Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 7. 4. 2025 v 14:35, Harwey napsal:

dovodu tutti-frutti vone a cukrikov,

Keď pojde okolo teba Tubéreuse Astrale Maison Crivelli, vyskúšaj. Vydrzou ta príjemné prekvapí, je ovocná ale sú v nej aj iné veci. Ja som neodolal a kúpil si. :)

• Díky 1
Odesláno
V 7. 4. 2025 v 14:35, Harwey napsal:

diky za podnet, na Kurky som bol zvedavy prave z dovodu tutti-frutti vone a cukrikov, ale ked pises ze slabota, tak ani nebudem testovat:)

Kurky jsem také zkoušel a musím říct, že vůně je vyloženě jemná dámská, ale ta výdrž je nic moc. Do hodiny jsem necítil vůbec nic. 

Odesláno

BYREDO MUMBAI NOISE

Fajnovy zaudeno kozeno ovocno dymovy parfem, po par minutach ostava uz len zaudenie, a po 3 - 4 hodinach celkom rychlo vyprcha.

Odesláno
BYREDO MUMBAI NOISE
Fajnovy zaudeno kozeno ovocno dymovy parfem, po par minutach ostava uz len zaudenie, a po 3 - 4 hodinach celkom rychlo vyprcha.

Zajimavy, mne drzi klidne 6 hodin a dost vyrazne a ten ovocnej nadech zustava. Kupoval jsem ho tady na blind a prijemny prekvapeni .
Odesláno
V 13. 4. 2025 v 19:53, Harwey napsal:

Mozno to je tou vzorkou zase.

Souhlasím s KFL, vydrží mi celkem dlouho, ale ovocné tóny mi k němu moc nejdou, spíš santalové dřevo.

Odesláno

Travel set na tento predlzeny víkend. Jeden deň 27 st, druhý 14 st20250418_090207.thumb.jpg.5fc50a78e0aa81422acc89cc7030716a.jpg ..  aspoň si užijem všetky  :) 

Odesláno

Rozmýšľam o niečom niche do horúčav.

Okrem French Lover, Synthetic Nature, Nio (Xerjoff)a MFK Aqua Media by som rad something completely different  :)

Nechcem nič z dielne MFK, Marly, Mancera, Malle, Matiere , Amouage, Kilian , Crivelli.

Nechcem nič dymove, kožené, trpke, jazminove, mätove,vanilkove, vyrazne citrusové, presladene ani avivazove.

Rad by som niečo svieže letné, mozno zlahka ovocne, ale vôbec neviem co skúsiť, ktorým smerom sa vybrať. Ďakujem za každý tip.

Odesláno
Okrem French Lover, Synthetic Nature, Nio (Xerjoff)a MFK Aqua Media by som rad something completely different 
Nechcem nič z dielne MFK, Marly, Mancera, Malle, Matiere , Amouage, Kilian , Crivelli.
Nechcem nič dymove, kožené, trpke, jazminove, mätove,vanilkove, vyrazne citrusové, presladene ani avivazove.
Rad by som niečo svieže letné, mozno zlahka ovocne, ale vôbec neviem co skúsiť, ktorým smerom sa vybrať. Ďakujem za každý tip.

Uz si nepamatuju, esli jsi zkousel Ex Nihlo - Speed legends a Citizen X?
  • Dát hlas 1
Odesláno

Citizen X nepoznám. Ale drevo, ambra atd asi neni ono. Potešilo by niečo "zelené ", zľahka aromatické, vodné s nejakou zaujímavou linkou (nie drevo koža santal ani musk) ....

Odesláno
před 17 hodinami, ivan_989 napsal:

Okrem French Lover, Synthetic Nature, Nio (Xerjoff)a MFK Aqua Media by som rad something completely different  :)

Acqua si Sale od Profumum Roma

• Dát hlas 1
Odesláno

Fiha, netušil som o tom. V kamennej parfumérii som tento rok ešte nebol. :)

Odesláno

Na to mi úplne stačí internet a nemusím nikam chodiť  :) spojim to možno so Sheronom niekedy 🤔☺️

Odesláno
V 15. 4. 2025 v 10:58, richiecerny napsal:

Ahoj, nevite jak se cenove pohybuje v cesku vune od LV limensite? 100ml, 200ml a pripadne doplneni?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Myslim ze okolo 100 ml 8000 a 5000 doplneni. Kdyz napises mail do LV radi odpovi presne. 

• Like 1
Odesláno
před 5 hodinami, Harwey napsal:

ja asocial som na nich narazil az teraz

A ja asocial nikde nejdem a na začiatok mi pride takto.  Som celkom zvedavý už som celé dni nič nové nevyskusal  :)

Screenshot_20250425_175617_Gmail.thumb.jpg.6c29169bd88626bc9b736e05dcc96bab.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno
V 22. 4. 2025 v 18:15, ivan_989 napsal:

LV Imagination

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...