long Odesláno 6. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Jo, to je hrozná podpásovka, poukázat na chybějící ručku na hodinkám, které jsou popisované jako bezvadné voňavky. No vidím, že i ty si umíš vypnout a omezit S.Z. Ahoj sice se neznáme, ale: Nebaví mě nechat si s..t na hlavu. O ručce jsem samozřejmě nevěděl a šlo to, že normálně SZ nepíši a tentokrát jsme se slušně ptal a to hned dvakrát co je s ručkou špatně a Pepahop měl odpověď jaksi na háku a potom samo přišla má neuvážená reakce. Peklo má blbost s ručkou i reakcí na fízlovské jednání a křupanské chování, ale nemůžeš si myslet že víš věci , které se mi honí hlavou, když mi nenapíšeš a ani mi nezavoláš.Navíc mě jaksi asi ani neznáš. :-))) Fajn večer
lolohh Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Omlouvám se, ale já to již řešit nechci. Každý na to máme trochu jiný názor. BAN byl zasloužený, ale od nýmanda Pepíka Hopíka mi to přišlo naprosto účelové (nebylo to od něj zřejmě poprvé). Opravdu se neshodneme. Mít dvě identity je divný, souhlas. Reagovat jak reagoval long je ještě divnější. Ale jak píšeš, asi se neshodneme. Dostal jsem pak ještě jednu SZ, takže to bylo spíše směřováno tam. Konverzace s tebou byla bez problému.Jiný názor ještě není žádný problém. Promiň.
lolohh Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 No vidím, že i ty si umíš vypnout a omezit S.Z. Ahoj sice se neznáme, ale: Nebaví mě nechat si s..t na hlavu. O ručce jsem samozřejmě nevěděl a šlo to, že normálně SZ nepíši a tentokrát jsme se slušně ptal a to hned dvakrát co je s ručkou špatně a Pepahop měl odpověď jaksi na háku a potom samo přišla má neuvážená reakce. Peklo má blbost s ručkou i reakcí na fízlovské jednání a křupanské chování, ale nemůžeš si myslet že víš věci , které se mi honí hlavou, když mi nenapíšeš a ani mi nezavoláš.Navíc mě jaksi asi ani neznáš. :-))) Fajn večer Ano, umím si u některých členů vypnout SZ. Trochu se známe, asi jsi zapomněl, nevadí. Myslím, že celou dobu nepíšu o ničem jiném, než o tvé neuvážené hulvátské reakci (a o vystavení aukce na aukru). Předposlední větě (Peklo má...) nerozumím, ale máš pravdu v tom, že opravdu nevím, co se ti honí hlavou
ivan_989 Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Na aukro tiez chodi veľa znalcov a napriek tomu sa tam veselo a než problémov predá kopa fejkov a sortu. Napr. Ja som amatér a v podstate looser. Keby som si išiel kupovať hodinky od člena fora ktorý má 1000 a viac príspevkov a má v diskusiách rešpekt, tak skôr zacnem presviedčať ostatných že sa mylia a že tie hodinky žiadnu sekundovú ručička ani mat nemajú. Lebo ked vážený predajca napísal že sú v poriadku a nic im nechýba tam o tom ani v najmenšom nepochybujem. Ale co mám teraz robit? Ved mi tu burate romantické predstavy noblesse oblige a fóre gentlemanov atd.
tmoris Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Ano, umím si u některých členů vypnout SZ. to jsem ani nevedel, ze jde, diky za tip, takova funkce se hodi!
Jeremy Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Nečetl jsem to teda úplně podrobně (přece jen je tu ostatních n-1 zajímavějších vláken), ale napadlo mně:Není náhodou Pepahop ve skutečnosti sám Long?
ggrand Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 ale napadlo mně: Není náhodou Pepahop ve skutečnosti sám Long? Myšlenka dne
Honza.manta Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Není náhodou Pepahop ve skutečnosti sám Long? Hele Longu, že by jsi byl schizofrenní?
Jay Doll Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 ... byl schizofrenní? Schizofrenie není to samé co rozdvojená osobnost . To jen tak pro pořádek, vysvětlení pojmu nejlépe ZDE
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Proboha zamkněte to vlákno už někdo. Dobrý nápad, moje řeč.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.