long Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Dobrý den, kamarádi a kritici, myslím si, že vzhledem k prodlevě způsobené týdenním BANEM a mému vychladnutí již nastal čas, abych se vyjádřil k vláknu ohledně výměny Tissot Seastar. ? V prvé řadě chci vyjádřit mé upřímné překvapení, že přes výrazný slovní atak na mou osobu se NEPŘIHLÁSIL NIKDO, komu jsem zde za těch 5 let prodal hodinky, které jsem zde ve valnévětšině předtím zakoupil (bylo jich přibližně 35 kusů). ? Dále chci samozřejmě vyjádřit nesouhlas s komentáři valné většiny zde přispívajících členů, kteří nečtou inkriminovaná vlákna a hlavně, že napíší něco, týkající se této (ne)aféry a to i přesto, že JSEM SE HNED VE DRUHÉM PŘÍSPĚVKU VE VLÁKNĚ VEŘEJNĚ OMLUVIL. ? Za třetí bych rád zdejším kritikům vysvětlil, že ne v každém zaměstnání lze chodit na všechny stránky a proto jsem člena Pepahop poprosil o vysvětlení formou SZ, co je za problém s vteřinovou ručkou, jelikož přímá odpověď na SZ mi přijde na email a s tím nemám problém já a ani nikdo ve firmě. Obě dvě zprávy, které jsem zaslal skrze SZ byly slušné a bez vulgarismů, ale ON NEOPDPOVĚDĚL! ? Za čtvrté chci vysvětlit systém odloženého začátku aukce na Aukru, kde si nastavíte začátek aukce na jakýkoliv den a hodinu a v tu dobu Vámi zadaná aukce začne. Bude-li mít někdo z místních členů krapet slušnosti potvrdí (tedy přihazoval-li někdo z Chronomagu), že jsem každého informoval o možné absenci ručky, samozřejmě s možností zrušení příhozu. Následně po příjezdu domů a přijetí emailu z Aukra, kde mi vysvětlili, jak se dodatečně doplní popis do již probíhající aukce, jsem doplnění samozřejmě učinil a to s přesným popisem absence vteřinové ručky. ? Dále bych velice rád vyjádřil znepokojení nad tím, že se nikdo z Vás nepozastavil, že někdo (těch členů je samozřejmě víc) POUŽÍVÁ DRUHÝ NICK VÝHRADNĚ K NAPADÁNÍ bez podrobných informací. Veliké množství zdejších členů toto podporuje a vůbec se nad tím nepozastaví a fakticky tak podporujete jakýsi projev fízlovství a skrytého napadání bez možnosti postihu. ? Závěrem chci vyjádřit zhnusení nad členem Pepahop (známější jako . . . . .), jenž ječlověk, se kterým si tykám, a známe se 5 let. Máme na sebe telefonní čísla a v minulosti jsme si mezi sebou několikrát vzájemně prodávali hodinky k oboustranné spokojenosti. Mrzí mě hlavně to, že jsem Petra tři dny po tomto incidentu potkal, podal jsem si s ním ruku, ale on NEMĚL ANI DROBET SLUŠNOSTI A KOULE na to, aby mi řekl Pepahop jsem já, POJĎ SE O TOM POBAVIT. Já opravdu nemohu za jeho pracovní a osobní problémy, které vyústí ve skrývání za jiné identity a následné zbytečné konflikty. ? Já jsem udělal chybu, uznal jsem ji, veřejně jsem se omluvil a za svoji reakci se omlouvám i nyní. Na svoji obranu musím napsat, že nepoužívám jiný nick, abych mohl někoho napadat. Reaguji na soukromé zprávy, jelikož je to slušnost a nestydím se za své názory, které se zde nestydím veřejně obhajovat. Omlouvám se za ten slovní, nepřesně uspořádaný tok, ale vyjádřit jsem se musel a to hned z několika dobrých a bohužel i osobních důvodů. Míra.
