Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Valis nestíhá a potvrzuji částečně slova PhoeniXe.a jak píše Jarett, neumí říct ne a to i v případě složitějších oprav. Myslím, že v tom je jádro pudla. Co se týče kvality mám s ním zkušenosti jen dobré, ale některé hodinky u něj leží už taky skoro rok. Ty naštěstí nenosím. :)

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

Taky se přidám. Měl jsem u něj hodně starý Eterny s vypadlou lumi a tak pěknou novou starou hnusnou zašlou lumi jako umí Valis jen tak nenajdeš :notworthy: . A s termínem to bylo plus mínus v pořádku. Za mě díky.

Odesláno

Za me Valis uplne v pohode, vse co jsem kdy potreboval zvladnul dle dohody a s vysledkem nekdy az mnou neocekavanym. Je to kouzelnik s hodinarskym naradim! ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

26.03.2015 jsem od Valise obdržel zásilku.

MIDO

Zcela nová antireflexní vrstva za 1.000,- CZK, celý povrch je nově poškrábaný vlásečnicemi.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Dýnko - nový škrábanec na vnitřní straně.

SEIKO

Sklíčko - nový ťukanec.

Dýnko - šouchanec.

Výsledek je opravdu neskutečný, s takovým jsem za dobu asi 13měsíců ani nepočítal. Valis je kouzelník a nestačím se divit, co vše dokáže - potvrzuji, že také provedl více, než jsem chtěl.

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno

Ty prasárny komentovat nebudu,jen se optám,proč sis nenechal ten antireflex udělat zevnitř?Neber to jako rejpání,fakt ne,ale ta vnější vrstva dostane(časem) vždycky na prdel,tak mě jen udivuje,že to ještě někdo dobrovolně podstupuje.Chápu,že vnější je asi víc funkční,než vnitřní,ale i tak...

Odesláno

Antireflex je u MIDO pouze vnější. Sám jsem AR vrstvu nikdy nepoškodil. Jediná původní vlásečnice byla na antireflexu po prvním servisu. Hodinky jsem se rozhodl prodat a ještě předtím měly být novému majiteli vyčištěny, promazány a měla být (kvůli té jediné vlásečnici) vyhotovena nová AR vrstva. Výsledek vidíte na fotce. Z jedné vlásečnice jich je celý povrch sklíčka. Vnitřní stranu dýnka nedokážu posoudit. Doufám, že nejde o škrábanec, protože se mi nechce objednávat nové sklíčko. To ale musím objednat na SEIKO. Přesnost stejná jako před servisem, tzn. naprosto tragická. Hodinky jsou po tak dlouhé době a po zaplacení v horším stavu, než před původním odesláním. Co na to říct Valisovi? Nevím, komunikaci jsem popsal v prvním příspěvku tohoto vlákna. Navíc svůj výsledek musel vidět a byl s ním spokojený, když mi hodinky takto odeslal zpět. Kdyby mi odpověděl, ať mu je pošlu zpět, ani nevím, jestli by to byla lepší nebo ta horší varianta. Každopádně už u něj nehodlám nic podstupovat.

Odesláno (upraveno)

Občas jsou některý hodinky prostě vysloveně zakletý. Mám takové Strely, koupené tady na fóru. Už potřetí jsem měnil sklo a zase mi prasklo. A to prosím jen leží v krabičce...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno (upraveno)

Musím Valisovi poděkovat za další kousek, který mi zachránil. Předválečné kapesní Walthamy po dědečkovi uvedl do skvělého stavu, za což mu tímto ještě jednou děkuji :clap:

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Ja teda nemam osobne skusenosti s Valisom, ale vyzera to tu ako jedina velmi zla referencia oproti zvysku pozitivnych.

Verim ze autor negativnej referencie komunikuje aj so samotnym hodinarom a o vysledku kauzy tu bude informovat.

Myslim ze by to zaujimalo nielen mna...

Odesláno

Autor negativní reference s Valisem nekomunikuje. Rok zněla odpověď na tentýž dotaz: "Příští týden.", aby se mi hodinky nakonec vrátily zprasené. Věděl co říká a co odesílá. O další výmluvy nestojím. Navíc ty SEIKO jsou ve stejné kondici, jako dříve - vesměs nejdou. Proč tam tedy byly tak dlouho? Skutečně bych měl očekávat nějakou racionální odpověď, po které bych souhlasně pokýval hlavou? Jistěže ne. Nemám ani doklad, prostě vyřešené do ztracena.

• po měsících...
Odesláno

Po přečtení všech hodnocení a doporučení na Valise, jsem mu 24.2.2016 zaslal na renovaci/opravu své Scopas. Jsem skutečně zvědav, jak na kvalitu, tak na termín. Už se nemohu dočkat :-). Připojuji pár fotek před renovací a určitě se podělím i s výsledkem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...