Přejít na obsah

Longovo vyjádření se k Tissot Seastar.

long

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Vsimam si zajimaveho vzorce chovani. Kazdy radoby spravedlivy ma jako avatar fotku bojoveho psa.

Já nemám nikde psa. Ale sem napjatej jako tětiva, kdo je ten Pepa.
  • Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

A když už jsme u těch vícenásobnejch identit. Mohl by prosím Administrátor toto odhalit? Zatím pouze Long předsunul nějaký argument, aby odvrátil hněv na někoho jiného. Nijak to nedokázal, pouze prohlásil a pravou identitu tají.

Odesláno

To co predvedl Pepahop je slaboduchy. I mouchy v inzeratech se daji resit s eleganci. Mam v prodejnim vlakne Fortisy, u kterych jsem netusil, ze je tam luneta z jineho modelu. Jeden vazeny clen me na to upozornil pres SZ. Ja na ni odpovedel, vse jsme vykomunikovali a ja inzerat doplnil. Zadne okopavani kotniku v prodejnim vlakne.

A nakonec - klonim se k nazoru, ze Long zcela jiste neni takovej trotl, aby vedome dal do prodeje invalidni hodinky a doufal, ze si toho nikdo nevsimne.

Odesláno

Rád bych jenom připomněl Longovu odpověď na dotaz, kde mají hodinky vteřinovku.

Za to dostal BAN, ne :)? Že to bylo neadekvátní, to je jasná věc. No a já už se těším na odhalení nýmanda se dvěma nicky.
Odesláno

Když to shrnu :

Inzerát byl lživý, odpovědí zakladatele inzerátu po upozornění na nesrovnalisti jsou místo omluvy a vysvětlení jen vulgární nadávky.

A nakonec po návratu ( skončení banu ) místo POKORY, tu je toto téma ve kterém se zakladatel inzerátu tluče do prsou, že chyba není ( ani nebyla ) u něj.:suicide_anim:

Odesláno

To co predvedl Pepahop je slaboduchy. I mouchy v inzeratech se daji resit s eleganci. Mam v prodejnim vlakne Fortisy, u kterych jsem netusil, ze je tam luneta z jineho modelu. Jeden vazeny clen me na to upozornil pres SZ. Ja na ni odpovedel, vse jsme vykomunikovali a ja inzerat doplnil. Zadne okopavani kotniku v prodejnim vlakne.

A nakonec - klonim se k nazoru, ze Long zcela jiste neni takovej trotl, aby vedome dal do prodeje invalidni hodinky a doufal, ze si toho nikdo nevsimne.

No, chybějící ručka není ani tak moucha. Spíš pořádná masařka. A pohoršení, dle mého soudu, vzbudila především výše zmíněná reakce o chybějící ručce v Řecku. To ostatní už byly ze strany Longa jen ústupové boje. Už jsem zde koupil hodně kousků, pár prodal, ale nákup od Longa bych si sakra rozmyslel.

Odesláno

Než to zamknete tak chci honem taky něco blbého napsat :) Nedokážu si představit, že by byl Long tak blbej, aby sem napsal takový inzerát a věděl, že tam ta vteřinovka chybí. Protože tady na fóru si toho okamžitě někdo všimne. Takže se přikláním k názoru, že o tom fakt nevěděl. A taky by mě zajímalo kterej vůl je Pepahop. Protože mít tady několik identit mi přijde jako největší stupidita.

Pepa hop má šanci ukázat že má koule.Já to totiž asi jinak nevydržím a ve čtvrtek až se vrátím do Prahy napíšu jeho nick i jeho jméno.

Je tady každý den a vesele tady prodává a již po skoro 14 dnech a potřesení rukou a ůsměvu ani nečekám na to až mi zavolá nebo napíše mail !!!

Ke zbytku se již vyjadřovat opravdu nebudu, každý má svoji pravdu .

Odesláno

A jak se bezny uzivatel muze dozvedet kdo ma kolik identit? Treba se mi to bude hodit ....

Edit: A rovnou bych je vsechny zverejnil.. Pana Zmizika nepocitam , ten se prozradi chudak sam..

Odesláno

Já měl za to, že long už tady není - LINK ?

