Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Druhé AP a podruhé chválím. Za sebe musím říct, že se mi tyto líbí více, než chronografy. Jen nevím, jeslti ten héliový ventil není zbytečně dramatický. Jednoznačně bych je ale bral :).

Odesláno

Druhé AP a podruhé chválím. Za sebe musím říct, že se mi tyto líbí více, než chronografy. Jen nevím, jeslti ten héliový ventil není zbytečně dramatický. Jednoznačně bych je ale bral :).

Já měl za to, že to je korunka k ovládání vnitřní lunety, nebo ne?!

Odesláno (upraveno)

Já měl za to, že to je korunka k ovládání vnitřní lunety, nebo ne?!

Tak, tak, pravdu díš KLIK (čas od cca 3min10s)

P.S. Hodinky (a nejen ony) moc hezký. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

Krásné hodinky, perfektně sedí na pacce. Nechce se mi googlit, co v tom tepe za kalibr?

Ceníkovka je zhruba u Blancpain Fifty Fathoms ( ne chrono), kde strojovna je skvělá.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Krásné hodinky, perfektně sedí na pacce. Nechce se mi googlit, co v tom tepe za kalibr?

Ceníkovka je zhruba u Blancpain Fifty Fathoms ( ne chrono), kde strojovna je skvělá.

Selfwinding Manufacture Calibre 3120, rezerva 60 hod.

Odesláno

Jojo, rotor je ze zlata 22 karátů, gravírovaný a je fakt nádhernej. A navíc dobře schovanej, takže skoro nikdo neví, jakou nádheru uvnitř může najít.

Odesláno

A navíc do té mašiny naprali 40 kamenů, i když jediná komplikace je datum.

Ve skutečnosti jich je tam dokonce 45.
Odesláno

musím přiznat, že dlouho jsem nebyl z hodinek tak neklidný, furt na ně myslím, myslím, že tomu přispěly i bezvadné Che Guevarovy fotky ( a teď skutečně nemyslím jen tu poslední :)), trochu jsem kolem nich gůglil a už su klidný, je třeba přišetřit :D

Odesláno

musím přiznat, že dlouho jsem nebyl z hodinek tak neklidný, furt na ně myslím, myslím, že tomu přispěly i bezvadné Che Guevarovy fotky ( a teď skutečně nemyslím jen tu poslední :)), trochu jsem kolem nich gůglil a už su klidný, je třeba přišetřit :D

Jsem na tom stejně, už jsem taky hledal, kde a za kolik je koupit a po získání informací jsem to odsunul :D
Odesláno

...kluci,díky za komentáře,..... jsem rád že se Vám to líbí,........... a že se můžu s Vámi o požitek z dobrých hodinek alespoň takto podělit.

...i když jsou o něco lehčí,tak oproti těm Offshore Navy jsou více cítit na ruce,protože ten široký řemen není zase až tak ergonomický,na druhou stranu,ta trnová spona je na něm nezničitelná,kdežto překlápěcí spona na Navy je chatrná a celé ty těžké hodinky drží u spony vlastně na jednom malém čepu s jedním zajišťovacím šroubkem,......nic moc (..také již na modelech 2012 AP od překlápěcích spon ustoupilo).

...jinak co se velikosti pouzdra týká,řekl bych že je to tak akorát na hraně,větší bych už nechtěl,neboť je to z mnoha hledisek nepraktické a zcela zbytečné. Už tak díky své povrchovce jsou ty AP takové trochu "navoňené" toolwatch,ty lapované plochy a krásné ostré hrany na oktagonální lunetě a pouzdru si nenechají nic líbit a člověk je pak trochu AP-otrok,pokud ty hodinky chce mít pěkné :-))) Kdysi jsem nadával na tu kaučukovou lunetu na mých AP Chrono ,ale postupem času zjišťuji,že je snad i praktičtější ,....... dá se totiž sehnat i jako aftermarket ca za 250 EUR,takže se dá nakoupit do rezervy,pro případ náhlého zranění.

Ta ocelová luneta se dá sice sundat a přeleštit ,ale v případě nějakého kilneru v hraně se nedá moc opracovávat,protože při odebrání materiálu z ní pak začnou vyčnívat ty hlavy šroubů z bílého zlata a můžou pak snadno dostat zahulit......takže nová luneta a to za 1000EUR.....fuj :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...