Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 11. 5. 2012 v 21:56, 'libor2002' napsal:

Ty jsou z Tchiba? ARSA driv mela jmeno, ted uz je to reinkarnace neceho davno zanikleho... sice se snazi, ale srazi to prave prodejem levnejsich modelu v Tchibo prodejnach.

Když se mrkneš na jejich stránky, tak zjistíš, že Arsa je levnější brand a Auguste R. ten dražší.

Dělají moc pěkný limitky a že by byly levný, tak to bych fakt neřekl :)

Na těchto se mi líbí netypcké pouzdro, ohýbací nožky a použití historického strojku (který moc hezky nazdobili).

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 11. 5. 2012 v 20:08, 'StanoBare' napsal:

Zrejme jediné vlákno v "chlubírne", kde viac fotiek pridávajú iní ako sám majiteľ :)

Ony se nedají pořádně vyfotit, ta velká leštěná nerez plocha pořád něco zrcadlí.

post-1118-099785500 1336811450.jpg

post-1118-092171400 1336811471.jpg

post-1118-093373400 1336811484.jpg

Odesláno
  V 12. 5. 2012 v 8:29, 'Harlequin' napsal:

:eek: Jaká ARSA, o čem to mluvíš ???

NIGHTinGALE velký znalec hodinek, jemu se nemůže stát, že by si kupoval cosi podřadného.

:D :D :D

Tak to pozor, nebo sem postnu sbírku svých quartzek a to budeš teprve čubrnět, jakej jsem znalec (sbírám žulové vintážní Tissotky) :D

Odesláno

Tak mě se náhodou líbí... Sice si myslím, že ten leštěnej nerez bude zanechávat otisk prstu, ale je to krásný...

A mě by třeba zajímala tvá sbírka quartzek Tissot :smile_anim:

Odesláno
  V 12. 5. 2012 v 8:34, 'NIGHTinGALE' napsal:

:D :D :D

Tak to pozor, nebo sem postnu sbírku svých quartzek a to budeš teprve čubrnět, jakej jsem znalec (sbírám žulové vintážní Tissotky) :D

;) :D

Odesláno
  V 12. 5. 2012 v 8:49, 'Filipmar' napsal:

Tak mě se náhodou líbí... Sice si myslím, že ten leštěnej nerez bude zanechávat otisk prstu, ale je to krásný...

A mě by třeba zajímala tvá sbírka quartzek Tissot :smile_anim:

Děkuju :)

Ale sbírku žulových quartzek sem dám, až budu v deliriu, obávám se, že fotografie rodinky Tissot Rock Watch by mi přivodila trvalý BAN na všechna hodinková fóra.

Lidi prostě nemají vkus :)

Odesláno

Musím uznat že tyhle "divný" hodinky se mi i celkem líbí - má to prostě něco do sebe - takovej osobitej styl, žádná tuctovka :-)

Odesláno
  V 12. 5. 2012 v 8:29, 'Harlequin' napsal:

:eek: Jaká ARSA, o čem to mluvíš ???

NIGHTinGALE velký znalec hodinek, jemu se nemůže stát, že by si kupoval cosi podřadného.

ARSA = Auguste Reymond

Jisty pan Auguste Reymond kdysi davno pred sto lety zalozil znacku ARSA... pred 2.sv. valkou docela "popularni" znacka, po valce uz ne. V 70´letech zkrachovali. Az v roce 1989 Thomas Loosli reikarnoval znacku, ale uz ne pod ARSA, ale pod jmenem puvodniho zakladatele: Augusta Reymonda. Tedy, nazev ARSA jeste ted nosi hodinky pro slepce (tedy myslim).

Jj, nejake drazsi limitky jsou celkem fajn... ale nekdy Auguste Reymond udela levne hodinky a ty se pak prodavaji v retezci Tchibo. Ale nejak se musi uzivit...

Nezpochybnuji znalosti NIGHTinGALA, to by mi strach nedovolil :sad01_anim: a muzu jen souhlasit s tim pekne zdobenym strojkem :smile_anim:

Odesláno
  V 12. 5. 2012 v 20:57, 'libor2002' napsal:

ARSA = Auguste Reymond

Jisty pan Auguste Reymond kdysi davno pred sto lety zalozil znacku ARSA... pred 2.sv. valkou docela "popularni" znacka, po valce uz ne. V 70´letech zkrachovali. Az v roce 1989 Thomas Loosli reikarnoval znacku, ale uz ne pod ARSA, ale pod jmenem puvodniho zakladatele: Augusta Reymonda. Tedy, nazev ARSA jeste ted nosi hodinky pro slepce (tedy myslim).

Jj, nejake drazsi limitky jsou celkem fajn... ale nekdy Auguste Reymond udela levne hodinky a ty se pak prodavaji v retezci Tchibo. Ale nejak se musi uzivit...

Nezpochybnuji znalosti NIGHTinGALA, to by mi strach nedovolil :sad01_anim: a muzu jen souhlasit s tim pekne zdobenym strojkem :smile_anim:

Aha, díky, o tom jsem neměl ani zdání.

Odesláno

Michale gratuluju, jsou zajímavé, moc se mi líbí ta ručička budíku.

Zajímal by mě zvuk budíku v takto masivním ocelovém pouzdře.

Odesláno (upraveno)
  V 13. 5. 2012 v 6:29, 'Vit' napsal:

Zvuk budiku najdes

Upraveno uživatelem libor2002
Odesláno (upraveno)
  V 12. 5. 2012 v 20:57, 'libor2002' napsal:

Prosím tě, co přesně má tvůj příspěvek za smysl? Omlouvám se, ale nějak jsem ho nepochopil.

AR dělá i levnější hodinky. A co?

Maurice Lacroix taky koupíš za pár tisíc i pár set tisíc. Vůbec mi to nevadí a koupil jsem si nedávno kousek z jejich prestižní řady Masterpiece.

Já chtěl hodinky s budíčkem a historickým strojkem.

Na JLC jsem neměl, Vulcain se mi aktuálně žádný nelíbil, Maurice Lacroix jsou mi většinou velké a tyhle Auguste Reymond se mi moc líbily.

To, že základní model koupíš občas v Tchibu má význam možná pro tebe, ale ne pro mne. Já s tím problém nemám.

Pokud ty ano, kup si z druhé či třetí ruky ošoupaný Seamastery s ETOU, ať můžeš okouzlovat kamarády, že máš hodinky, jako James Bond.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
  V 13. 5. 2012 v 6:29, 'Vit' napsal:

Děkuju :)

K tomu zvuku budíčku - pokud nelovíš ve vodách JLC a podobně, budíček zní pořád stejně chrčivě.

Až u HH značek je ten zvuk krásně cinkavý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...