zekon7302 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
calv Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Ty retro já moc rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Čím to fotis gougy? DSC_0750-004wf.jpg
gougy Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Čím to fotis gougy? to se budete všichni divit /dělám teď takový miniprojekt, jen ať je vidět, že se to dá i za opravdu málo peněz a sem tam se na to dá i podívat/ pokusím se přes svátky napsat vlákno.
Ondrej71 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 V trávě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 moje deepka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 V trávě a jehličí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Při mých fotoexperimentech mě zaujala tahle fotka, kterou jsem pro sebe nazval "Tušení". Je mi jasné, že většinu asi neosloví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
calv Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duri86 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Při mých fotoexperimentech mě zaujala tahle fotka, kterou jsem pro sebe nazval "Tušení". Je mi jasné, že většinu asi neosloví. da34-tuseni.jpg pre mňa je "tušení" z posledných 5 strán TOP...( keby sme neboli na hodinkovom fore tak neviem čo mám tušiť )
Ondrej71 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Hry se světlem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 pokusy.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Přidám tedy také jednu temnou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se