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Ty vole, já to nevydržím - co je to za nenávistnýho exóta ten pepahop??? Že bychom si zaostrakizovali!
gougy Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Vitaj zpátky mezi nezabanované - upřímně, celý případ jsem sledoval zběžně a moc košer to nevypadalo a tak jsem rád, žes napsal to, cos napsal. No a o druhých, třetích, čtvrtých... identitách se raději vyjadřovat nebudu (natož o možných potřebách, které ty jedince k tomuto vedou), abych před prodlouženým víkendem banána nedostal sám
lolohh Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Dále chci samozřejmě vyjádřit nesouhlas s komentáři valné většiny zde přispívajících členů, kteří nečtou inkriminovaná vlákna a hlavně, že napíší něco, týkající se této (ne)aféry ... O kom mluvíš? Matně si pamatuji, že všichni, kdo se k tomu vyjadřovali, tak věděli celkem dobře, o čem mluví. JSEM SE HNED VE DRUHÉM PŘÍSPĚVKU VE VLÁKNĚ VEŘEJNĚ OMLUVIL. Omluvil? Tvůj druhý příspěvek v tom vlákně zní "Prozatím děkuji za nabídky a doplňuji, že doplatky nepožaduji a ani se mi moc doplácet nechce. Hodinky jsou fakt PARÁDNÍ. " Nevím, ale moc mi to jako omluva nepřijde. Za čtvrté chci vysvětlit systém odloženého začátku aukce na Aukru, kde si nastavíte začátek aukce na jakýkoliv den a hodinu a v tu dobu Vámi zadaná aukce začne. To je dobrá funkcionalita. Škoda, žes to nenapsal dříve, že jsi do svého prodejního inzerátu napsal "Místo toho se zde začíná hon na mne jako na staršího člena a dává se mi za vinu i to že jsem zde hodinky stáhl omuvil se a večer je vystavil na Aukro do čeho je zde každému uplné NIC." - to totiž chápu jinak, než jako odložený začátek aukce. Následně po příjezdu domů a přijetí emailu z Aukra, kde mi vysvětlili, jak se dodatečně doplní popis do již probíhající aukce, jsem doplnění samozřejmě učinil a to s přesným popisem absence vteřinové ručky. Ano, tvé věty "Dle sdělení \"odborníků\" na hodinkách chybí vteřinová ručka." jsem si všiml. Dále bych velice rád vyjádřil znepokojení nad tím, že se nikdo z Vás nepozastavil, že někdo (těch členů je samozřejmě víc) [/size]POUŽÍVÁ DRUHÝ NICK VÝHRADNĚ K NAPADÁNÍ bez podrobných informací. Veliké množství zdejších členů toto podporuje a vůbec se nad tím nepozastaví a fakticky tak podporujete jakýsi projev fízlovství a skrytého napadání bez možnosti postihu.Já se nad tím nepozastavil, protože jsem předpokládal, že takovou věc by si měli vyřešit moderátoři. V tvém případě si myslím, že podrobné informace byly celkem dostupné. Podpory takového chování jsem si tu nevšiml. Já jsem udělal chybu, uznal jsem ji, veřejně jsem se omluvilJediný náznak omluvy, který vidím je tvá věta "Na radu vyššího admina téma znovu otevírám ,abych se částečně omluvil, ALE HLAVNĚ UVEDL VĚC NA PRAVOU MÍRU..." Takže omluva stylem "šéf mi přikázal, abych se omluvil, tak tak částečně činím" a pak nějaké řeči. a za svoji reakci se omlouvám i nyní.Bezva! longu, já myslím, že jsi do současné chvíle nepochopil, kde je problém. Kdybys nepsal slova jako "pyča, trotl, plkat, blbé kecy, hovna", ale kdybys napsal "jsem vůl, omlouvám se za své přehlédnutí", tak by se nedělo vůbec nic. To, že ti pepahop neodpověděl na SZ v tom nehraje vůbec žádnou roli. Jdu se přelogovat a ještě něco napsat.
Filipes Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 já se kdysi podivoval kdo a proč má víc identit na fóru a tehdejší moderátor Ypo mě docela usadil, že já sám mám tři takže vono bůhví jak to je
Dantechno Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 ? Za třetí bych rád zdejším kritikům vysvětlil, že ne v každém zaměstnání lze chodit na všechny stránky a proto jsem člena Pepahop poprosil o vysvětlení formou SZ, co je za problém s vteřinovou ručkou, jelikož přímá odpověď na SZ mi přijde na email a s tím nemám problém já a ani nikdo ve firmě. Obě dvě zprávy, které jsem zaslal skrze SZ byly slušné a bez vulgarismů, ale ON NEOPDPOVĚDĚL! Ja jsem se taky ozval, protoze tvoje jednani se mi nelibilo. Dejme tomu, ze sis nevsiml ze chybi vterinova rucka ... ale tva nasledna reakce byla uplne mimo. A taky me n....l nasledny inzerat na aukru kde to opet v popisu nebylo - urcite to tam jde doplnit.... To je vsechno co k tomu mam. A jenom na okraj , ja mam jenom jednu identitu.
