octa, soli a šťávy z limetky.Na pořádnou tmavou barvu to bude chtít asi něco zásadnějšího... /rád se dozvím zkušenosti/Počkáme, třeba to uzraje Upraveno 6. srpna 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Na pořádnou barvu to chce jiný materiál pouzdra. Bohužel. Jinak bacha na ten ocet. Mě to rozežralo lumi bod, takže to bude hezké svinstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Já tam naštěstí žádný nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 To ne, ale těsnění tam nějaké zřejmě bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Prirodni cesta po ~2 mesicich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 (upraveno) Krása, já jsem trochu netrpělivý a chci je mít hooodně olezlé ;-)Pokračuji v testování méně invazivní metodou - na těsnění) a vyvíjí se to zajímavě Upraveno 7. srpna 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Zajímavé a musím přiznat, že se mi to i líbí.Odradit tě od toho vůbec nechci, ale jednak je měděnka ne úplně zdravá věc, ale to je tvoje věc, a pak, když vidím jak to poškodí povrch, nebojíš se, že to poškodí povrch i v místě těsnění a hodinky přestanou těsnit? K podobnému jevu dochází u motorů aut. Vlivem kyselosti chladící kapaliny se poškodí hladký povrch hlavy válců či bloku a je po těsnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Myslím, že to bude ok, nepůsobí to tak dlouho a korunka je šroubovací, tak snad vydrží. Tohle je finále, zbytek nechám na přírodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Tak na tohle odvahu nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 tmoris: tak hlavně ty máš materiál hodinek, který od přírody hezky zachází, tak takové věci ani nepotřebuješ. Navíc ty Ancony nikdy nebudou mít patinu jako Orisky - já s Helbergama vyzkoušel kde co a pak šly z domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Panove, neni to nahodou pomerne dost zdravi skodlive? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Co přesně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Jako nosit plesnivy kramy na pazoure:-) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Tak zajímá mě to, když na ruce je nerez dýnko a trocha nožek, které kdo ví, jak vypadají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 jojo, nosit medenku na kuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Spodní strana je sklo a nerez, meděnka žádná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se