Jarett Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Valis je frajer, vše vždy proběhlo k mojí naprosté spokojenosti, často udělal víc než jsem chtěl. Má jen jednu chybu ? neumí říct NE, mám toho teď hodně
p3k Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 (upraveno) Valis nestíhá a potvrzuji částečně slova PhoeniXe.a jak píše Jarett, neumí říct ne a to i v případě složitějších oprav. Myslím, že v tom je jádro pudla. Co se týče kvality mám s ním zkušenosti jen dobré, ale některé hodinky u něj leží už taky skoro rok. Ty naštěstí nenosím. Upraveno 11. března 2015 uživatelem p3k
VintageLover Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Já měl u Jirky troje hodinky a musím říct, že vše dopadlo nad očekávání. Perfektní.
varjag Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Taky se přidám. Měl jsem u něj hodně starý Eterny s vypadlou lumi a tak pěknou novou starou hnusnou zašlou lumi jako umí Valis jen tak nenajdeš . A s termínem to bylo plus mínus v pořádku. Za mě díky.
LovecK Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Za me Valis uplne v pohode, vse co jsem kdy potreboval zvladnul dle dohody a s vysledkem nekdy az mnou neocekavanym. Je to kouzelnik s hodinarskym naradim!
PhoeniX Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 (upraveno) 26.03.2015 jsem od Valise obdržel zásilku. MIDO Zcela nová antireflexní vrstva za 1.000,- CZK, celý povrch je nově poškrábaný vlásečnicemi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dýnko - nový škrábanec na vnitřní straně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SEIKO Sklíčko - nový ťukanec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dýnko - šouchanec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Výsledek je opravdu neskutečný, s takovým jsem za dobu asi 13měsíců ani nepočítal. Valis je kouzelník a nestačím se divit, co vše dokáže - potvrzuji, že také provedl více, než jsem chtěl. Upraveno 27. března 2015 uživatelem PhoeniX
villain83 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Ty prasárny komentovat nebudu,jen se optám,proč sis nenechal ten antireflex udělat zevnitř?Neber to jako rejpání,fakt ne,ale ta vnější vrstva dostane(časem) vždycky na prdel,tak mě jen udivuje,že to ještě někdo dobrovolně podstupuje.Chápu,že vnější je asi víc funkční,než vnitřní,ale i tak...
here Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Předpokládám, že si ho samozřejmě nechal udělat zevnitř i zvenku.
villain83 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 v tom případě ty hodinky asi musely spadnout do krabice s hřebíkama,těch vlásečnic je tam asi milion,ta vrstva něco vydrží,nepoškrábe se to samo...
Wanderer Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 V létě mi dělal zlatá vintage chrona, sice to chvíli trvalo, ale jinak naprostá spokojenost.
PhoeniX Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Měřená denní odchylka: -5 minut / den. Plus mínus nějaká sekunda za den už nehraje roli.
bohus76 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Nechce se mi věřit,že takové šrámy jdou zvládnout za jeden servisní zásah.Co na to Jirka ?
mlsoun1 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 A proč mu nenapíšeš?Taky by mne to nakrklo,ale tím pádem bych to řešil s ním.
PhoeniX Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Antireflex je u MIDO pouze vnější. Sám jsem AR vrstvu nikdy nepoškodil. Jediná původní vlásečnice byla na antireflexu po prvním servisu. Hodinky jsem se rozhodl prodat a ještě předtím měly být novému majiteli vyčištěny, promazány a měla být (kvůli té jediné vlásečnici) vyhotovena nová AR vrstva. Výsledek vidíte na fotce. Z jedné vlásečnice jich je celý povrch sklíčka. Vnitřní stranu dýnka nedokážu posoudit. Doufám, že nejde o škrábanec, protože se mi nechce objednávat nové sklíčko. To ale musím objednat na SEIKO. Přesnost stejná jako před servisem, tzn. naprosto tragická. Hodinky jsou po tak dlouhé době a po zaplacení v horším stavu, než před původním odesláním. Co na to říct Valisovi? Nevím, komunikaci jsem popsal v prvním příspěvku tohoto vlákna. Navíc svůj výsledek musel vidět a byl s ním spokojený, když mi hodinky takto odeslal zpět. Kdyby mi odpověděl, ať mu je pošlu zpět, ani nevím, jestli by to byla lepší nebo ta horší varianta. Každopádně už u něj nehodlám nic podstupovat.
straspol Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 (upraveno) Občas jsou některý hodinky prostě vysloveně zakletý. Mám takové Strely, koupené tady na fóru. Už potřetí jsem měnil sklo a zase mi prasklo. A to prosím jen leží v krabičce... Upraveno 1. dubna 2015 uživatelem straspol
Ondrej71 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 (upraveno) Musím Valisovi poděkovat za další kousek, který mi zachránil. Předválečné kapesní Walthamy po dědečkovi uvedl do skvělého stavu, za což mu tímto ještě jednou děkuji Upraveno 1. dubna 2015 uživatelem Ondrej71
Ivanhoe34 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Ja teda nemam osobne skusenosti s Valisom, ale vyzera to tu ako jedina velmi zla referencia oproti zvysku pozitivnych.Verim ze autor negativnej referencie komunikuje aj so samotnym hodinarom a o vysledku kauzy tu bude informovat.Myslim ze by to zaujimalo nielen mna...
PhoeniX Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Autor negativní reference s Valisem nekomunikuje. Rok zněla odpověď na tentýž dotaz: "Příští týden.", aby se mi hodinky nakonec vrátily zprasené. Věděl co říká a co odesílá. O další výmluvy nestojím. Navíc ty SEIKO jsou ve stejné kondici, jako dříve - vesměs nejdou. Proč tam tedy byly tak dlouho? Skutečně bych měl očekávat nějakou racionální odpověď, po které bych souhlasně pokýval hlavou? Jistěže ne. Nemám ani doklad, prostě vyřešené do ztracena.
Marbikas Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Po přečtení všech hodnocení a doporučení na Valise, jsem mu 24.2.2016 zaslal na renovaci/opravu své Scopas. Jsem skutečně zvědav, jak na kvalitu, tak na termín. Už se nemohu dočkat :-). Připojuji pár fotek před renovací a určitě se podělím i s výsledkem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vladar91 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 3 návštěvy, všechno super, několik hodinek zachráněných, navíc za super peníze.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se