Přejít na obsah

Parfémy

Doporučené příspěvky

před 7 minutami, KFL napsal:

nalíčenej Jaroslav Čejka v podkolenkách

To neviem kdo je ale súhlasím. Normálne som roztrpceny, že konečne som našiel niečo zaujímavé, rafinované, primerane silné, dobrá vydrz, skvelá silaz, vôňa ktorá ma každých 10 sekúnd núti pricuchnut si k ruke, aby som sledoval jej zaujímavý vývoj... MASTERPIECE...a idem to dať žene.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 30 minutami, Frantik napsal:

Ze stejné série je teď můj top Patchouli Magneti

Ak to je rovnako úžasné ako henten hibiscus ale viac M , vyhadzem e-košík so vzorkami a strcim tam toto ...

Edit: táto a podobné recenzie zneistuju...

This needs to be discontinued ASAP. It smells like a dustbin filled with rotten peaches and milk cartons. I projectile vomited and was uncontrollably sobbing for hours. Completely ruined my day. I could still smell it lingering even after a shower. Had a nightmare about it a few days later. This is SO rank - PLEASE protect your wellbeing and do not smell this.

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Me prijde M dost a vo me si tady asi nikdo nemysli, ze jsem krehká hipsterská nerozhodnutá nedomrlá vločka se sojovým latéčkem.

Takze za me pecka. Ten u me bude jako jednicka dost dlouho. Ale sto lidi, sto chuti, nicmene na cizi nazory a hodnoceni seru 🙂 

Odkaz ke komentáři

Neviem teda ako vonia Speed Legends... ale Patchouli Magnetik je tak silný, že Herod a Mortel sa budú krčiť v kúte. Hlavne teda Herod nie je čo býval, bohužiaľ. Za mňa je Oajan o dosť lepší, ak ti nevadia sladšie vône.

Odkaz ke komentáři

Tak ja tu ešte budem chvíľu s vami diskutovať kým to sfinalizujem a odklepnem, dobre  ?😎 Henten Hibiscus na seba strekla žena.  Ani som o tom nevedel, len som to zrazilu zacítil. A pri tom bola v kuchyni a ja v obývačke. Fakt sila. Netreba dodavat ze k najbližšiemu sviatku vraj uz viem co by ju potešilo . Obaja sme sa zhodli, že to je fenomenálne, na vrchole pyramídy toho, čo poznáme.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Závery na teraz:

1) načo budem kupovať ďalšie vzorky, keď som ešte nevyskusal všetky co uz mam. Sak to by bolo na psychiatriu.

2) bez ohľadu na bod 1 kúpim 5ml Magnetik co nadhodil @Frantik, lebo to není vzorka ale malý flakón a to sa môže

3) drahá začala používať ten Hibiscus. Z jedného malého streku voní celý dom, kade prejde. Tak na Valentína dostane sviečku hibiscus, nech som originálny.

Vybavené. Prozatim. Ďakujem za rady a feedback.

Odkaz ke komentáři

před 45 minutami, Sarka Farka napsal:

Oud Maracuja - TOP, momentalne ani nemam naladu zkousit dalsich 9 samplu

Taky mi voní hodně, ale vadí mi, ze většinou ženám smrdí. 
Napis prosím názor co říkají ženy, když mas vůni na sobě. 
Diky. 👍.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že je to tím, používat ten oud s rozmyslem. To je prostě nářez jako kráva a není možný to na sebe najebat, jak fotr Pitralon. S citem, s citem 🙂 Jako s vašim normálním oudem chlapci 🙂 

Odkaz ke komentáři

V 22. 1. 2025 v 20:32, Bukoowsky napsal:

Tak halt další kolečko za pokušením a sebepoznáváním:

1. MAISON CRIVELLI OUD MARACUJÁ EXTRAIT DE PARFUM

2. MAISON CRIVELLI OUD STALLION EXTRAIT DE PARFUM

3. EX NIHILO SPEED LEGENDS EAU DE PARFUM

4. EX NIHILO OUTCAST BLUE EAU DE PARFUM

5. EX NIHILO CITIZEN X EAU DE PARFUM

Vzorky dorazily, tak jsem se doma zabednil, utemoval okna a na každé předloktí poslal po jedné dávce od Crivelliho...a je to celkem mrda. Obojí za mě stále eskaluje a mění styl a podobu...a obojí je perfektní záležitost. Na víc dnes nemám manu, to jsem nečekal 🙂 Příjemné překvapení

Odkaz ke komentáři

Hoši ale zas opatrne s tou Maracujou... človek si myslí, že bude jedinečný a za chvíľu čo druhý frajer s trochu lepšími hodinkami bude voňať Maracujou :D

Upraveno uživatelem koveras
  • Haha 2
Odkaz ke komentáři

Ba ne...už po hodině to daleko spíš vypadá na Stallion, který si s odstupem času sedl a nepřekáží, jede hrozně příjemně...zatímco Maracuja vystřeluje něco, co mi leze na nervy 🙂 Takže bych zatím řekl, že zástup nerozšířím...Ani o Speed Legends - za mě naprostá šílenost, od začátku do konce si představuju poměrně kvalitní tekutý mejdlo, což nechci 😄

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...