ivan_989 Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Zretelny suboj o to, kto bude mat v tejto debate posledne slovo. Mozem skusit neutralny pokus ?POSLEDNE_SLOVO.
Rodkopf Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Dobrý nápad s tím POSLEDNÍM_SLOVEM!
ggrand Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Odesláno 20. května 2012 Mě se líbí, když zadám do vyhledávače členů Milis, že se na 1. místě ukáže Zmizík. Mají to tu pěkně vymakané.
Honza.manta Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Odesláno 20. května 2012 (upraveno) V 8. 5. 2012 v 17:07, 'Dantechno' napsal: Ty vole, zarputily odpurce double nicku ma druhy nick ... to mi hlava nebere :D Koukej si prosím dát zpátky původní avatar! Tohle je horší, než skrytá druhá identita!! V 8. 5. 2012 v 22:06, 'Ludwig Wittgenstein' napsal: Ba ne, mám takovej pocit, že jsem byl nachytanej na nějakým ovoci. Ale protože chci jít příkladem, tak otevřeně přiznávám, že občas používám jeden falešnej nick. Označil jsem ho na obrázku. Ale na svou obhajobu musím říct, že ho používám jenom v neděli a nebo když je chanuka. A pokud to pomůže tomu, že byste mně eventuelně odpustili, tak musím otevřeně říct, že jím upřímně opovrhuju. Vůbec nevím, proč jsem to udělal... Ještě mi ukaž, jestli nemáš i tady někde skrytou identitu - tohle je dochovaná dobová fotka z prvního srazu motorkářů v Praze V 13. 5. 2012 v 17:20, 'km.kmk' napsal: Já s hodinkama nekšeftuju, jen jsem holt trochu víc promiskuitní, takže jsem měl možnost za těch pár let narazit na různý týpky. Někdy jsem si říkal, že by se vlákno o tom jak jsem spolehlivej hodilo, ale nakonec jsem zjistil, že ty , kteří toto vyžadovali vůbec nestáli za obchod. Takže plácat po zadku nikoho nebudu a jestli mě někdo plácne, tak uvidí...teda kromě Romana a Milise... Tak nějak - spolu už jsme si taky něco navzájem přenechali. A v pohodě. Tím pádem není co komentovat a o čem psát. Naopak chválou kupujícího/prodávajícího ve mně vzniká dojem, že slušnost v obchodě je zde něco výjimečného - a to mne poněkud zaráží. A abych nebyl jen OT - druhou identitu nemám, víceméně vystupuji všude pod nickem manta. A druhý nick za účelem poštívání a kritizování bez rizika, že se mi to pak vrátí a budu za blba je prostě a jenom srabárna. Chci-li něco říct, tak to prostě řeknu a třeba si mne kamenujte, je to prostě můj názor a tak ho ventiluju veřejně. Edit: Někde se něco pokaňhalo - ta fotka patří k odpovědi Ludwigovi. Upraveno 20. května 2012 uživatelem Honza.manta
AJS Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Dobrý den,co pro mně znamená, když u inzerátu prodejce (elmagico - IWC Aquatimer) naleznu upozornění "Podezření na duplicitni účet "? Že když to budou fake, tak jsme to tak nějak tušili?Díky,ajs
ggrand Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Dle mého je to jistý druh recese. Ten nápis si tam může každý dát jaký chce. Vychází to z tohodle : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59732-profi-predajcovia-na-chronomagu/
filo-boxer Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Neni to recese. elmagico dostal varovani od Chronomaga a tenhle popisek.
long Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 V 26. 3. 2013 v 9:09, filo-boxer napsal: Neni to recese. elmagico dostal varovani od Chronomaga a tenhle popisek.Šlápněte do těch dvojich IDENTIT a bude po ptákách. Tralalalalala
ggrand Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 V 26. 3. 2013 v 10:29, long napsal: Šlápněte do těch dvojich IDENTIT a bude po ptákách. Tralalalalala To není tak jednoduché. IP adresa není a ani nemůže být směrodatná.
long Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 V 26. 3. 2013 v 11:06, ggrand napsal: To není tak jednoduché. IP adresa není a ani nemůže být směrodatná.Nehádám se , ale kdyby jsme oběcně řešili pouze jednoduché záležitosti jezdím do práce na koni. Používání dvojích identit je prasárna a to mi nikdo nevymluví ( možná ano???)