Milý Ondro, vzhledem k tomu, že jsi si zablokoval příjem soukromých zpráv napíši ti to sem veřejně :

Ahoj sice se neznáme , ale chci ti poděkovat za tvůj příspěvek do mého vlákna. Jeho výpovědní hodnota je opravdu nedocenitelná.:smile_anim:

Díky a fajn večer

Odesláno

K bodu 4 od Longa - byl jsem na aukru a přihazoval na hodinky ( jelikož nejsem na netu stále, tak jsem přihodil 2x a propásl hodinky ) a pokaždé jsem dostal mail, kde bylo na vše jasně upozorněno - slušnou formou.

Na těchto stránkách mám a používám jen jeden nick, za ten se nestydím a nadále chci používat jen jeden, kdy se budu vyjadřovat tak, jak to cítím a nebudu na jednu stranu někoho napadat a na druhou si s ním tykat. Toť asi vše. Martin

Odesláno

Vsimam si zajimaveho vzorce chovani. Kazdy radoby spravedlivy ma jako avatar fotku bojoveho psa.

To by mě zajímalo,co má avatar bojového psa společného se spravedlností:-).

A pro informaci.Svého psa tady má v avataru mraky lidí a to,že já mám zrovna takového,co je na avataru a ty s tím máš problém,nebo dle toho soudíš lidi,za to já nemůžu:-).

A psal jsem,jak to působí na nezasvěceného,nic víc,nic míň.A velmi silně pochybuju,ba přímo nevěřím,že člověk,co se tak zajímá o hodinky by nevěděl,že jim chybí sekundovka...Myslím,že u lidí,kteří mají hodinky jako jeden ze svých největších koníčků,to prostě možné není,ale jak to je ví pouze jeden člověk a jak jsem psal,je to jeho věc.

Možná,že mu křivdím,ale myslím,že kdyby o tom opravdu nevěděl,tak by měl celý příběh zcela jiný průběh,než jaký měl...A to hned od první reakce,kdy odpověď byla...kde by asi byla,v p..i...atd. atd.

Ale taky mě dost zajímá,kdo je ten tajemný Pepa:-).

Odesláno

Ty ale asi nechápeš (nebo nechceš vidět) tu část, že long psal členovi pepahop dvě soukromé zprávy, co je s hodinkama špatně, ale nedostal žádnou odpověď.

Ty zase furt nechápeš, že o SZ tady vůbec nejde, že jde o to, jak se long choval poté, co to bylo skoro všem jasné, že ty voňavky nevoní zrovna po kytičkách. Jak jsem psal už asi 3x, kdyby se bez keců omluvil za svou chybu, tak se na to hned zapomnělo. Ale on vytáhl svůj slovník a začal se v tom hovínka hrabat.

Mimochodem mě tady zprcali za to, že neodpovídat na SZ je normální a že nikdo neodpovídá na SZ, na které nechce.

O SZ (a odpovídání na ně) jsem si psali spolu a opravdu máš pocit, že jsem tě tam nějak prcal? Já tam napsal, že já na některé neodpovídám (stejně jako se nebavím s někým v hospodě, tak se nechci s někým bavit na fóru), ale vůbec nijak jsem se nevyjadřoval k tobě a tvému vztahu k SZ. Takže abych to shrnul, nemám v žádném případě pocit, že bych tě prcal. Ani u ostatních si to neuvědmuji, ale trpím sklerózou (a jsem líný to vyhledávat v předmětném vlákně) a je možný, že mluvíš o prcání někým jiným.
Odesláno

já stojím při Longovy,chybu člověk udělá,to se stane.S pepahopem mám stejnou zkušenost a reagoval bych stejně jako Long.Takové podpásovky co tu dělá pepahop jsou napřesdržku.Je mi toho chudáka líto.Také bych rád věděl co je to za mága.

Jo, to je hrozná podpásovka, poukázat na chybějící ručku na hodinkám, které jsou popisované jako bezvadné voňavky.
Odesláno

Já taky naprosto věřím longovi že o té vteřinovce nevěděl, byl by naprostej kretén snažit se tady mezi znalci a šťouraly vědomě prodat hodinky bez vteřinovky a ještě je tak vychvalovat,to je blbost.

Odesláno

Ty zase furt nechápeš

Omlouvám se, ale já to již řešit nechci. Každý na to máme trochu jiný názor. BAN byl zasloužený, ale od nýmanda Pepíka Hopíka mi to přišlo naprosto účelové (nebylo to od něj zřejmě poprvé).

O SZ (a odpovídání na ně)

Dostal jsem pak ještě jednu SZ, takže to bylo spíše směřováno tam. Konverzace s tebou byla bez problému.Jiný názor ještě není žádný problém.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...