Přejít na obsah

Jak nas vidi ostatni aneb jsme opravdu normalni?

skalis

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Skalis si fotí ruku v Krumlově a ani nenapíše aby jsme zašli na pivo. V sobotu se tady stavěl Štěpíno a lidi v hospodě si mysleli že jsme divný když si navzájem měníme hodinky, ještě že nás někdo neudal.

:crying_anim02:

To bylo v prosinci na svatebni ceste, takze jsem mel jiny starosti :).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honzoush v akci, zcela standartní situace v Beskydech, takhle si je fotil u každé značky.

Akorát jednou nás viděl kolemjdoucí turista, řka: "kua, chlapi, co tady blbnete?"

kluci ,já se těším, až tak vypaprčíme pařáty na Brusakovi Spryngstyňakovi v tem kotlu v praglu, udělame jakesi fota, a pak společně ty piviska vypustime Hasníkovi do bazena, to bude fajne :D
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Taky to sem dám, dnes jsem byl přistižen......no není to pěkný pohled. Jednou jsem fotil skoro v leže hodinky s broukem vedle cesty a zastavila příjemná paní v BMW s dotazem na přítelku jestli se něco stalo a jak může pomoct.....

post-11054-047583200 1340543461.jpg

Odkaz ke komentáři

Taky to sem dám, dnes jsem byl přistižen..... a zastavila příjemná paní v BMW s dotazem na přítelku jestli se něco stalo a jak může pomoct.....

:D :D :D nestalo se nic, jenom jseš tak trochu magor (ta fotka sedí na většinu z nás a schopnost vykroutit zápěstí a hlavu do neuvěřitelných poloh v různých životních situacích taky ;) )

a pomoci Ti není...

Odkaz ke komentáři

Taky to sem dám, dnes jsem byl přistižen......no není to pěkný pohled. Jednou jsem fotil skoro v leže hodinky s broukem vedle cesty a zastavila příjemná paní v BMW s dotazem na přítelku jestli se něco stalo a jak může pomoct.....

post-11054-047583200 1340543461.jpg

Taky moooooc pěkný.:thumbsup_anim:

Majitel tohoto domu se také na mě díval, co jsem asi zač, když jsem natáčel auto abych mohl vyfotit hodinky s letadly na zahradě jeho rodiného domu. Asi si myslel, že jsem nějakej tajnej. Ven z auta se mi teda nechtělo, aby mě neodprásk.:2guns:

post-14980-083946600 1340549044.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Loni jsem si šel nafotit k potoku Seiko.potápky ve vodě.

šel kolem takovej mladej páreček a jenom jsem za zády slyšel dívčí udivený hlas jak říká : " On si tam fotil hodinky," a kluk jí říkal: "hmmmm , no a co jako "!

Upraveno uživatelem hejdik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...