jacob Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Naposledy jsem viděl fotografie, když byly hodinky ještě na černém řemenu. Nyní koukám na ten hnědý řemen od Ondřeje a nebudu šetřit chválou. Hodinky podle mě úplně ožily a řemen sám o sobě je také nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 parada, sekne im a dobre vidim, ze je cifernik jemne do kremova ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 14. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 Díky všem. Pan Šíma umí krásné řemeny a pštros je jeden z mých oblíbených řemínkových materiálů. Číselník má barvu slonové kosti. Podle světelných podmínek může působit jako bílý nebo jako jemně pastelově krémový. Využiji tohoto příspěvku k upřesnění jedné informace z recenze. Psal jsem tam, že denní natahování znamená zhruba 20 otáček korunkou. V té době jsem ale s hodinkami zacházel ještě příliš úzkostlivě. Ranní dotažení pera teď pro mne znamená zhruba 13 otáček. Pocit z natahování tohoto strojku je velmi příjemný, korunka se hladce otáčí a není potřeba překonávat žádný odpor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Fakt super článek a krásný hodinky. Jen houšť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medák Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 (upraveno) Ty hodinky jsou nádherný! Bez datumovky jsou takový designově čistý, líbí se mi ty špičatý ručky. Tomu říkám definitivní hodinky! Upraveno 30. srpna 2012 uživatelem Medák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2012 Jsem zvědav jaká bude přesnost až se "zaběhnou"..., jinak tiše závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Překrásný, nadčasový,"čistý" hodinky. Hluboká úcta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Super hodinky a krasna recenze po rade grand seiko se divam uz delsi dobu. Bohuzel jsou zatim mimo moji kategorii:) chtel bych se zeptat na strankach je uvedeno, ze grand seika neposilaji do EU ? Tak jak sis je objednal ? Jestli to tu uz bylo zodpovezeno tak se omlouvam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 nějak se stále vracím a koukám na průhled, ty k...y šikmovoký to fakt umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Petře, udělej prosimtě nějaké nové fotky a napiš, jak jsi s nima spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 jojo fotky a mini recenze bude potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 (upraveno) Omlouvám se za pozdní reakci, nevšiml jsem si nových příspěvků v tomto vlákně. Hodinky se nosí velmi dobře, na ruce o nich nevím. Rád je ráno natahuji, protože hladké otáčení korunkou doprovázené tichým vrnivým zvukem západky pérovníku dotváří pocit ze skvělého strojku a jeho perfektního zpracování. Přesnost je stabilních +5 s denně. Rád na nich během dne spočinu pohledem, v jejich jednoduché dokonalosti je krása. Postrádám pouze absenci datumovky. Myslel jsem, že se bez ní obejdu, ale je to stále těžké :-) Pokud je prodám, tak to bude jen z tohoto důvodu. Další fotky se přinutím udělat jen v případě nějaké výjimečné umělecké inspirace, protože jinak by nepřinesly nic nového :-) Upraveno 22. ledna 2013 uživatelem Sorbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 díky, díkyjá zas nesnáším datumovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Další fotky se přinutím udělat jen v případě nějaké výjimečné umělecké inspirace, protože jinak by nepřinesly nic nového :-)Zkus udělat fotky strojku z různých pozic a úhlů nasvícení, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 dobrý nápad Kamile,taky předem děkuji za fotky strojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 (upraveno) Tož pár bídných fotek posílám. Lépe to neumím, mám jen jednoduchý malý kompakt. Fotky nejsou z dneška, ale z mého fotoarchivu těchto hodinek. Upraveno 22. ledna 2013 uživatelem Sorbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Já bych přehodil řemen a nosil ty hodinky dýnkem nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Tož pár bídných fotek posílám. Zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Zajímavé. Díky Kamile, než jsem viděl Tvůj příspěvek, tak jsem si říkal, proč Petr vkládá 5 stejných fotek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 23. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Ano, Kamilova statická animace dává vcelku dobrou představu, kterou kazí jen nevyrovnaná kvalita mých fotek. Jak jsem psal v recenzi, v reálu proměna světel a stínů vyvolává dojem vlnité plasticity můstku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se