ivan_989 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 7. 4. 2025 v 14:35, Harwey napsal: dovodu tutti-frutti vone a cukrikov, Keď pojde okolo teba Tubéreuse Astrale Maison Crivelli, vyskúšaj. Vydrzou ta príjemné prekvapí, je ovocná ale sú v nej aj iné veci. Ja som neodolal a kúpil si. 1
olson21 Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 7. 4. 2025 v 14:35, Harwey napsal: diky za podnet, na Kurky som bol zvedavy prave z dovodu tutti-frutti vone a cukrikov, ale ked pises ze slabota, tak ani nebudem testovat:) Kurky jsem také zkoušel a musím říct, že vůně je vyloženě jemná dámská, ale ta výdrž je nic moc. Do hodiny jsem necítil vůbec nic.
Harwey Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna BYREDO MUMBAI NOISE Fajnovy zaudeno kozeno ovocno dymovy parfem, po par minutach ostava uz len zaudenie, a po 3 - 4 hodinach celkom rychlo vyprcha.
KFL Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna BYREDO MUMBAI NOISE Fajnovy zaudeno kozeno ovocno dymovy parfem, po par minutach ostava uz len zaudenie, a po 3 - 4 hodinach celkom rychlo vyprcha.Zajimavy, mne drzi klidne 6 hodin a dost vyrazne a ten ovocnej nadech zustava. Kupoval jsem ho tady na blind a prijemny prekvapeni .
richiecerny Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Ahoj, nevite jak se cenove pohybuje v cesku vune od LV limensite? 100ml, 200ml a pripadne doplneni? Sent from my iPhone using Tapatalk
olson21 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna V 13. 4. 2025 v 19:53, Harwey napsal: Mozno to je tou vzorkou zase. Souhlasím s KFL, vydrží mi celkem dlouho, ale ovocné tóny mi k němu moc nejdou, spíš santalové dřevo.
ivan_989 Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Travel set na tento predlzeny víkend. Jeden deň 27 st, druhý 14 st .. aspoň si užijem všetky
ivan_989 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Rozmýšľam o niečom niche do horúčav. Okrem French Lover, Synthetic Nature, Nio (Xerjoff)a MFK Aqua Media by som rad something completely different Nechcem nič z dielne MFK, Marly, Mancera, Malle, Matiere , Amouage, Kilian , Crivelli. Nechcem nič dymove, kožené, trpke, jazminove, mätove,vanilkove, vyrazne citrusové, presladene ani avivazove. Rad by som niečo svieže letné, mozno zlahka ovocne, ale vôbec neviem co skúsiť, ktorým smerom sa vybrať. Ďakujem za každý tip.
KFL Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Rozmýšľam o niečom niche do horúčav. Okrem French Lover, Synthetic Nature, Nio (Xerjoff)a MFK Aqua Media by som rad something completely different Nechcem nič z dielne MFK, Marly, Mancera, Malle, Matiere , Amouage, Kilian , Crivelli. Nechcem nič dymove, kožené, trpke, jazminove, mätove,vanilkove, vyrazne citrusové, presladene ani avivazove. Rad by som niečo svieže letné, mozno zlahka ovocne, ale vôbec neviem co skúsiť, ktorým smerom sa vybrať. Ďakujem za každý tip. Uz si nepamatuju, esli jsi zkousel Ex Nihlo - Speed legends a Citizen X? 1
ivan_989 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Citizen X nepoznám. Ale drevo, ambra atd asi neni ono. Potešilo by niečo "zelené ", zľahka aromatické, vodné s nejakou zaujímavou linkou (nie drevo koža santal ani musk) ....
EpsteinBarr Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Pripomeniem ti nasledujuci, neviem ci si mal moznost vyskusat: Black Sea 1
Irma Bunt Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna před 17 hodinami, ivan_989 napsal: Rozmýšľam o niečom niche do horúčav. Okrem French Lover, Synthetic Nature, Nio (Xerjoff)a MFK Aqua Media by som rad something completely different Nechcem nič z dielne MFK, Marly, Mancera, Malle, Matiere , Amouage, Kilian , Crivelli. Nechcem nič dymove, kožené, trpke, jazminove, mätove,vanilkove, vyrazne citrusové, presladene ani avivazove. Rad by som niečo svieže letné, mozno zlahka ovocne, ale vôbec neviem co skúsiť, ktorým smerom sa vybrať. Ďakujem za každý tip. Acqua si Sale od Profumum Roma 1
Harwey Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna @ivan_989 tu si uz bol pozriet niekedy? https://www.renesancia.com/nasa-predajna/ ja asocial som na nich narazil az teraz 1
ivan_989 Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Fiha, netušil som o tom. V kamennej parfumérii som tento rok ešte nebol.
Harwey Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna najvyssi cas to napravit a utratit nejaky vacsi obnos penazi:)
ivan_989 Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Na to mi úplne stačí internet a nemusím nikam chodiť spojim to možno so Sheronom niekedy
Martin12 Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna V 15. 4. 2025 v 10:58, richiecerny napsal: Ahoj, nevite jak se cenove pohybuje v cesku vune od LV limensite? 100ml, 200ml a pripadne doplneni? Sent from my iPhone using Tapatalk Myslim ze okolo 100 ml 8000 a 5000 doplneni. Kdyz napises mail do LV radi odpovi presne. 1
ivan_989 Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 5 hodinami, Harwey napsal: ja asocial som na nich narazil az teraz A ja asocial nikde nejdem a na začiatok mi pride takto. Som celkom zvedavý už som celé dni nič nové nevyskusal 1
Mko Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna V 22. 4. 2025 v 18:15, ivan_989 napsal: Rozmýšľam o niečom niche do horúčav. Okrem French Lover, Synthetic Nature, Nio (Xerjoff)a MFK Aqua Media by som rad something completely different Nechcem nič z dielne MFK, Marly, Mancera, Malle, Matiere , Amouage, Kilian , Crivelli. Nechcem nič dymove, kožené, trpke, jazminove, mätove,vanilkove, vyrazne citrusové, presladene ani avivazove. Rad by som niečo svieže letné, mozno zlahka ovocne, ale vôbec neviem co skúsiť, ktorým smerom sa vybrať. Ďakujem za každý tip. LV Imagination 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se