Boudy Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Koupil jsem edit:(od longa Traser)hodinky, vse v klidu. Tady slo o informace a naslednou reakci. lolohh to vystihl dobre. Jak nekdo (krome MODu) muze vedet o vice identitach nevim, ale je to zajimave ... Vice identit bych zrusil ...
Návštěvník ?po Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Ja jsem se taky ozval, protoze tvoje jednani se mi nelibilo. Dejme tomu, ze sis nevsiml ze chybi vterinova rucka ... ale tva nasledna reakce byla uplne mimo. A taky me n....l nasledny inzerat na aukru kde to opet v popisu nebylo - urcite to tam jde doplnit.... To je vsechno co k tomu mam. A jenom na okraj , ja mam jenom jednu identitu. rozdvojená osobnost se nepočítá ?
Gilius Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Vzhledem k tomu, že nemůžeme úplně přesně ( na 100 % )určit, zda se opravdu jedná o víc identit u jednoho člena, bych tohle téma nechal spát. Protože pokud člen přispívá jednou ze stolního počítače, podruhé z notebooku s kartou a potom třeba z mobilu, nepoznáme vůbec nic. 4 Long - pokud jsi si jistý, že to byl opravdu ten člen, který do Tebe vandroval, měl jsi se jej optat napřímo, když jsi se s ním potkal, co a jak?!!!! Z toho se dělá zle zase mně...jsem-li si jistý, že je to člověk, kterého znám a že mi dělá zle, jdu a do očí mu to vpálím. Proč jsi to neudělal??? Že bys taky "neměl koule" ??? Ani teď jsi nenapsal jeho nick. Takže co komu vyčítáš ????
Andrew Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 rozdvojená osobnost se nepočítá ? Myslíš, že je tu i jako xxxxxfazerxxxxx?
Návštěvník ?po Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Myslíš, že je tu i jako xxxxxfazerxxxxx? bezpochyby .... xxxxxfazerxxxxx je pouze larva Dantechna (Kamil to říkal ) abych teda nebyl úplně OT .... tak se mi fakt líbí, jak si tady staří mazáci lezou do konečníku, jako by historie některých členů nebyla zřejmá. viz tohle vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/19306-nightingale/page__pid__271020&do=findComment&comment=271020
jacob Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Jdu se přelogovat a ještě něco napsat. Troublemaker . EDIT: abych nebyl mimo téma, tak co Pepahop? Nepřiznáš se ?
long Odesláno 5. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2012 To: Lolohh Sorry, ale přečetl jsem pouze první tvůj zkopírovaný text a zjistil jsem, že nemá cenu zabývat se komentáři ke všem tvým ostatním zkopírovaným textům, jelikož jsi již v tom prvním komentu mimo.Nejen ve vlákně o kterém jsme psal a to ne Tissot Seastar ale ve vlákně "co mě dnes naštvalo" se polovina lidí zapojila do diskuse jen z dlouhé chvíle a buď si jistý, že se nejedná o příspěvky mnoha členů pouze v tomto vlákně. Že má řada členů druhý Nick na sviňárny je také jasné a je to jejich ubohost a schování se za virtuální svět, jelikož v reálném životě by si nedovolili říci ani desetinu toho co zde za klávesnící vypotí. To ale není není jistě starost adminů, ale těch chudáků Jacob napsal Troublemaker, ale já bych asi chtěl li bych ti odpovědět jedním slovem napsal "Incidentmaker" To: Gil Děkuji, ale totožnost člena jsem zjistil BOHUŽEL až tři dny potom co jsme ho potkal. ( a možná je to tak i dobře, alespoň neproběhly facky NA VEŘEJNOSTI) STÁLE ČEKÁM, ŽE SE VIRTUÁLNÍ HRDINA PEPAHOP VEŘEJNĚ ODTAJNÍ ..