Hasňa Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Predpokladam, ze kdyby to nebyla pravda, tak by se velmi hlasite branil.
Cyril Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Jsem pro trvalý zákaz přispívání do prodejní sekce, nebo alespoň uříznutí kouska nosu. Dnes mám militantní náladu! Problém je podle mě ten, že pokud to pravidla nezakazují, je to dovolené.
Quido Morava Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Vážení, souhlasím, že používání dvojí identity je přinejmenším podivné, čili "prasárna", ale pokud vím, tak téměř na každém veřejném fóru se někdo (několik) takový (takových) najde - asi není nástroj, jak tomu zcela zabránit. A podle mého to spíše svědčí o nějakém interním problému dotyčného člena - je to spíše k politování - nicméně si nedovedu představit, v čem by to ostatním členům a fóru mohlo účinně škodit...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Slučuji dvě vlákna ke stejnému tématu.
railmaster Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Mám dojem, že podľa ip adresy sa veľa zistiť nedá. Pri starom routri sa to u mňa dalo, ale odkedy idem cez Magio od T-com, mal by som mať plávajúcu IP. Ale identitu mám zaručene len jednu.
cody Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Filtrace podle IP je to nejjednodussi:-) Filtrovat muzes dal i podle MAC adresy, podle graficke karty, harddisku a dalsich komponent at uz primo hardware PC nebo komponent site. Uz jsem z toho pryc, ale driv to slo. Pak uz by dvojnici museli pouzivat dve uplne jina pripojeni a dva jine PC, PDA,mobily. Samozrejmne to jde... ale jak jsem psal v jinem vlakne.... uzivatele jsou predevsim lini delet cokoliv navic, takze by dvojniku urcite ubylo.
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Co to tady blbnete furt s nějakejma dvojníkama nebo co? Já to vidím max. na osobní "problém" dotyčného - pokud si někdo odpovídá sám na sebe, tak je prostě divnej atd. Když to vemu u sebe, kolikrát, když jsem ztratil heslo nebo se nemoh přihlásit nebo já nevím, tak jsem si založil nějakej nick, klidně. A co jako?
cody Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Chapu, ze treba tebe to netrapi, je ti to jedno. Zase pochop, ze jini se citi napr. tak, ze s nima nekdo vyjebava a ze stejne jako tu nechteji prodejce fejku nechteji tu cleny ktere bych prirovnal k pisatelum anonymnich dopisu. Krome Lusteli ktery byl zalozen za jednim konkretnim vtipnym zamerem zatim pokazde kdyz byla dvoji identita odhalena (co si pamatuje) slo o bud rovnou podivny prodej nebo pomluvu nebo bonzovani v rousce anonymity. A to treba me vadi v zivote i na netu, proto me to stve. Jina vec je, kdyz ti nejde prihlaseni nebo chces mit klid a chces tu byt z jinym nickem. Pak to ale netajis. Vsichni vi, ze jsi Milis, vsichni vi, kdo je Thesis. Protoze jste to nedelali z nekalym umyslem, tak jste nas o tom nejakou fornou informovali. Me jde o ty, kteri si pak prispivaji do svych vlastnich prodeju, delaji zle, proste o ty co vystupuji anonymne jako nekdo uplne jinej.
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 V 28. 3. 2013 v 12:40, cody napsal: Me jde o ty, kteri si pak prispivaji do svych vlastnich prodeju, delaji zle, proste o ty co vystupuji anonymne jako nekdo uplne jinej.Jasně, todle jo. Ale zas to asi není úplně zásadní problém tady. Já lidem věřím.
cody Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 U nas se zase rikalo: Ja verim akorat svymu ztoporenymu cur...ovi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se