atim Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Skalis si fotí ruku v Krumlově a ani nenapíše aby jsme zašli na pivo. V sobotu se tady stavěl Štěpíno a lidi v hospodě si mysleli že jsme divný když si navzájem měníme hodinky, ještě že nás někdo neudal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Skalis si fotí ruku v Krumlově a ani nenapíše aby jsme zašli na pivo. V sobotu se tady stavěl Štěpíno a lidi v hospodě si mysleli že jsme divný když si navzájem měníme hodinky, ještě že nás někdo neudal. To bylo v prosinci na svatebni ceste, takze jsem mel jiny starosti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 me ujizdej auta prede mnou, pac si mysli, ze jdu po nich, kdyz jedu za nema a fotim je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Honzoush v akci, zcela standartní situace v Beskydech, takhle si je fotil u každé značky.Akorát jednou nás viděl kolemjdoucí turista, řka: "kua, chlapi, co tady blbnete?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 To Skalis: Tak až pojedeš na výroční jízdu dej vědět, zajdeme na pivo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Honzoush v akci, zcela standartní situace v Beskydech, takhle si je fotil u každé značky. Akorát jednou nás viděl kolemjdoucí turista, řka: "kua, chlapi, co tady blbnete?" kluci ,já se těším, až tak vypaprčíme pařáty na Brusakovi Spryngstyňakovi v tem kotlu v praglu, udělame jakesi fota, a pak společně ty piviska vypustime Hasníkovi do bazena, to bude fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Taky to sem dám, dnes jsem byl přistižen......no není to pěkný pohled. Jednou jsem fotil skoro v leže hodinky s broukem vedle cesty a zastavila příjemná paní v BMW s dotazem na přítelku jestli se něco stalo a jak může pomoct..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 stalo by sa keby si tie hodinky s tým chrobakom necvakol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Taky to sem dám, dnes jsem byl přistižen..... a zastavila příjemná paní v BMW s dotazem na přítelku jestli se něco stalo a jak může pomoct..... :D nestalo se nic, jenom jseš tak trochu magor (ta fotka sedí na většinu z nás a schopnost vykroutit zápěstí a hlavu do neuvěřitelných poloh v různých životních situacích taky ) a pomoci Ti není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Taky to sem dám, dnes jsem byl přistižen......no není to pěkný pohled. Jednou jsem fotil skoro v leže hodinky s broukem vedle cesty a zastavila příjemná paní v BMW s dotazem na přítelku jestli se něco stalo a jak může pomoct..... Taky moooooc pěkný. Majitel tohoto domu se také na mě díval, co jsem asi zač, když jsem natáčel auto abych mohl vyfotit hodinky s letadly na zahradě jeho rodiného domu. Asi si myslel, že jsem nějakej tajnej. Ven z auta se mi teda nechtělo, aby mě neodprásk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Dnes při natáčení... Všichni sundavali na povel hodinky, zatímco já jen vyměňoval za vintage se slovy že by bylo vidět neopálený proužek na ruce. Časově to sedí, tak co. Ale byl jsem za exota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Nevedel jsem, do kteryho vlakna to dat, tak jsem vystrachal tohle. Jablko nepada daleko od stromu a je neuveritelny, jak dlouho malou bavi se koukat, jak ji listuju tim katalogem. IWC ji proste bavi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 No, katalog IWC bavi prece kazdeho, o tom zadna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Tohle nedopadne dobře(podprahové vnímání),ale na druhou stranu,opravdu se tváří jako znalec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Znám tenhle výraz,tak jaký to budou?A co tyhle,tati ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Uz aby IWC zacali robit aj Father and daughter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Potapky jsou idealni hracka pro dite . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 (upraveno) Loni jsem si šel nafotit k potoku Seiko.potápky ve vodě.šel kolem takovej mladej páreček a jenom jsem za zády slyšel dívčí udivený hlas jak říká : " On si tam fotil hodinky," a kluk jí říkal: "hmmmm , no a co jako "! Upraveno 26. října 2012 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 (upraveno) zatím mám jen jednu podobnou fotku, další jsou jen otázkou času ano, jsme magoři... ...a je nám tak dobře !! Upraveno 26. října 2012 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupr Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 tak jsem se pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se