lolohh Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Sorry, ale přečetl jsem pouze první tvůj zkopírovaný text a zjistil jsem, ...., jelikož jsi již v tom prvním komentu mimo. Nejen ve vlákně o kterém jsme psal a to ne Tissot Seastar ale ve vlákně "co mě dnes naštvalo" se polovina lidí zapojila do diskuse jen z dlouhé chvíle a buď si jistý, že se nejedná o příspěvky mnoha členů pouze v tomto vlákně. Tady se evidentně rozcházíme. Já si myslím, že tě tam kritizovali s tím, že věděli, co jsi udělal, ty si myslíš něc jiného. ..zjistil jsem, že nemá cenu zabývat se komentáři ke všem tvým ostatním zkopírovaným textům... Nedivím se ti. Sám bych nechtěl vysvětlovat, kde mám v příspěvku Prozatím děkuji za nabídky a doplňuji, že doplatky nepožaduji a ani se mi moc doplácet nechce. Hodinky jsou fakt PARÁDNÍ. hledat omluvu. Taky bych nechtěl vysvětlovat, pro jednou napíšu Místo toho se zde začíná hon na mne jako na staršího člena a dává se mi za vinu i to že jsem zde hodinky stáhl omuvil se a večer je vystavil na Aukro do čeho je zde každému uplné NIC. a pak píšu něco o odloženém startu aukce. Nemluvě o ohánění se "starším členem", to je taky vtipný. Teda spíš směšný. Apod. Jacob napsal Troublemaker, ale já bych asi chtěl li bych ti odpovědět jedním slovem napsal "Incidentmaker" Paráda! Ty tu podávaš hodinky bez ručky, pak používáš slovník "pyča, trotl, plkat, blbé kecy, hovna" a já jsem ten, kdo dělá incidenty. Pokud ti to do teď nedošlo, tak PARÁDNÍ voňavky bez ručky jsi tady chtěl prodat ty, takže pokud někdo dělá incidenty, tak jsi to ty.
bohus76 Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Jen se zeptám Longu,má to cenu se v tom ještě plácat?Pokud Tě to tu nebaví,nemusíš sem chodit.Jen pro vysvětlenou,nic proti Tobě nemám.
Jay Doll Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Dále bych velice rád vyjádřil znepokojení nad tím, že se nikdo z Vás nepozastavil, že někdo (těch členů je samozřejmě víc) POUŽÍVÁ DRUHÝ NICK VÝHRADNĚ K NAPADÁNÍ bez podrobných informací. Veliké množství zdejších členů toto podporuje a vůbec se nad tím nepozastaví a fakticky tak podporujete jakýsi projev fízlovství a skrytého napadání bez možnosti postihu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HonzaX Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Pepahop, či Pepa Vyskočil či .... ? A na něm jsi chtěl Longu zbohatnout ? Fuj styď se !
NIGHTinGALE Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 V prvé řadě chci vyjádřit mé upřímné překvapení, že přes výrazný slovní atak na mou osobu [/size] se NEPŘIHLÁSIL NIKDO, komu jsem zde za těch 5 let prodal hodinky, které jsem zde ve valnévětšině předtím zakoupil (bylo jich přibližně 35 kusů).[/font] Já jsem se nepřihlásil, protože jsem vůbec nezaznamenal nějaký spor. Když se večer připojím na Chronomag, tak vidím 200 vláken, kde jsou nové příspěvky a zvládnu jich přečíst tak 10.
Marfael Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Nechci nikomu křivdit,tak to napíšu,jak to na mě celé působí,protože nemám žádné boční informace. To co napsal Long,tak to jsou jen výmluvy,výmluvy,výmluvy,aby nepřiznal,že se zachoval dost podle.Protože říct milovník hodinek,že si nevšiml,že jeho hodinky nemají sekundovku,je absolutní 1000% nesmysl!!!!Nic proti tobě,longu,nemám,protože tě ani neznám,ale tenhle prodej byl zcela vědomý podvod a pokud tady byls za férového člena,nechápu,proč ses tak zachoval,ale to je tvoje věc.Tímto jsem chtěl jen říct názor nezasvěceného,který nezná ani Longa,ani Pepuhopa.Ale ze všeho napsaného,co jsem čet,to tak jasně vyznívá.A to,že Pepahop na to upozornil oficiálně,si myslím,že je zcela v pořádku! A já jen doufám,že od nikoho takového hodinky kupovat nebudu,protože jako laik,bych si toho možná ani nevšiml a zklamání doma by pak bylo obrovské. Ikdyž z tadyma nikoho neznám,mám ve zdejší členy důvěru,že to,co koupím,dorazí bez jakýchkoliv problémů a doufám,že tahle věc to nijak nenabourá,protože vím,že většina lidí je zde pohodových a bezproblémových.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.